Sphinxx Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2017 Případně si dej poptávku v sekci "Koupím" na konkrétní model.
OLine Odesláno 20. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 20. dubna 2017 Ano souhlas, poptavkové vlákno mne asi nemine. A s tím čekáním na slevu. Klidně si mi to mohl napsat na přímo. Už jsem se dnes odkopal dost, a vůbec by se mne to nedotklo. Spíš jsem tušil, že ten nákup musím stihnout do prvního slevovacího upu. Taky mi do karet nehrála podmínka o nemožnosti rezervace. Prostě váhající střelec, ač jsem beran. Upozornění na nové prodeje jsem si dal a pak zrušil. Moc mne to rušilo v životě.
Sphinxx Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2017 OLine: To vůbec nebylo mířeno na Tebe, chraň Bůh! Byl to příklad a teď se mi zdá, že i dost aktuální záležitost. Jenže on je v tom sakra rozdíl, když někdo napíše - dám příklad, u hodinek za 80.000,-Kč, že je za 65.000,-Kč bere a sedá do auta, to je podle mě trochu drzost. No pak je druhý příklad, kdy někdo slušně napíše, budeme-li vycházet z toho, že cena je stejná, jestli by se tam dalo udělat pár tisícovek dolů ... Pokud je zájem vážný a hodinky nejsou xkrát zlevněné, tak proč je neprodat slušnému zájemci nebo se s ním nepobavit o možnostech, že? A moje zkušenost, ale podle toho, co tady vidím různě v inzerci komentáře typu (kolem hodinek krouží několik zájemců nebo psalo xy lidí, ale hodinky stále volné), tak si nedělám iluze, že je to přesně ten případ. Tohle všechno je vcelku normál, ale nad čím mi zůstane rozum stát, když Ti pak někdo napíše, že jsi to neprodal dotyčnému i když poptával s nesmyslnou nabídkou ... Jo? Takže, tohle je spíš myšleno v obecné rovině. Když si dáš poptávku na IWC, tak určitě někdo napíše, je jich tady mezi lidmi docela dost.
Návštěvník YPO Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2017 (upraveno) jo jo čekání na slevu je velký ukazatel toho, že to moc chci a toužím po tom já jsem velmi rád, že už nejsem promiskuitní a nemusím tu nic periodicky prodávat .... pamatuju tu doby, když někdo napsal beru a tím byl obchod uzavřen .... bez dalších keců, výmyslů, slintů a žadonění o cosi .... u starejch chronomag ročníků to kupodivu funguje stále ... nevymejšlej píčoviny a buď předmět chtěj, nebo nevotravujou Upraveno 20. dubna 2017 uživatelem YPO
Sphinxx Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2017 Takhle to funguje pořád. Viděl bych to tak 80% bez absolutních potíží a 20% kosmetické detaily, nesmyslné návrhy a dohadovačky ... Jinak ten chronoklid Ti závidím ...
Návštěvník YPO Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2017 ále nepodkuřuj .... ty určitě něco někde prodáváš .... že jo ?
Sphinxx Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2017 Si piš a ještě chystám ... s podkuřováním ses u mě kurevsky splet, ale nikdo není neomylnej ...
OLine Odesláno 28. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 28. dubna 2017 A je to doma! Jak se mi podaří nabít fotoaparát dodám nějaké fotky.
OLine Odesláno 29. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 29. dubna 2017 Víc ze sebe dnes nevymáčknu. Potrénuju. Mizím na noční.
Kat251 Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2017 Užívej si je... Jak se na ně dívám, tak mi skoro slza ukápla, ale už se dívám do budoucnosti..
Cuper Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Odesláno 3. května 2017 Ani nevíš jak ti rozumím. 5 let jsem tu otravoval lidi s nákupem Omeg ale pořád tu nevycházelo a najednou se tu objevily zenith a bylo vymalováno. Doteď se z toho vzpamatovávam a každý den se kochám. Jinak klika že jsem měl 40 bo my mě čekala hodně tichá domácnost:-)) Jsou moc hezký a ať slouží
OLine Odesláno 3. května 2017 Autor Nahlásit Odesláno 3. května 2017 Já měl ticho dokonalý. Věděl sem, že přítelkyně odjede na víkend k mamince a tak to prubnul. Ještě v pátek proběhla legalizace nákupu a holka se asi vyzná, či co. Kouká na ně, potežkává a praví, že jestli byly dražší než 6,5tisic tak mě ,,ojebali". Tak sem přistoupil a řekl, že tolik opravdu nestály. No řekl sem ji pak pravdu. A prý sou hnusný a černý a obyčejný :-)
organic Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Odesláno 3. května 2017 Tak ta tedy hodinkám vůbec, ale vůbec nerozumí
Petr72 Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Odesláno 4. května 2017 Ona si nezvykne ale ty si zvyknes na nu , hodinky paradne
IHY Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Odesláno 8. května 2017 Hej... ty IWC jsou kulervoucí... je v nich inhouse calibr, nebo jen normal ETA? Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se