Daemonultimate Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 S těma Seikama jim to sekne, stejně tak řemen. Vím, že hodinky střídáš. Zajímalo by mě, jestli by jim klesala rezerva, když bys je nosil na ruce třeba den v kuse. Zkoušel s to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 V 5. 5. 2021 v 15:55, Daemonultimate napsal: S těma Seikama jim to sekne, stejně tak řemen. Vím, že hodinky střídáš. Zajímalo by mě, jestli by jim klesala rezerva, když bys je nosil na ruce třeba den v kuse. Zkoušel s to? Rezerva, když jsou na ruce vůbec neklesá, efektivnost nátahu ti budu demonstrovat následujícím popisem: 1) Hodinky odkládám 05.06.2021 v 18:47 - plně nataženy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 2) Hodinky nasazuju na ruku 06.06.2021 v 06:46 - s rezervou 30 hodin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 (upraveno) 3) Hodinky nosím* a 06.06.2021 v 07:44 - mám rezervu 35 hodin * lehký Homeoffice v pyžamu a pití kávy Upraveno 6. května 2021 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 4) Po intenzivnějším pohybu* mám 06.06.2021 v 08:06 - hodinky plně nataženy * holení elektrickým strojkem, čištění zubů klasickým kartáčkem, převlékání do práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 Super report a hned je jasnější, že když hodinky správně fungují, při normálním používání se nemusíme bát jejich zastavení. Ale stejně je ten ukazatel třešinka na dortu. Až zas začnu holdovat mechanice, půjdu do potápek, které ji mají. Bude to asi trochu hledání, vzhledem k dalším nárokům, ale aspoň bude prča vybírat. Ale zatím nic takovýho nehrozí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 7. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2021 (upraveno) Díky. Je to jak píšeš, ta rezerva je dobrá pro kontrolu, když chceš hodinky odložit na delší dobu nebo když střídáš více hodinek. Pokud budeš hodinky s automatem nosit každý den aspoň pár hodin, tak se ti nezastaví. Rezervu mám i na ML, ale to asi víš. Pokud chceš power reserve tak je Orient nejlevnější alternativa. Pokud budeš chtít power reserve na švýcarských nebo německých hodinkách, budeš si muset připravit aspoň 4 násobek. Potápky máš třeba ZDE. Upraveno 7. května 2021 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 9. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2021 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 10. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2021 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 13. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2021 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 Parádní fotky jako vždy. A díky za odkaz, ze mne je ale momentálně jen obdivovatel mechaniky, která nenachází místo na mé ruce. Baví mě ale stále stejně a nevylučuju, že se to jednou změní. Zatím je to rok a půl, co jsem ty svoje nesundal z ruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 15. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 Děkuju. Rozumím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 16. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 15. prosince 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 Po lázních v ONYXu jsou zase ve službě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 11. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 11. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 12. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 15. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2023 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2023 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se