Přejít na obsah

Které digi vám už brzy pošťák přinese?

Doporučené příspěvky

Odesláno

120 x 120, monochrome 16 farieb

Díky, myslel jsem si, že si to ještě pamatuji...Tak ne...

Odesláno

V poho, ja si tiez prd pamatam:)

JJ, kdyžtak jsem pak dej příležitostně nějaké foto z toho jdoucí...

Odesláno (upraveno)

Mam len obavu ako ich stiahnem, pac je to kompatibilne len po win NT a 98.

COMPATIBLE CON WINDOWS 95/98M, WINDOWS NT 4.0 ( NO COMPATIBLE PARA MAC OS )

Spravim foto hodiniek s fotkou jedine asi

Upraveno uživatelem Harwey
Odesláno

Mam len obavu ako ich stiahnem, pac je to kompatibilne len po win NT a 98.

COMPATIBLE CON WINDOWS 95/98M, WINDOWS NT 4.0 ( NO COMPATIBLE PARA MAC OS )

Spravim foto hodiniek s fotkou jedine asi

No jo vlastně, pravda. Uvidíme, co se podaří.

Odesláno

Mám WQV1, ale nemám k nim tu druhou část s infra přijímačem, takže jsem si foku nikdy neprohlédl jinak než na tom display na hodinkách. A nic moc to není, ale jako fičura je to k nezaplacení. :clap:

Tak ať ti dělají radost.

Odesláno

Tak ona ta (ne)kompatibilita je jasná. V době jejich výroby asi nic vyššího než Win 98 nebylo. Na novějších systémech by ale mohla fungovat zpětná kompatibilita. Větší oříšek ale bude, s čím ty hodinky vlastně spojit. Notebooky už infraport nemají.

No, a ke mě se z Chicaga řítí další kousek:9de9a556b06e653f0663b352160f5878.jpg

Odesláno

Tak ona ta (ne)kompatibilita je jasná. V době jejich výroby asi nic vyššího než Win 98 nebylo. Na novějších systémech by ale mohla fungovat zpětná kompatibilita. Větší oříšek ale bude, s čím ty hodinky vlastně spojit. Notebooky už infraport nemají.

No, a ke mě se z Chicaga řítí další kousek:9de9a556b06e653f0663b352160f5878.jpg

Tak ty vypadají dobře.. Klasiku mám stejně nejraději.
Odesláno

No, a ke mě se z Chicaga řítí další kousek:

No, od tě doby, co jsi začal používat ebay, tak jedeš jak fretka... :) Pěkné, moc

Odesláno

Díky, pánové. Mají být NOS, tak jsem na ně sám zvědavý. Taky mám nejraději takovouhle klasiku.

Frostie: Nakonec mě to dohnalo a začal jsem používat eBay. Chtěl bych svou sbírku digitálek postupně upgradovat a posunout výš hlavně co se týče stavu jednotlivých kusů. K tomu ale Aukro nestačí

Odesláno

siwi... Jak to čtu o tobě a Ebay.. Já jsem na tom teď podobně.. na EBay jsem zatím nic nekupoval. Takže se mám co učit :-)

Odesláno

Olin.uj: Léta jsem to odkládal, ale touha po dalších kouscích byla prostě silnější. A že tam je z čeho vybírat! Ono nakonec to nakupování tam není nic složitýho. Začal jsem nákupem sady 20 baterek z Německa za Kč 149 i s poštovným, abych do těch hodinek měl co strkat. V neděli koupeno a zaplaceno, ve středu byla obálka ve schránce. Kdybych je bral z Alzy, trvalo by to stejně dlouho, ale zato by to bylo 4x dražší :D

Odesláno

Olin.uj: Léta jsem to odkládal, ale touha po dalších kouscích byla prostě silnější. A že tam je z čeho vybírat! Ono nakonec to nakupování tam není nic složitýho.

To mi připomíná můj příběh. :D

Odesláno

Myslím, že podoba příběhů většiny z nás nebude čistě náhodná :)

Troufnu si říci, že zcela identická... Takové GX56 se nikde jinde než v Hongkongu ani sehnat nedaly... :)

Odesláno

Parádní úlovek, gratuluju. Mám toho teď nějak víc než obvykle. Ale jednou si je určitě rád prohlídnu. Díky za nabídku.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...