Přejít na obsah

Franck Muller - ověření pravosti

Maxxa

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den,

ráda bych znala Váš názor, zda se jedná o falzifikát nebo originál.

Děkuji,

Z.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Ani dědictví, ani dárek od šejka. Asi se tentokrát nepobavíte :lol2:

nás spíš baví to co lidi vymýšlí aby dodali svým fejkum na vážnosti a sobě asi taky. Neříkej že jsi je jen našla?
Odesláno

Ale nic takového. Dostala jsem je od jedné židovské rodinky v USA u které jsem pracovala (spolu s dalšími poklady jako Chanel, Toy watch a pod). Spíše mě zmátla ta Davidova hvězda, tak mě napadlo, jestli to není nějaka edice. Jsem lajk a chtěla jsem si ušetřit cestu do zlatnictví. Pročítala jsem zdejší fora a hodně lidem jste takto poradili. Tímto Vám děkuji a klidně to můžete ukončit.

Odesláno

Ale nic takového. Dostala jsem je od jedné židovské rodinky v USA u které jsem pracovala (spolu s dalšími poklady jako Chanel, Toy watch a pod). Spíše mě zmátla ta Davidova hvězda, tak mě napadlo, jestli to není nějaka edice. Jsem lajk a chtěla jsem si ušetřit cestu do zlatnictví. Pročítala jsem zdejší fora a hodně lidem jste takto poradili. Tímto Vám děkuji a klidně to můžete ukončit.

:lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2: 

běžně dostává někdo dárky v ceně 4000$???

výborná pohádka :notworthy: ..židovská rodina :lol2:  a ještě k tomu s fejkovejma hodinkama :lol2:

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...