Přejít na obsah

Které digi vám už brzy pošťák přinese?

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak už všechno funguje jak má. Nechal jsem je na jedno místě a v noci proběhla synchronizace. Jen s tou čitelností je to pro mě horší asi budou naprodej. Jinak jsou to krásná hodinky škoda horšího zraku, ale brýle nosit zatím nechci.

• Odpovědi 1,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak už všechno funguje jak má. Nechal jsem je na jedno místě a v noci proběhla synchronizace. Jen s tou čitelností je to pro mě horší asi budou naprodej. Jinak jsou to krásná hodinky škoda horšího zraku, ale brýle nosit zatím nechci.

Tak paráda, aspoň něco. Horší čitelnost některých modelů digi byla pro mne také bohužel důvodem, proč jsem se jich musel zbavit. Uvidíš, jak si zvykneš, pokud ne, tak je střelíš, no...

Odesláno

Pošťák byl u nás doma, jsou super , ale nevím s tim čtením čísílek.

paráda a gratulace :thumbsup_anim:

já teda nemám problém přečíst čísla,ale raději mám když tam jsou i ručky

Odesláno (upraveno)

Dlouho (pres rok) po nich koukam a konecne jsem narazil na nabidku, ktera mi vyhovovala a nemel jsem ji co vytknout. Tesim se. 

Uz jsou doma (Seiko A965-4000) a jsou supr. Skoro v NOS stavu. Zase jsem na chvili nasycen. :)

post-3194-0-46406800-1502811445_thumb.jpg

Upraveno uživatelem filo-boxer
Odesláno

hmmm, posledne sem uhadl s odrenyma usama oboje, ale tohle je orisek...

Prijde mi to typove neco jako VCL-100 nejaky rok 1994, 1995...?

...takove prvni "smartwatches"

Ale to fakt jen palba od pasu...

Odesláno

Tak doufam,ze pak udelas nejakou recenzi na tyhle krasky. Zajimalo by mne, jak to bude fungovat...

Kazdopadne gratulace, velmi netradicni zalezitost...

Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Moc pěkný hodinky :)

Jako bonus bych chtěl vyzdvihnout, že mají i druhou odmocninu. To někdy nemá ani kalkulačka na leckterým přihlouplým mobilu :-)

Odesláno

Stylus na karkulacku by mal byt ku kazdym, alebo podla typu?

Tieto su C153-5007

K tomuto typu se dodával stylus. Podle mě ke všem co mají dírečku na klávesnici, právě na ten stylus. Většina ho ale zahodila a používala propisku. 

Návštěvník Chilliluk
Odesláno (upraveno)

Ten stylus by podle mě měl být zasunutý ve sponě tahu...to by chtělo zkontrolovat nejdřív.

Upraveno uživatelem Chilliluk
Odesláno

Taky jsem mu to chtěl napsat, ale myslel jsem, že to ví a už tam hledal.

Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Protože už to nemůžu vydržet, musím to někam napsat...už brzy budu zase mít svoje oblíbené Citizen JP-2000. Jsem je prodal a pak zjistil, že jsem to fakt neměl dělat...ale měl jsem štěstí a podařilo se mi je získat zpět :-)

post-12565-0-90079000-1503515512_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...