MiSyk Odesláno 17. března 2006 Nahlásit Odesláno 17. března 2006 Ahoj, líbí se mi tyhle hodinky(3 verze) a vyjdou jen na 1600,- Kč. Je dobrej nápad se tímto "levným" způsobem seznámit s automatickými hodinkami nebo ne? (Zatím mám jen CERTINA Quartz). Je mi jasný, že to není to nejlepší "vybavení", ale spíš mi jde o názory, jestli to nebudou vyhozený peníze. Děkuji. ... jsou i jiný provedení Our Price: US$65-69 Seiko Military Automatic SNK805K2 Type: Military Movement: Automatic Calibre: 7S26 (21 Jewels) Dial: Green dial with day/date display Crystal: Hardlex Case: Stainless steel sandblast finish with see-thru caseback Case diameter: 36mm Case thickness: 11mm Water resistance Bracelet/Strap: Matching color nylon strap
Jerryl Odesláno 17. března 2006 Nahlásit Odesláno 17. března 2006 Jako majitel hodinek této značky je mohu jenom doporučit. Osobně bych volil asi jiný model, ale to je pouze věc subjektivního vkusu a také dávám přednost kovovým tahům, které jsou prakticky nezničitelné narozdíl od jiných materiálů.
MiSyk Odesláno 17. března 2006 Autor Nahlásit Odesláno 17. března 2006 Ještě malý doplňující dotaz: Na následujícím odkazu jsou dvoje stejné hodinky Seiko Military Automatic SNK805K2 a SNK805J2, u těch druhých je poznámka MADE IN JAPAN a jsou asi o 14 doláčů dražší. Co to znamená? To jako jedny nejsou orig? Nebo je dělaj Číňani? U těch prvních je pouze poznámka Movement from Japan... A kromě tý cedulky nevidím rozdíl. Čím to je, čím to je ??? http://www.21jewels.com/products.asp?perpa...etproducttype=8
Viktor Odesláno 18. března 2006 Nahlásit Odesláno 18. března 2006 Seiko vyrábí levnější hodinky mimo Japonsko i v Singapuru a v Koreji (možná i jinde). Hodinky vyrobené v Japonsku mají v kódu na konci "J" a jsou zpravidla o trochu dražší. Myslím, že velký rozdíl v kvalitě to nebude, strojek je stejný a celé to dělá robot. Jsou to všechno fajn hodinky, jen pozor, mají průměr 36 mm a na ruce vypadají dost malé. Ty prostřední mám, na kovovém tahu s plnými dílky, jsou prakticky nenošené, pokud bys měl zájem tak je za 1500 Kč prodám.
Viktor Odesláno 18. března 2006 Nahlásit Odesláno 18. března 2006 Takže beru zpět nabídku na prodej. Už jsou pryč.
Tazatel Odesláno 18. března 2006 Nahlásit Odesláno 18. března 2006 Viktor: Mají všechny hodinky vyrobené v Japonsku v kodu na konci "J"??? Koukal sem na Seika Monster a na Citizen Promaster a ani u jednich sem "J" na zadní straně neobjevil. U těch Promasterů by mi to dost překvapilo, že nejsou vyrobeny v Japonsku, protože zas tak levné nejsou.
Viktor Odesláno 18. března 2006 Nahlásit Odesláno 18. března 2006 Sorry, o značení Citizen nic nevím. Ani u těch Seiko to není úplně jasné, neověřená zpráva říká, že u mechanických hodinek J v kódu označuje hodinky vyrobené v Japonsku a K hodinky vyrobené mimo Japonsko (Hong Kong, Singapur, Korea ...?). U quartz modelů jsou modely vyrobené mimo Japonsko značeny P.
MiSyk Odesláno 19. března 2006 Autor Nahlásit Odesláno 19. března 2006 Díky za odpovědi. Objednal jsem si nakonec něco úplně jinýho :-) . SEIKO, ale quartz alarm chronograph SNA225P1. Ani nevím proč, prostě se mi zalíbily... Jen tak na volný čas. Právě jsou někde na cestě ze Singapuru, tak uvidíme... P.S. pro Viktora: ... takže jsi na tom "vydělal", protože jsem ti dohodil zájemce :-D
MiSyk Odesláno 19. března 2006 Autor Nahlásit Odesláno 19. března 2006 Ale... ... kurňa, stejně mi to nedá a asi si objednám ještě tyhle a dám si na ně tmavej koženej pásek. Bude to trochu "každej pes jiná ... " , ale nějak mi to napadlo.
Viktor Odesláno 19. března 2006 Nahlásit Odesláno 19. března 2006 Dobrý rozhodnutí, ty Seika Chrono už mají taky skoro kultovní jméno "MOAQC" - Mother of all quartz chronographs - za tu cenu těžko najít něco lepšího. No a automaty k tomu, to je jasný
Honza49 Odesláno 23. března 2006 Nahlásit Odesláno 23. března 2006 Seika 5, asi se stejným strojkem mám 11 let. Nešetřím je, málem s nimi hraju fotbal a nic. Jsou nezničitelné. Ale mám je na kovovém pásku
falkkon Odesláno 23. března 2006 Nahlásit Odesláno 23. března 2006 Já je mám 3 dny,na kovovým pásku,menší ale líbí se mi,vypadají sympaticky,šetřit je nebudu,ale fotbal ne!! To bych nepřežil já.
falkkon Odesláno 24. března 2006 Nahlásit Odesláno 24. března 2006 Ještě by mě zajímalo na těch seikách co to je za jazykovou variantu na dny v týdnu-LUN-MAR-MIE-JUE-VIE-SAB-DOM.Nevíte někdo?
falkkon Odesláno 26. března 2006 Nahlásit Odesláno 26. března 2006 Tak jste mě donutili hledat ve slovnících asi to vypadá fakt na tu španělštinu.
Roman Šula Odesláno 26. března 2006 Nahlásit Odesláno 26. března 2006 Je to spíš francouština. Jeden ze švýcarských jazyků a ještě před padesáti a méně lety mezinárodní jazyk především dopravy a spojů. Dnes jako mezinárodní jazyk už prakticky nepoužívaná, američané svým ekononomickým vlivem převálcovali svět angličtinou, která je i jako jazyk na učení jednodušší. Dnes bereme díky počítačím angličtinu jako naprosto automatický jazyk. Ale podle zkratek ty latinské jazyky mohou vypadat dost podobně, včetně italštiny.
saboter Odesláno 26. března 2006 Nahlásit Odesláno 26. března 2006 Days of the Week In Spanish-speaking countries, the week begins on Monday. lunes Monday martes Tuesday miércoles Wednesday jueves Thursday viernes Friday sábado Saturday domingo Sunday Ešte nejaké dohady ?
Roman Šula Odesláno 26. března 2006 Nahlásit Odesláno 26. března 2006 Skvělá práce, právě jsem začal pátrat, ale byl jsem předběhnut.
Viktor Odesláno 26. března 2006 Nahlásit Odesláno 26. března 2006 Tady je to (skoro) komplet http://www.domesticat.net/misc/monthsdays.php
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se