Přejít na obsah

Ti japonci jsou rychlí

Netolish

Doporučené příspěvky

Pokud mají smlouvu s Canonem jako mezinárodní servis a jsou uvedeni v záručáku tak bych jim udělal peklo na zemi.

Inak s tym Canonom je to pravda. Kupoval som v USA fotak canon powershot a550. po prichode na slovensko mi zacal blbnut displej tak som sa rozhodol,ze skocim do servisu. v servise mi povedali,ze fotak je kupeny v USA pretoze ma ine oznacenie ako europsky a tym padom mi ho neopravia pretoze zaruka plati len pre ameriku pricom som im ukazal international warranty card. to ich nezaujimalo a dalsi argument bol,ze maju ine suciastky. tak som sa poriadne zasmial zobral fotak a poslal ho do francuzska kamosovi a ten ho dal opravit.......a bez problemov.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, pokud se ti nebudou chtít hodinky posílat zpět Higuchimu, tak mohu doporučit Hodinářství Tichý, Pardubice, pan Tichý je velmi šikovný, a navíc je mimo jiné i autorizovaný servis Seiko. Ale SCVSOO3 se oficiálně do evropy nedováží, takže ti mezinárodní záručák bude k ničemu.

Hodinářství Tichý z vlastní zkušenosti mohu taky vřele doporučit :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Tak by mě zajímalo jestli když už ten záručák na modely nedovážené k nám neplatí, jestli je aspoň dokáže autorizovaný servis u nás opravit když opravu zaplatím. Ona totiž většina modelů např. od Seika co stojí za koupi se k nám nedováží a komunikovat furt s Japonskem nic moc. Z doslechu prý Seiko servis u nás stojí za prd a někoho snad poslali kvůli těsění aby si šel koupit nové hodinky.

Odkaz ke komentáři

Tak by mě zajímalo jestli když už ten záručák na modely nedovážené k nám neplatí, jestli je aspoň dokáže autorizovaný servis u nás opravit když opravu zaplatím. Ona totiž většina modelů např. od Seika co stojí za koupi se k nám nedováží a komunikovat furt s Japonskem nic moc. Z doslechu prý Seiko servis u nás stojí za prd a někoho snad poslali kvůli těsění aby si šel koupit nové hodinky.

proč komunikace nicmoc? mám pocit že to budeš mít z reklamace rychleji doma z tokia než z altra :D

Odkaz ke komentáři

proč komunikace nicmoc? mám pocit že to budeš mít z reklamace rychleji doma z tokia než z altra :D
Moc ve mně nebudí důvěru svěřovat hodinky poště a někam takhle daleko je posílat, obzvlášť když jsou to nějaké lepší hodinky. Např. by se někomu po cestě mohly zalíbit :smile_anim: Už tu někdo psal, že mu od Higuchiho přišel prázdnej balík a myslím že i Dubraro psal že tak přišel o pár desítek tisíc...

Odkaz ke komentáři

hoj,

tak vidím, že nejsem sám s podobným problémem..

Mám asi 10 let staré Seiko automat 5 a poslední dobou se mi při jízdě na motorce nadcházely taky cca 1/2 hodky za 1Hod. Při normálním nošení nic.

Ale bohužel jsem s tím nic nedělal..Raději jsem si koupil nové hodinky..Byl alespon dobrý důvod...:))

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...