sect Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 Zdar pánové, potřeboval bych vyřešit rekonstrukci stavby, která je v ochranném pásmu vysokého napětí a potřebuji předběžný souhlas ČEZu. Není tady někdo, kdo by mi s tím mohl pomoct, případně aspoň poradit? Když tak prosím SZ. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 Jestli je to v okrese Frydek Mistek, tak si teda uzijes. Pokud ne, tak to je v dane zalezitosti prvni dobra zprava pro tebe. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 4. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 Jestli je to v okrese Frydek Mistek, tak si teda uzijes. Pokud ne, tak to je v dane zalezitosti prvni dobra zprava pro tebe. :-)Dík za první dobrou zprávu , je to okres Karviná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 Ted jsem bojoval s Frydkem, a delali z podobne veci desnou detektivku a dlouho to trvalo a nebylo to jednoduche. Tak proto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 4. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 Až budu večer u pc, tak ti pisnu sz o nějaké podrobnosti. Dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 OK. U me slo o stavbu a NN, ale dotycny urednik byl proste pruda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 OK. U me slo o stavbu a NN, ale dotycny urednik byl proste pruda. Tak to máme asi stejnýho úředníka. Okres Zlín. Už dlouho mi nikdo takhle nepil krev. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 4. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 Proto sháním nějakou "známost", ať to hladce projde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 (upraveno) Jo, to je vždycky velká pomoc. 3 měsíce jsme se přetahovali a posílali si nesouhlasná stanoviska a následně je vyvraceli a tak. Já tady v červnu taky hledal někoho vevnitř. Nakonec nám to povolili, ale nechali se teda přemlouvat. Nejdříve to zamítli, aniž by se obtěžovali blíže zkoumat, že vše je vlastně podle norem. Upraveno 4. září 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 (upraveno) Napis mi SZ presne o co jde. Zkusim pomoct. Jsem tam slabych dvacet let jako technik na stavbach VN a VVN Upraveno 4. září 2015 uživatelem laskajefajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2015 Tome: SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se