Ubik Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2023 Díky za postřehy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luftwaffle Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Ahoj, chci se zeptat zkušenějších. Rok nosím Hamilton Khaki Field Mechanical a chtěl bych změnu na něco živého/barevného. Líbí se mi Seiko ”turtle pepsi” Jsou vhodné na každý den včetně sportu, motorky a chození po horách ? Jsou dneska opravdu made in Japan ? Mohu se v nich bez problémů koupat včetně slané vody ? Děkuji za odpověď. PS: nemohu zde ještě prodávat, mam dát Hamiltony na bazoš nebo je v Praze nějaký výkup hodinek ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna (upraveno) luftwaffe: 1) jsou vhodné, ale počítej s tím, že jsou těžké (když budou na tahu), resp. nevyvážené (na gumě nebo natu) 2) oficiálně v EU prodávané verze nejsou made in Japan, ale -tuším - Malajsie (kvalita by měla být stejná) 3) můžeš (pokud budeš mít zašroubovanou korunku a fungující těsnění - nedomrvené při otevírání a zavírání hodinek) Upraveno 15. ledna uživatelem Kamil.K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna (upraveno) Jaké máš Hamiltony? Možná bych měl zájem. Jinak želvy snesou všechno. Kamil to napsal dost přesně. Na natu jsou nenositelné, jsou vysoko a strašně nevyvážené, na gumě to na těsno jde, ale potí se ruka hlavně v létě. Není tah i když přidává váhu je krásně vyváží. A úplně nejlepší budou na jubilee nebo presidentu od strapcode nebo unclestraps. I originální tah je ale dost kvalitní, akorát některé kostnatější ruce tlačí extenze. Já ten problém nemám. Upraveno 15. ledna uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luftwaffle Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna (upraveno) Díky za info hoši Potí se hodně gumák v létě ? Mam zkušenost jenom s NATO Upraveno 17. ledna uživatelem luftwaffle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luftwaffle Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna V 15. 1. 2024 v 19:55, Jiří Sedlák napsal: Jaké máš Hamiltony? Možná bych měl zájem. Jinak želvy snesou všechno. Kamil to napsal dost přesně. Na natu jsou nenositelné, jsou vysoko a strašně nevyvážené, na gumě to na těsno jde, ale potí se ruka hlavně v létě. Není tah i když přidává váhu je krásně vyváží. A úplně nejlepší budou na jubilee nebo presidentu od strapcode nebo unclestraps. I originální tah je ale dost kvalitní, akorát některé kostnatější ruce tlačí extenze. Já ten problém nemám. Možná mam zájemce a pokud nedopadne ozvu se, klasika hamilton khaki field Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna Mě se potí ruka ať mám co mám. Jedině trošku volnější tah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 2. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna Ahoj všem, hledal jsem na foru, ale nenašel. Prosím, doporučte ve Zlíně hodináře na servis strojku mých SKX Díky za pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 3. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna Zlín Jeronimo a když nebude mít čas, nejspíš tě odkáže na Onyx v Jihlavě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 3. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna Onyx Jihlava, Správně a velmi dobře. V Jihlavě nemůžeš netrefit, ONYX. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se