Bluewalker Odesláno 24. září 2007 Nahlásit Odesláno 24. září 2007 Zdar, co na ně říkáte http://internetovy-obchod.msbox.cz/junkers...-s-33-dp-10971/ splnují to co chci: mám menší ruku průměr 40mm, mechaniky s chrongrafem, safírové sklíčko, jen nevím jestli mají průhledné dýnko a co ten strojek je to automat, nebo se denně natahuje? Jsem troochu watch lama , tak mne nekamenujte:-). Nemá je někdo tady. Díky Martin
Návštěvník YPO Odesláno 24. září 2007 Nahlásit Odesláno 24. září 2007 (upraveno) onehdy tady někdo psal (kubson) že Junkers dělá dobré plynové kotle .............. za 15t korun si myslím vybereš jiné hodinky..... v téhle cenové relaci najdeš třeba hamiltony Upraveno 24. září 2007 uživatelem YPO
B.F.G. Odesláno 24. září 2007 Nahlásit Odesláno 24. září 2007 Pokud máš menší ruku tak jukni na Ebay, na nějaké vintage chronografy z 50 a 60 let. Jsou i v NOS stavu kolem 300USD (zadarmo). Netlouct mě žena denně pohrabáčem kvůli hodinkám, dávno jedny dvoje mám.
Olda Odesláno 24. září 2007 Nahlásit Odesláno 24. září 2007 Strojek P3133 není automat, natahuje se ručně. Má slušnou rezervu chodu, v mých nových Junkersech 69 hodin, ve starších Штурманских 65 hodin. Nedám na něj dopustit. Jestli mají průhledné dýnko si nejsem jist, ale podle odkazu: http://www.junkers-shop.de/product_info.ph...products_id/404 to vypadá že ano. Nejlepší by bylo podívat se někde v kameném obchodě (Praha-pasáž Alfa, Č.Budějovice-hodinář Sklář, a další určitě budou). Myslím, že bys v kameném obchodě dostal i lepší cenu než 14t. Jinak YPO má pravdu že dostaneš za ty peníze spoustu jiných. Já jsem si jsem si je kupoval protože vypadají jinak, mám ty "z vlnitého plechu".
Baker Odesláno 25. září 2007 Nahlásit Odesláno 25. září 2007 (upraveno) onehdy tady někdo psal (kubson) že Junkers dělá dobré plynové kotle .............. za 15t korun si myslím vybereš jiné hodinky..... Timto tvrzenim se nedej odradit, je zde pouze podobnost obou logotypu, jinak tyto firmy spolu nemaji nic spolecneho. Ale souhlasim ze za 15t lze vybrat zajimavejsi hodinky. Upraveno 25. září 2007 uživatelem Baker
marosh Odesláno 25. září 2007 Nahlásit Odesláno 25. září 2007 Timto tvrzenim se nedej odradit, je zde pouze podobnost obou logotypu, jinak tyto firmy spolu nemaji nic spolecneho. Ale souhlasim ze za 15t lze vybrat zajimavejsi hodinky. Tu desinformaci o tom, že hodinky Junkers jsou bokovka od firmy vyrábějící kotle, jsem tady rozšířil já. Za svůj omyl se omlouvám.
kubson Odesláno 25. září 2007 Nahlásit Odesláno 25. září 2007 když se podívám na http://junkers.de/ tak tam vidím kotle i hodinky tak jak to je?
Heim Odesláno 25. září 2007 Nahlásit Odesláno 25. září 2007 když se podívám na http://junkers.de/ tak tam vidím kotle i hodinky tak jak to je? A když se podíváš do záhlaví, uvidíš "Offizielle Seite über Leben und Werk von Hugo Junkers", takže je logicky je tam vše, co nese jeho jméno. Skutečnost je taková, že POINTtec, která hodinky vyrábí, prostě od někoho koupila právo užívat na nich jméno Junkers a spojit je s leteckou produkcí firmy Junkers a především s Ju52. Naprosto stejně to udělala se značkou Zeppelin. Společnost Zeppelin ostatně také ještě existuje - www.zeppelin.com Jinak co se týká hodinek od POINTtecu, mám Zeppelin chronograf s P3133, safírovým sklem, průhledným dýnkem. Líbí se mi, mají čistý design, jsou dobře zpracované a P3133 šlape zatím dobře (+3 sek./den)
Bluewalker Odesláno 25. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2007 Timto tvrzenim se nedej odradit, je zde pouze podobnost obou logotypu, jinak tyto firmy spolu nemaji nic spolecneho. Ale souhlasim ze za 15t lze vybrat zajimavejsi hodinky. jaké například? Aby byli chrografy, max.40mm, dýnko, safír a měli nějakou historii? A ještě otázka? Je lepší v nich ten strojek natahovací nebo automat? (To jsou otázky )
Baker Odesláno 25. září 2007 Nahlásit Odesláno 25. září 2007 jaké například? Aby byli chrografy, max.40mm, dýnko, safír a měli nějakou historii? A ještě otázka? Je lepší v nich ten strojek natahovací nebo automat? (To jsou otázky ) Je v nich Poljot 3133 s rucnim natahem.
Foundryman Odesláno 25. září 2007 Nahlásit Odesláno 25. září 2007 Přes internet z Německa za 359,- EUR. http://www.junkers-shop.de/product_info.ph...products_id/238
New Milis Odesláno 25. září 2007 Nahlásit Odesláno 25. září 2007 jaké například? Aby byli chrografy, max.40mm, dýnko, safír a měli nějakou historii? A ještě otázka? Je lepší v nich ten strojek natahovací nebo automat? (To jsou otázky ) No ty Hamiltony přece. Otázky jsou to dobrý, neboj.
uns Odesláno 25. září 2007 Nahlásit Odesláno 25. září 2007 Mne osobne by vadila ta podobnosť s firmou Junkers. Tiež by som nenosil hodinky whirpool, moulinex alebo ETA... Samozrejme netvrdím, že to nemožu byť kvalitné hodinky.
Baker Odesláno 25. září 2007 Nahlásit Odesláno 25. září 2007 Mne osobne by vadila ta podobnosť s firmou Junkers. Tiež by som nenosil hodinky whirpool, moulinex alebo ETA... Samozrejme netvrdím, že to nemožu byť kvalitné hodinky. To bude tim, ze u moulinex nikdy nestaveli letadla
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se