Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 68
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Chtěl bych se zeptat?, Jak se nakupovalo na 21jewel.com ( teda pokud jste to kupovali tam.. a kde se dají vůbec sehnat... v čechách snad ani ne?)? Zalíbily se mi ty SNX427K1....

A chtěl bych se ještě zeptat: co ta korunka na pozici "4"? Nevadí v něčem? díky za odpověď...

Odesláno

Ahoj, jsem "zakladatel" tohoto tématu a objednával jsme jedny SEIKA na www.21jewels.com (quartzový chronograf, foto někde výše). Hodinky jsou zatím někde na cestě ze Singapuru, takže 100% referenci ještě nenabídnu, ale nakupování (komunikace s prodejcem) bylo na 100%. Odpovědi na mé dotazy docházely max. do dvou hodin od zaslání, prodejce (Freddy) velmi ochotný. Po zaplacení (PayPal) hodinky okamžitě odeslal.... No a až dorazí, tak dám vědět, aby to bylo kompletní. Zatím nechci křičet hop, ještě jsem nepřeskočil...

Btw. někdo na tomhle fóru už o nakupování na 21jewels.com nedávno psal. A kladně...

Tak a to je všechno.

Odesláno

Takže už mě předběhl. Alespoň vidíš,že nekecám... :)

Mimochodem, většinu těch zajímavejch (alespoň pro mě) SEIKO hodinek v Čechách v obchodě nekoupíš.

Odesláno

Ještě jeden dotázek (možná pro SAFIHO). Jak se budou tvářit ve značkovým servisu SEIKO v Čechách, když jim tam přinesu hodinky ze Singapuru s "mezinárodní roční zárukou". Vyhoví? Musí? Nemusí? Je ta International Warranty pro mě vůbec k něčemu dobrá?

Odesláno
  tom.prat napsal:
Chtěl bych se zeptat?, Jak se nakupovalo na 21jewel.com ( teda pokud jste to kupovali tam.. a kde se dají vůbec sehnat... v čechách snad ani ne?)? Zalíbily se mi ty SNX427K1....

A chtěl bych se ještě zeptat: co ta korunka na pozici "4"? Nevadí v něčem? díky za odpověď...

Take jsem si koupil jedny seika na 21jewels.com, vse probehlo bez problemu, hodinky dorazily postou asi za tyden po objednani, na balicku raiztko gift ---> zdane clo.

Odesláno

SNX427 s kovovým tahem - asi před měsícem jsem si je objednal a pořídil. vyšly mě zhruba na 75 USD . byl jsem zvědavý jaké automaty se dají za tuto cenu sehnat. upřímně řečeno byl jsem trochu zklamán jejich velikostí (či spíše malostí). dokážu si je představit jako první automatické hodinky, v jiném případě bych do nich asi nešel (jinak mám pro seika docela slabost).

pokud byste měl někdo zájem..., mohu přenechat za 1.500. jsou nenošené.

Odesláno
  MiSyk napsal:
Ještě jeden dotázek (možná pro SAFIHO). Jak se budou tvářit ve značkovým servisu SEIKO v Čechách, když jim tam přinesu hodinky ze Singapuru s "mezinárodní roční zárukou". Vyhoví? Musí? Nemusí? Je ta International Warranty pro mě vůbec k něčemu dobrá?

No servis v ČR se bude tvářit že žádná záruka neexistuje..alespoň myslím. Na servisní kartičce k hodinkám je seznam servisních míst, ale žádné v ČR, nejbližší tuším Německo

Odesláno

Zrovna velký nejsou to je pravda,ale mě vyhovují cenou,nechci při práci nosit automaty za tisíce a když něco udělám těmhle není to taková škoda.Ajdou tak +5s za den což jde.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Takže... na levé ruce mám Seika military... řekl bych, že jsem absolutně spokojený... Co se týče velikosti je pravda že tyhle hodinky asi nezaujmou příznivce velkých "strojů"... ;), mezi ně však se svým zápěstím nepatřím... :D

Odesláno
  saboter napsal:
Days of the Week

In Spanish-speaking countries, the week begins on Monday.

lunes

Monday

martes

Tuesday

miércoles

Wednesday

jueves

Thursday

viernes

Friday

sábado

Saturday

domingo

Sunday

Ešte nejaké dohady ?

venerdi je také italsky:) takže nikoli španělsky mluvící. sspíše románské:)

Odesláno
  tom.prat napsal:
to viking... jaké máš, smím-li se zeptat??? seika? ;-)

zrovna teď je mám na ruce:

SEIKO MENS CHRONOGRAPH C-24 DOOM NYLON BAND WATCH

Odesláno

Ahoj, tak jsem slíbil, že dám vědět, jak dopadnul můj nákup na 21jewels.com. Takže: všechno úplně bez problémů, platba přes PayPal, balíček došel za 8 dní od objednání, poštovné zdarma. Cena byla 149$ , banka odečetla 3490,- Kč z mého korunového účtu. Toť vše. Takže mám quartzový SEIKA pro volný čas a zatím jsem s nimi moc spokojen.

Jsou to tyhle:

(Fotka není umělecká, nýbrž dokumentární, tzn. prosím nehodnotit "umělecké provedení". :) )

moje_male.jpg

Tak zas někdy.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...