brasil Odesláno 21. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2007 Zdravím všechny postižené Mam pouze jeden drzý dotaz, zda tyto hodinky za vydraženou cenu 4600 opravdu stojí. Paní bohužel nevyfotila strojek, korunku atd., takže se klepu co mi přijde, šel jsem do rizika Navíc jsem student a tyhle peníze jsou pro mě opravdu dost, chci znát názor odborníků. Všem děkuji http://www.aukro.cz/show_item.php?item=244579258 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 21. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2007 Ja uz bych si koupi hodinek bez fotky strojku nelajznul, poucil jsem se. Inzerat vypada ale verohodne a za pomerne malo penez bys mohl dostat dost muziky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasil Odesláno 21. září 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2007 Tak já doufám, že paní spíš moc hodinkám ´´nerozumí´´, tak do toho nechtěla hrabat Jestli to nevyjde, bude neoriginální korunka, strojek radši nechci mluvit a detail na ciferníku... Mimochodem nevíte někdo, kde se dá udělat kvalitní renovace takovýchto hodinek Omega? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 21. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2007 Tak já doufám, že paní spíš moc hodinkám ´´nerozumí´´, tak do toho nechtěla hrabat Jestli to nevyjde, bude neoriginální korunka, strojek radši nechci mluvit a detail na ciferníku... Mimochodem nevíte někdo, kde se dá udělat kvalitní renovace takovýchto hodinek Omega? Mechano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro:) Odesláno 22. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2007 Hodinky jsou origoš, mám podobné...a cena velice slušná takže dobrá koupě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník RaGe Odesláno 22. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2007 A vzhledem k tomu, že na ně přihazoval i Popshop, tak si myslím, že budou fakt origoš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasil Odesláno 23. září 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2007 Hodinky jsou origoš, mám podobné...a cena velice slušná takže dobrá koupě No já doufám, že to bude v pořádku, prý byly zakoupeny ve švajcu před cca 30-ti lety. Jinak podle obrázku, taky mam rád pink floyd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasil Odesláno 23. září 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2007 Jinak ten průměr bude asi menší co, hádám tak 35mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 23. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2007 Mám podobné, průměr je 37 mm, na oblekovky naprosto OK. Rozhodně nepůsobí jako malé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasil Odesláno 23. září 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2007 kdyby měli 37mm bez korunky, tak sem spokojenej...akorát si nejsem jistej, oni i ty dva mm sou znát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas Odesláno 24. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2007 no, tohle se nad ještě nepadělalo, běžné hodinky k obleku. Koukám, že je tam řemínek s omega sponou, asi bych je po koupi nechal prohlédnout, vyčistit, dát kožený řemínek .... dobrá koupě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasil Odesláno 24. září 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2007 Tak ještě nedorazily, taky si myslim že v té době kopie moc nefrčely, moc pseudovaťáků tehdy nebylo Tak hlavně jde o to pouzdro a strojek, ty tam nejsou moc dobře vidět, pouzdro asi nechám přebrousit u pana Brože. A pánové, vidíte tam někdo, zda je značená korunka? Luštil jsem to s kamarádem, řekli jsme že spíše ano, ale přítelkyně říkala, že to tam chcem spíš vidět než že to tam je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasil Odesláno 24. září 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2007 Ještě jestli někdo nevíte, co je tam za kalibr? Jaké má parametry? Moc děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 24. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2007 (upraveno) Já tam mám kalibr 1022, 23 kamenů, průměr 27,9 mm, frekvence 28.800. Upraveno 24. září 2007 uživatelem Foundryman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasil Odesláno 24. září 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2007 Já tam mám kalibr 1022, 23 kamenů, průměr 27,9 mm, frekvence 28.800. A můžu se zeptat na průměr pouzdra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 24. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2007 37 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasil Odesláno 27. září 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2007 Tak už jsou doma, je to parádní kousek ve výborném stavu, ještě jsem ale neviděl strojek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasil Odesláno 28. září 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2007 Chtěl bych se ještě poradit...rezerva chodu je hodně slabá, jsou to moje první automaty, nevím jestli něco nedělám špatně, ale jakmile je sundám, pár hodin šlapou a pak se zastaví. Myslíte že postačí vyčištění strojku? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 28. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2007 Zkus je nosit alespoň celý den, večer odlož a zjisti rezervu chodu. Pokud bude menší než cca 30 hodin, chce to důkladnou revizi. Vyčistit a namazat bych je nechal každopádně, počítej ovšem s částkou kolem 2-3 tisíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasil Odesláno 29. září 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2007 Zkus je nosit alespoň celý den, večer odlož a zjisti rezervu chodu. Pokud bude menší než cca 30 hodin, chce to důkladnou revizi. Vyčistit a namazat bych je nechal každopádně, počítej ovšem s částkou kolem 2-3 tisíc. No tak to doufám, že takováhle pálka to nebude, protože už takhle jsem těžce přesáhl rozpočet Jako nemam v plánu je nést na revizi k dušákovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se