Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 43
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Neví někdo zda všechny watchwindery z USA jsou na 110 V? To by mi dost vadilo to snad raději na 380 nebo tření ebonitové tyči liščím ocasem to vše doma mám.

A co vy na tuhle možnost,cenově je to více než zajímavé

http://cgi.ebay.de/Luxus-Uhrenbeweger-4-Uh...tem250168846354

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno

Cenově to je určitě hodně zajímavé, na jejich webu ho mají za EUR 189,00 ... otázkou je, kam se to vyšplhá ???

Bohužel neumím dost dobře německy na to, abych se dočetl, proč to mají tak levně ...

Odesláno
Cenově to je určitě hodně zajímavé, na jejich webu ho mají za EUR 189,00 ... otázkou je, kam se to vyšplhá ???

Bohužel neumím dost dobře německy na to, abych se dočetl, proč to mají tak levně ...

Koukal jsem do historie, vypada to tak na 70, jsou to nejaci congove, dodavka trva pravdepodobne dost dlouho, postovne po Evrope je 30 EUR!!!, pokud jim das negativni feedback, neoplati ho jako nekteri jini. Ma to byt drevo s dyhou korenovice, 18 vrstvami rucne lesteneho laku, uvnitr umela kuze. Maji v nabidce i hezci veci. Nekdo si ve feedbacku stezoval, ze nejde hodinky grilovat pri zavrenem viku, pac se tam proste nevejdou.

Odesláno (upraveno)
Ahoj, chtěl bych se přidat, šel bych do toho stejného, ve třešni. Dej vědět, kdy se do toho chceš pustit.

V podstate ihned jakmile zjistim, ze zadni dalsi zajemci nejsou :-) Na zprostredkovani nakupu jsem dohodnut s kubsonem.

Takze jeste nekdo dalsi ?

Upraveno uživatelem martin1
Odesláno
V podstate ihned jakmile zjistim, ze zadni dalsi zajemci nejsou :-) Na zprostredkovani nakupu jsem dohodnut s kubsonem.

Já bych měl zájem, ovšem od jiného prodejce. Tento nemá žádné boxy, jen watchwindery. Já bych potřeboval watchwinder na cca 2 hodinky a box v jednom. Nebo pouze box na cca 10-12 hodinek. Na ebay jsou i jiní prodejci. Pokud pošle 4-5 takových krabic, tak bude poštovné dělat víc ne?

Odesláno
Při ranní procházce jsem dva našel. Ale nechtějí mi je dát :( Sice nejsou nejmenší, ale zato by zvládly natahovat hodinky všech členů chornomagu najednou a možná by nebyl problém ani ruční nátah :D

Děláš do robotů ? Taky jsem se kolem nich motal , mám školení na Kuku , Sciaky a dva český . Hodinky jsem nenatahoval ale občas mi robot naléval pivo .

Odesláno

Počítám s tím - dej vědět, až se něco začne dít.

Odesláno (upraveno)

Také bych se přidal,jen mám pochyby zda se na poštovném ušetří, rozhodně bude rozdílné když bude posílat jeden kus nebo jak vidím zájem balík metr na metr plný watchwinderu pro zdejší ctihodné členy, spíše tak množstevní sleva????

A ještě jedna věc mám rád masivní chronometry / viz dole/ dají se grilovat i při zavřeném víku ???nikde jsem nenašel vzdálenost grilu od skla.

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno
Děláš do robotů ? Taky jsem se kolem nich motal , mám školení na Kuku , Sciaky a dva český . Hodinky jsem nenatahoval ale občas mi robot naléval pivo .

Do robotů nedělám, kdysi jsem zkoušel programovat NC stroje. Stavějí u nás novou halu, tak občas vyfotím některé mašinky před zapojením do pracovního procesu, dokud jsou nové a barevné. Po zahájení výroby z ních bude černá koule obalená grafitem a olejem :D Tyhle dva budou vytahovat z pece kostky žhavého železa a strkat je pod lis. Ten z nich udělá flašku.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...