jovani Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2012 hmmm, a k comu tie naramky sluzia? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2012 Princip působení Statické magnetické pole působí zvnějšku na tepnu, tím dochází k urychlení proudění krve a zvýšené oxidaci (okysličení) krve. Další účinek statického magnetického pole náramku je antitrombotický efekt (prevence tvorby krevních sraženin a tím snížení rizika vzniku např.srdečních infarktů a mozkové příhody ). Zvýšené okysličení krve se význačnou měrou podílí na snížení únavy. Působení magnetického pole zlepšuje taktéž okysličení svalů a tím napomáhá k obnově svalové síly a energie. Rychlost proudění krve v tepnách je přímo úměrná napětí, které se vytváří napříč tepnou. Změna velikosti napětí závisí na intenzitě magnetického pole. Jestliže umístíme tepnu mezi póly permanentních magnetů, vzniká kolem tepny magnetické pole. Dochází mimo jiné k zrychlení pohybu iontů obsažených v krvi. Část iontů je polarizována negativně, druhá část pozitivně. Jsou přitahovány k protější stěně tepny, dochází ke změně jejich polarizace. Rozdíl potenciálů působí vznik slabého elektrického proudu. Všechny produkty SABONA jsou v rámci EU registrovány jako zdravotnické prostředky 1 CE třídy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2012 Neřek bych to líp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2012 ... urychlení proudění krve ... napětí, které se vytváří napříč ... Změna velikosti ... Neni lepší čumět po ženskejch? Teď v létě to pne i bez magnetů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2012 Neni lepší čumět po ženskejch? Teď v létě to pne i bez magnetů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2012 No tak to každopádně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2012 Ajaj....balance náramky, magnetický šetřič paliva, prací koule, Horstova autopasta, magnetické pásky Dr. Levina.....na co lidi ještě v dnešní době neskočej Já jsem nosil náramky dokud jsem neměl peníze na hodinky :-) Ty beru jako takový hi-tech náramek s ukazatelem času. Mít na ruce cokoli dalšího mi přijde trochu zbytečný ( pravda, vážně uvažuji o "Nike+ Fuelband" až se začne prodávat na českém trhu, ale to zas není náramek v pravém slova smyslu ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2012 Léčivou funkci magnetů tušim vykoumali starý číňani, jestli se nepletu... Takže to je trošku o něčem jiným, než Horst Fuchs. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2012 Toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 3. srpna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2012 Koukal jsem na ty magnetické náramky na ruku od Sabony a Magnety mají 1200 gaussu. Neovlivní jejich nošení společně s hodinkama jejich přesnost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2012 (upraveno) Toto Hehe, to mám taky, zapletená padáková šňůra je to docela pecka! Nechci tady honit kšefty ale pokud se to někomu líbí tak klidně SZ mám toho spoustu druhů, na léto je to bomba masivní náramek.S poštou to vychází do dvou stovek pro Chronomágy. Pokud s tím budou mít moderatoři narozdíl od prodeje řemenů problém tak to klidně smázněte Upraveno 3. srpna 2012 uživatelem Qvido Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2012 Tak to já Quidovi kšeft rád podpořím: jsou super a dobře se nosí. A cena 200,- je velmi přívětivá. Quido, můžeš založit i prodejní vlákno s více fotkama? Je na výběr i víc rozměrů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2012 Tak to by bylo super chystám se na ten náramek snad už rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2012 taky jsem za, qvido otevři vlákno uděláme kšefty.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2012 Toto pekne kde si kupil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2012 Koukal jsem na ty magnetické náramky na ruku od Sabony a Magnety mají 1200 gaussu. Neovlivní jejich nošení společně s hodinkama jejich přesnost? Nic jsem nepozoroval, přeci jen jsou od sebe docela daleko. Pokud se desetkrát denně nemodlíš ;-) Ale na stejný ruce jako hodinky bych ho nenosil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2012 Tak to já Quidovi kšeft rád podpořím: jsou super a dobře se nosí. A cena 200,- je velmi přívětivá. Quido, můžeš založit i prodejní vlákno s více fotkama? Je na výběr i víc rozměrů? Já bych prodejní vlákno klidně založil, myslím že zprostředkovat tady na foru jednorázovou akci pro místní za dobrou cenu by nemusel být takovej prohřešek, nejdřív ale napíšu Kamilovi a pokud nebude problém hodím to na Chronomag v pondělí odpoledne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemic Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2012 ta vypada dobre, kdes to sehnal? zkus kouknout sem: odkaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2012 pekne :)kde si kupil? Koukni se sem: http://www.survivalstraps.com/ Já bych prodejní vlákno klidně založil, myslím že zprostředkovat tady na foru jednorázovou akci pro místní za dobrou cenu by nemusel být takovej prohřešek, nejdřív ale napíšu Kamilovi a pokud nebude problém hodím to na Chronomag v pondělí odpoledne. Souhlas, ale snad by se to dalo dát do sekce Ostatní - prodej, koupě, výměna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2012 Koukni se sem: http://www.survivalstraps.com/ Souhlas, ale snad by se to dalo dát do sekce Ostatní - prodej, koupě, výměna... Kluci mám docela hodně SZ a omlouvám se že nebudu každému odpovídat, zítra napíšu hlavnímu, pokud to posvětí bude nabídka v pondělí odpoledne v sekci ostatní prodej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se