Roman Šula Odesláno 26. března 2006 Nahlásit Odesláno 26. března 2006 Skvělé, díky, to se může hodit.
tom.prat Odesláno 26. března 2006 Nahlásit Odesláno 26. března 2006 Chtěl bych se zeptat?, Jak se nakupovalo na 21jewel.com ( teda pokud jste to kupovali tam.. a kde se dají vůbec sehnat... v čechách snad ani ne?)? Zalíbily se mi ty SNX427K1.... A chtěl bych se ještě zeptat: co ta korunka na pozici "4"? Nevadí v něčem? díky za odpověď...
safi Odesláno 26. března 2006 Nahlásit Odesláno 26. března 2006 na 21jewels.com se nakupuje prefektně, sám už jsem tam koupil dvoje hodinky a jeden náhradní kovový pásek :-)
MiSyk Odesláno 26. března 2006 Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2006 Ahoj, jsem "zakladatel" tohoto tématu a objednával jsme jedny SEIKA na www.21jewels.com (quartzový chronograf, foto někde výše). Hodinky jsou zatím někde na cestě ze Singapuru, takže 100% referenci ještě nenabídnu, ale nakupování (komunikace s prodejcem) bylo na 100%. Odpovědi na mé dotazy docházely max. do dvou hodin od zaslání, prodejce (Freddy) velmi ochotný. Po zaplacení (PayPal) hodinky okamžitě odeslal.... No a až dorazí, tak dám vědět, aby to bylo kompletní. Zatím nechci křičet hop, ještě jsem nepřeskočil... Btw. někdo na tomhle fóru už o nakupování na 21jewels.com nedávno psal. A kladně... Tak a to je všechno.
MiSyk Odesláno 26. března 2006 Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2006 Takže už mě předběhl. Alespoň vidíš,že nekecám... Mimochodem, většinu těch zajímavejch (alespoň pro mě) SEIKO hodinek v Čechách v obchodě nekoupíš.
MiSyk Odesláno 26. března 2006 Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2006 Ještě jeden dotázek (možná pro SAFIHO). Jak se budou tvářit ve značkovým servisu SEIKO v Čechách, když jim tam přinesu hodinky ze Singapuru s "mezinárodní roční zárukou". Vyhoví? Musí? Nemusí? Je ta International Warranty pro mě vůbec k něčemu dobrá?
proto Odesláno 27. března 2006 Nahlásit Odesláno 27. března 2006 tom.prat napsal: Chtěl bych se zeptat?, Jak se nakupovalo na 21jewel.com ( teda pokud jste to kupovali tam.. a kde se dají vůbec sehnat... v čechách snad ani ne?)? Zalíbily se mi ty SNX427K1.... A chtěl bych se ještě zeptat: co ta korunka na pozici "4"? Nevadí v něčem? díky za odpověď... Take jsem si koupil jedny seika na 21jewels.com, vse probehlo bez problemu, hodinky dorazily postou asi za tyden po objednani, na balicku raiztko gift ---> zdane clo.
viking Odesláno 27. března 2006 Nahlásit Odesláno 27. března 2006 SNX427 s kovovým tahem - asi před měsícem jsem si je objednal a pořídil. vyšly mě zhruba na 75 USD . byl jsem zvědavý jaké automaty se dají za tuto cenu sehnat. upřímně řečeno byl jsem trochu zklamán jejich velikostí (či spíše malostí). dokážu si je představit jako první automatické hodinky, v jiném případě bych do nich asi nešel (jinak mám pro seika docela slabost). pokud byste měl někdo zájem..., mohu přenechat za 1.500. jsou nenošené.
safi Odesláno 27. března 2006 Nahlásit Odesláno 27. března 2006 MiSyk napsal: Ještě jeden dotázek (možná pro SAFIHO). Jak se budou tvářit ve značkovým servisu SEIKO v Čechách, když jim tam přinesu hodinky ze Singapuru s "mezinárodní roční zárukou". Vyhoví? Musí? Nemusí? Je ta International Warranty pro mě vůbec k něčemu dobrá? No servis v ČR se bude tvářit že žádná záruka neexistuje..alespoň myslím. Na servisní kartičce k hodinkám je seznam servisních míst, ale žádné v ČR, nejbližší tuším Německo
tom.prat Odesláno 27. března 2006 Nahlásit Odesláno 27. března 2006 to viking: měl bych zájem... viz. e-mail
falkkon Odesláno 28. března 2006 Nahlásit Odesláno 28. března 2006 Zrovna velký nejsou to je pravda,ale mě vyhovují cenou,nechci při práci nosit automaty za tisíce a když něco udělám těmhle není to taková škoda.Ajdou tak +5s za den což jde.
tom.prat Odesláno 6. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2006 Takže... na levé ruce mám Seika military... řekl bych, že jsem absolutně spokojený... Co se týče velikosti je pravda že tyhle hodinky asi nezaujmou příznivce velkých "strojů"... , mezi ně však se svým zápěstím nepatřím...
viking Odesláno 7. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2006 to jsem rád :-) (mě ty love již také přišly)
tom.prat Odesláno 7. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2006 to viking... jaké máš, smím-li se zeptat??? seika? ;-)
Kid_A Odesláno 7. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2006 saboter napsal: Days of the Week In Spanish-speaking countries, the week begins on Monday. lunes Monday martes Tuesday miércoles Wednesday jueves Thursday viernes Friday sábado Saturday domingo Sunday Ešte nejaké dohady ? venerdi je také italsky:) takže nikoli španělsky mluvící. sspíše románské
viking Odesláno 8. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2006 tom.prat napsal: to viking... jaké máš, smím-li se zeptat??? seika? ;-) zrovna teď je mám na ruce: SEIKO MENS CHRONOGRAPH C-24 DOOM NYLON BAND WATCH
MiSyk Odesláno 11. dubna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 11. dubna 2006 Ahoj, tak jsem slíbil, že dám vědět, jak dopadnul můj nákup na 21jewels.com. Takže: všechno úplně bez problémů, platba přes PayPal, balíček došel za 8 dní od objednání, poštovné zdarma. Cena byla 149$ , banka odečetla 3490,- Kč z mého korunového účtu. Toť vše. Takže mám quartzový SEIKA pro volný čas a zatím jsem s nimi moc spokojen. Jsou to tyhle: (Fotka není umělecká, nýbrž dokumentární, tzn. prosím nehodnotit "umělecké provedení". ) Tak zas někdy.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se