sharz Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Odesláno 2. září 2015 MB&F Arachnophobia Table Clock Is Giant Time-Telling Spider On Your Desk Or Wall Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. zdroj: ablogtowatch.com
MJ. Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Odesláno 3. září 2015 parádní věc. já bych se toho ale asi bál :-)
Kid_A Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Odesláno 3. září 2015 Silenci. Uz jim fakt hrablo (v dobrym) .....Uplne vvidim,jak si to Jimbic kupuje do svyho kanclu v Galerii Mysak na oslavu navratu z bane.
Daemonultimate Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Odesláno 3. září 2015 Krásná, ale pro mne poněkud drahá hračička, uvidíme co na to zdravotní pojišťovny. Zdá se, že psychiatři získali novou zbraň v boji s arachnofobií. Strach z pavouků vzniká již v dětství a není jednoduché se ho zbavit. Touto novou zbraní mám na mysli stolní hodiny Arachnophobia značky MB&F. Smutnou zprávou pro touto fobií postiženou část celkové ... Bojíte sa pavúkov? Vyskúšajte silu svojho strachu pavúkom značky MB&F
Daemonultimate Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Odesláno 6. září 2015 Každej tu přispíváme jak umíme a raději budu dávat odkazy na svoje články než na jiné. Každého jistě se.e něco.
Snow Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Odesláno 6. září 2015 (upraveno) Proč je to slovensky ? Edit - Na svoje články ? Pár slov okolo a pak téměř přesný překlad toho, co sem vložím já v angličtině. Tady je názorný příklad. BALL WATCH predstavuje novú limitku na počesť zdolania jedného z najkrajších vrcholov Álp (Freshmagazine) BALL WATCH Engineer Hydrocarbon Arctic Chronometer Limited Edition (Master Horologer) Upraveno 6. září 2015 uživatelem Thesis
Daemonultimate Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Odesláno 6. září 2015 Co chceš měnit na faktech? Vymejšlet jiný? Vkládej si co chceš, mám k tvým příspěvkům nějaký poznámky? Vždy se vyjadřuju jen k hodinkám. Kdybys to dělal taky tak, máš tady o spoustu problémů míň. Tohle je moje poslední reakce na Tebe, vím, že debaty s Tebou končí banánama, smazanejma účtama, litováním a těžko říct čím ještě. Po tvém dnešním příspěvku i podivné otázce proč je to slovensky přemýšlím, že si Tě raději jako prvního dám do ignor listu. Jistota je jistota. A já se tu chci především bavit, nic víc, nic míň. Naštěstí je to svobodné fórum a Ty nejsi pupek světa a ani Chronomagu, stejně tak jako já. Nevím, jak dalece je to pro Tebe špatná nebo dobrá zpráva. Hezkou a žádným otravou nerušenou neděli.
martar Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Odesláno 6. září 2015 Krása. Proporčn? vyvážené, fakt to vypadá jako nejakej pavoukovec z alternativní reality. Jen mě při pohledu na obnaženou setrvačku a soukolí napadá - to musí být tyhle stolní hodiny v prachot?sném kanclu? Nebo - na rozdíl od náramkových hodinek - je strojek v téhle velikosti dostatečně robustní a odolný pro provoz v běžném kancelářském prostředí? Protože nevidím žádný skleněný poklop á la Atmos... Stolním hodinám absolutně nerozumím, takže to berte jako otázku naprostého začátečníka. Článek jsem letmo skouknul a myslím, že se to tam neřeší..
Snow Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Odesláno 6. září 2015 Co chceš měnit na faktech? Vymejšlet jiný? Vkládej si co chceš, mám k tvým příspěvkům nějaký poznámky? Vždy se vyjadřuju jen k hodinkám. Kdybys to dělal taky tak, máš tady o spoustu problémů míň. Tohle je moje poslední reakce na Tebe, vím, že debaty s Tebou končí banánama, smazanejma účtama, litováním a těžko říct čím ještě. Po tvém dnešním příspěvku i podivné otázce proč je to slovensky přemýšlím, že si Tě raději jako prvního dám do ignor listu. Jistota je jistota. A já se tu chci především bavit, nic víc, nic míň. Naštěstí je to svobodné fórum a Ty nejsi pupek světa a ani Chronomagu, stejně tak jako já. Nevím, jak dalece je to pro Tebe špatná nebo dobrá zpráva. Hezkou a žádným otravou nerušenou neděli. Kdybych se vyjadřoval k hodinkám, měl bych o spoustu problémů míň ? O jakých problémech mluvíš ? Pravda, debaty se mnou někdy končí BANY, ale pro mě, nemusíš se bát. Účet Snow jsem smazal záměrně, aby už nikoho nedráždil. Měl jsem pocit, že je na něj přehnaná alergie. Pokud máš pocit, že jsem se někdy litoval, zajímalo by mě, z čeho tak usuzuješ. Podivné otázce, proč je nadpis Tvého příspěvku v internetovém magazínu, bys měl porozumět. Doposud jsem se domníval, že jsi Čech, tak piš ČESKY !!! Do ignore listu si mě určitě dej, protože pak nebudeš muset žádat moderátory, aby mazaly mé příspěvky pod Tvými vlákny s odkazy kamsi do modrých sfér. Už se tak stalo a mě to vadí. Na závěr Ti přeji mnoho úspěchů v další práci pro naše bratry. Zdar.
