pavel23 Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Tak už všechno funguje jak má. Nechal jsem je na jedno místě a v noci proběhla synchronizace. Jen s tou čitelností je to pro mě horší asi budou naprodej. Jinak jsou to krásná hodinky škoda horšího zraku, ale brýle nosit zatím nechci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Tak už všechno funguje jak má. Nechal jsem je na jedno místě a v noci proběhla synchronizace. Jen s tou čitelností je to pro mě horší asi budou naprodej. Jinak jsou to krásná hodinky škoda horšího zraku, ale brýle nosit zatím nechci.Tak paráda, aspoň něco. Horší čitelnost některých modelů digi byla pro mne také bohužel důvodem, proč jsem se jich musel zbavit. Uvidíš, jak si zvykneš, pokud ne, tak je střelíš, no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Pošťák byl u nás doma, jsou super , ale nevím s tim čtením čísílek.paráda a gratulace já teda nemám problém přečíst čísla,ale raději mám když tam jsou i ručky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 (upraveno) Dlouho (pres rok) po nich koukam a konecne jsem narazil na nabidku, ktera mi vyhovovala a nemel jsem ji co vytknout. Tesim se. Uz jsou doma (Seiko A965-4000) a jsou supr. Skoro v NOS stavu. Zase jsem na chvili nasycen. Upraveno 15. srpna 2017 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Tak čekám netypicky barevný Casia: žlutý, ty ještě nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 2.kolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 hmmm, posledne sem uhadl s odrenyma usama oboje, ale tohle je orisek...Prijde mi to typove neco jako VCL-100 nejaky rok 1994, 1995...?...takove prvni "smartwatches"Ale to fakt jen palba od pasu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 BRAVO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2017 Tak doufam,ze pak udelas nejakou recenzi na tyhle krasky. Zajimalo by mne, jak to bude fungovat...Kazdopadne gratulace, velmi netradicni zalezitost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 Ste ma nachronobundusovali:) Karkulackove som nemal asi 30 rokov:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 Moc pěkný hodinky Jako bonus bych chtěl vyzdvihnout, že mají i druhou odmocninu. To někdy nemá ani kalkulačka na leckterým přihlouplým mobilu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 Stylus na karkulacku by mal byt ku kazdym, alebo podla typu? Tieto su C153-5007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brut12358 Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 Stylus na karkulacku by mal byt ku kazdym, alebo podla typu?Tieto su C153-5007K tomuto typu se dodával stylus. Podle mě ke všem co mají dírečku na klávesnici, právě na ten stylus. Většina ho ale zahodila a používala propisku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 Ok diky za info. Predpokladam teda, ze zohnat ho bude problem, a k tomu aj za ladvinu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 (upraveno) Ten stylus by podle mě měl být zasunutý ve sponě tahu...to by chtělo zkontrolovat nejdřív. Upraveno 21. srpna 2017 uživatelem Chilliluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 Taky jsem mu to chtěl napsat, ale myslel jsem, že to ví a už tam hledal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 Zatial su u postara niekde na ceste. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 Vdaka moc za info:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2017 U tutěch byla propiska s hrotem na druhém konci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2017 Protože už to nemůžu vydržet, musím to někam napsat...už brzy budu zase mít svoje oblíbené Citizen JP-2000. Jsem je prodal a pak zjistil, že jsem to fakt neměl dělat...ale měl jsem štěstí a podařilo se mi je získat zpět :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se