farkyostrava Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Odesláno 16. března 2016 si asi koupil vadny kus ..kaj to ma sklicko ? :-) ale vazne cifr je keramika ?
lloffass Odesláno 16. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 16. března 2016 Jo, cifr je keramika a je teda úplně neskutečný. Samozřejmě jsem je dříve očumoval v obchodě, ale trochu delší kontakt v reálu mě nepřestává fascinovat a čím více je sleduju, tím více mě uchvacují. Hlavně na slunku je ta černá až neskutečně černá.
lloffass Odesláno 16. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 16. března 2016 Ještě jedna... Mobilovka... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lloffass Odesláno 25. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 25. března 2016 Vycházková... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lloffass Odesláno 2. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 2. dubna 2016 Pár fotek se setkání se zdejším členem "Zuzym". Tahle dvojka by mi asi tvořila ideální kombo... Škoda, že moje je jen půlka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník eloga Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2016 Laco Chicago... Jako Al Capone je to pěkný koutek.....https://www.chronext.com/journal/stories/criminal-watches-?-the-timepieces-of-al-capone-escobar-others**
lloffass Odesláno 3. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2016 Mohlo by se už to pěkné počasí udržet... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bells Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2016 Pár fotek se setkání se zdejším členem "Zuzym". Tahle dvojka by mi asi tvořila ideální kombo... Škoda, že moje je jen půlka Naprosty souhlas, takle bych si taky dovedl predsavit konecne idealni kombo. Sakra byl bych hodne spokojeny parchant, no tak snad nekdy
lloffass Odesláno 17. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna 2016 Když vyleze slunko, tak ty fotky dělá samo... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
HondzaX Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2016 Hezky pěkně. A navíc takto veřejně :-) Ta dvojka se Zuzyho hodinkami by vázne bylo super kombo.
lloffass Odesláno 2. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 2. června 2016 Mám je pár měsíců a stále se mi neomrzely Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lloffass Odesláno 5. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 5. června 2016 Pár mobilovek... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lloffass Odesláno 5. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 5. června 2016 ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
huhulak Odesláno 10. června 2016 Nahlásit Odesláno 10. června 2016 Kluci, uz jsem tady koukal vdele do vlakna k prischerovi a mate to moc hezke, tyhle omegy vam fakt zavidim. suprove hodinky a hezke fotky
TomcatCZ Odesláno 10. června 2016 Nahlásit Odesláno 10. června 2016 Jsou ted v prodejnim vlakne za suprovou cenu.
huhulak Odesláno 10. června 2016 Nahlásit Odesláno 10. června 2016 no jo, ja je tam videl a dal bych si rict. ale ted jsou uplne mimo moje moznosti, je to spise takovy sen do budoucna... ale ja se k nim jednou propracuju
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se