Lvcas Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Odesláno 6. září 2015 Už mě ten Fresh magazin ser.e V com vidis problem? Je az taky problem, ze clanok o hodinkach napisany v ceskom jazyku v slovenskom mediu sa vlozi na najvacsie ceskoslovenske hodinarske forum? Je to ovela pohodlnejsie citanie ako citanie v anglictine.. Zaberie to ovela viac prace ako ctrl c a ctrl v ( v tvojom pripade) a nahodenie obrazkov a uz len cakas kto kedy zareaguje.. Hodnota tvojich prispevkov ziadna , komentarov este menej... Ziadny prinos len okopirovane clanky z xy zahranicnych portalov.. Ktore povacsine kopiruju PR spravu...tak preco mas provlem s freshom? Je obskurny? Posli mi clanok ktory je tam publikovany a nie je zalozeny na faktoch....
Snow Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Odesláno 6. září 2015 to Lvcas - . Přesně, čekal jsem, že se jako první ozve Slovák. Víš, co děláte ? Jen tu PR zprávu z angličtiny přeložíte a okopírujete obrázky bůhví odkud. Tuhle jsem tady četl, že z Instagramu. Kdybych nebyl líný hovado, přeložil bych PR zprávu tak nějak z angličtiny taky a měli bychom na největším ČESKÉM hodinářském fóru taky takový ČERSTVÝ chronomag. Poddotaz, jak jsi, prosím pěkně, přišel na to, že je chronomag československé forum ? Vy snad máte vaše, ne ? A teď ještě Fresh magazine navrch.
Lvcas Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Odesláno 6. září 2015 To Thesis Stay Fresh! http://www.freshmagazine.eu/navstivili-sme-manufakturu-breitling/
martar Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Odesláno 6. září 2015 (upraveno) Super, Lvcasi, že to nemusím hledat - přesně tenhle článek mi vytanul na mysli jako ukázka zajímavého původního článku o hodinkách. Doteď si pamatuju ty informace o výrobě pouzder... Jinak stránky chronomag jsou asi české, ale forum (jako "entitu" tvořenou příspěvky českých a slovenských účastníků) - já osobně vnímám jako československé. Upraveno 6. září 2015 uživatelem martar
Kid_A Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Odesláno 6. září 2015 Ja bych se zastal Snowa. Jeho prispevky typicky obsahuji prime - a vytazene - informace o hodinkach a pod postem je pak jeste refentece na prislusny web/blog. To je myslim best practice, ktera by se mela pouzivat. Cistej odkaz na clanek - jeste na jinym webu - tak jak to dela Demon, je dost nasilna. Proste drzme nasi best practice.
villain83 Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Odesláno 6. září 2015 A ja bych se ho zase nezastal,nechapu ty agresivni reakce na adresu nekoho,kdo se snazi tohle forum taky nejak osvezit.Pripada mi,ze nekoho tu malinko sere,ze mu nekdo leze do zeli a ma pocit,ze to byla vzdy jeho domena.A ze ses,Romane/Snowe/Thesis,zbavil puvodniho nicku s tim,ze delal "neplechu"?Udelal si pro tohle forum hodne a ja si tvoji prace vazim,muselo to stat veliky usili a nadseni,spousty postu me hrozne bavilo,mene uz tvoje hystericky reakce a urazeni se.Nebylo to poprve,kdy ses do nekoho festovne a dost nevybiravym zpusobem obul.Predpokladam,ze ani naposledy...
Snow Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Odesláno 7. září 2015 (upraveno) A ja bych se ho zase nezastal,nechapu ty agresivni reakce na adresu nekoho,kdo se snazi tohle forum taky nejak osvezit.Pripada mi,ze nekoho tu malinko s..e,ze mu nekdo leze do zeli a ma pocit,ze to byla vzdy jeho domena.A ze ses,Romane/Snowe/Thesis,zbavil puvodniho nicku s tim,ze delal "neplechu"?Udelal si pro tohle forum hodne a ja si tvoji prace vazim,muselo to stat veliky usili a nadseni,spousty postu me hrozne bavilo,mene uz tvoje hystericky reakce a urazeni se.Nebylo to poprve,kdy ses do nekoho festovne a dost nevybiravym zpusobem obul.Predpokladam,ze ani naposledy...to villain83 - nevím, o jakých agresivních reakcích mluvíš, asi si žádné agresivní reakce nezažil. Jestli Ti připadá, že někoho, tedy mě malinko se.re, že mu někdo leze do zelí, tak se kurevsky mýlíš. Již léta tady žiji v ve velmi poklidné symbióze se členem sharz, který zcela pravidelně zveřejňuje velmi hodnotné příspěvky. Mimochodem má jich 248. U něj jsem vždy ctil jednu věc, on zásadně tvoří svá vlákna ze serveru A Blog To Watch a ani jednou nezavítal do "mých" zdrojů. Já zase na oplátku nikdy nečerpal z jeho zdroje. Upraveno 7. září 2015 uživatelem prischera
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se