Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim,

Povodne som toto forum nasiel ked som hladal info o hodinkach s meracom tepu, postupne som sa ale namotal, urcite nie som sam, a zacal som uvazoat na mechanickymi hodinkami

Po dlhom, skutocne dlhom patrani som mi, nastastie! :thumbsup_anim: , zuzil a od Seiko Flieger som presiel na "diver" modely, preferujem nieco odolnejsie, hodinky neskladam z ruky.

kriteria : vodotesnost minimalne 100m, nie kovovy tah, skor lacnejsie cca 5000-6000,- Sk, + doplnujuco priehaldne dienko.

Vyber som, zuzil na niekolko modelov, ale navrhom som otvoreny a vopred dikes za kazdu radu

takmer uplne vyhovuju : SKX007K2 - prehladne, vyzeraju odolne, pisal som na chronograph.com ci je mozne vymenit dynko za priehladne, odpisali - ano, ale uz nebudu velmi do vody. neviete ako to? znizenie vodotesnosti na 100m by nevadilo.

dalsi model SEIKO 5 SNZD29K1 - modra sekundovka a stupnica po 15 min :(

A posledna inspiracia bola Kubsonova variacia seiko 5 s karbonovym remienkom - na mi vadili tie srobky pri uchyteni remienka, ale pri ciernom remienku az tak nerusia.

Odesláno

Vyber som, zuzil na niekolko modelov, ale navrhom som otvoreny a vopred dikes za kazdu radu

takmer uplne vyhovuju : SKX007K2 - prehladne, vyzeraju odolne, pisal som na chronograph.com ci je mozne vymenit dynko za priehladne, odpisali - ano, ale uz nebudu velmi do vody. neviete ako to? znizenie vodotesnosti na 100m by nevadilo.

SKX007K2.bmp

dalsi model SEIKO 5 SNZD29K1 - modra sekundovka a stupnica po 15 min :(

SNZD29K1.bmp

A posledna inspiracia bola Kubsonova variacia seiko 5 s karbonovym remienkom - na mi vadili tie srobky pri uchyteni remienka, ale pri ciernom remienku az tak nerusia.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...