Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

"Repliky" jdou většinou poznat už podle použitého materiálu. Sklo vytváří odlesky, jaké by safír s antireflexní úpravou nemohl tvořit, tvar a povrch kovu nevykazuje precizní zpracování jakým se honosí kvalitní značky (to je podle mě případ těchto pseudo Breitlingů), atd.

Odesláno
  Pavlos napsal:
"Repliky" jdou většinou poznat už podle použitého materiálu. Sklo vytváří odlesky, jaké by safír s antireflexní úpravou nemohl tvořit, tvar a povrch kovu nevykazuje precizní zpracování jakým se honosí kvalitní značky (to je podle mě případ těchto pseudo Breitlingů), atd.

... a to vsechno jsi poznal z fotky 700x470 pix. ?

Odesláno
  Baker napsal:
... a to vsechno jsi poznal z fotky 700x470 pix. ?

Jen klid, z fotky se toho (v tomto případě) moc poznat nedá.

Ten font bije do očí, ostatní odchylky od originálu poznáš až

při koukání naživo - povrch, kvalitu zpracování.

Jinak tohle je hodně kvalitní, nedá se to srovnávat s fake z

tržnice.

Mě jen zarazil bi-color, pro mě je to varování že něco nemusí

být v pořádku, protože bi-color Breiling jsou dražší a nevím proč

pro padělatele přitažlivější. Asi to pak víc kupují snobové. :)

Odesláno (upraveno)

V jednom zavřeném vláknu jsem našel tak rozkošný výraz autora- obhájce faků- že mi nedá abych se k němu nevrátil.

- kde jsem si nechal na prani upgradovat cifernik za originalni

Připadá mi to jako upgradovat robertka na penis.

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno
  Conrad napsal:
V jednom zavřeném vláknu jsem našel tak rozkošný výraz autora- obhájce faků- že mi nedá abych se k němu nevrátil.

No , a ještě si představ , že ho tam apgrejdovali určitě kváskem nebo Kanagomem. :lol:

Odesláno

Od Conrada:Zasláno včera, 22:51

mechano napsal:
No , a ještě si představ , že ho tam apgrejdovali určitě kváskem nebo Kanagomem. :lol:

Tak teď už je mi to konečně jasný. Jsem to ale tupec. Takže v Číně vlastně vyrabějí fake na plastické chirurgii.... :lol: :lol: :lol:

Odesláno
  Conrad napsal:

Mě tam také leccos zaujalo.

Třeba to, že se najde nějaký idiot, co dá 3.000 dolarů za kopii platinových Pateků.

A pak ještě to, že má autor článku přesné informace o produkci té které továrny. Psal, že denní produkce je 800.000 hodinek.

Pokud by ti kluci šikmovocí pracovali jen ve všední dny, uělají za rok 208 milionů hodinek.

Pokud by pracovali i přes soboty a neděle, udělají 292 milionů hodinek. Kde na to množství berou kupce, to je mi fakt záhada :)

A informace, že tam jsou na některých linkách i školení hodináři, ta mě pobavila asi nejvíc :)

Třeba dochází k odlivu šikovných ručiček ze Švýcarska do Číny. A ten swiss hodinář, co odejde do Číny, si vezme u svého bývalého chlebodárce (třeba Omegy) pár NOS číselníků a proto je pak může implementovat do faků, jak Frost (či Kukla) uvedl :)

Odesláno

Tady jsou částečně střeva jedněch FF ( pracovní název FUCK FAKE ), co se vydávli za dámský Rolex. Celkem to zas takovej půšvih nebyl, podle majitelky se ale moc používány, takže se kvalita materiálu neprojevila. Docela by mě zajímalo jestli nárazuvzdorná uložení setrvačky - Incabloc je taky okopčenej nebo je to originál, většinou používaji vlastni konstrukce :D

FF_ROLEX_1.jpg

FF_ROLEX_2.jpg

FF_ROLEX_3.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...