Přejít na obsah

Které digi vám už brzy pošťák přinese?

Návštěvník Chilliluk

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...
Návštěvník Chilliluk

Tak jsem včera uvažoval, že když jsem toho poslední dobou tolik prodal, měl bych si taky něco zase pořídit. Nejdřív jsem netušil, co by to mohlo být, a tak jsem pátral trochu v minulosti a procházel fotky hodinek, které jsem už kdysi měl - vždycky mi hodinky připomenou zážitky, které jsem prožil, když jsem je nosil. Některé mě zaujaly více, jiné méně, ale jedny mě zaujaly natolik, že jsem si řekl, že si je musím znovu pořídit. Měl jsem je totiž před více jak třemi lety na dovolené v Řecku a vždycky na ně při procházení fotek rád vzpomínám - jsou to GX-56-1B, tedy verze s pozitivním displejem. GX-56 jsou hodinky, které většina buď nenávidí pro jejich velikost, nebo je pro to naopak miluje. Jen málo lidí, kteří se o hodinky vůbec nezajímají, nechá pohled na ně úplně chladnými - většinou mají potřebu obdivovat minimálně jejich velikost. I mezi sběrateli Géček jsou dost oblíbené, přestaly se už vyrábět a jejich cena stoupá, navíc mám zápěstí akorát tak na ně a jak jsem psal, pojí mě s nimi zážitky - a tak jsem se rozhodl, že je musím pořídit. Paradoxně dnes se už velice špatně shání neatomická verze, je to vlastně skoro nemožné, a tak jsem na E-Bay pořídil rovnou ty s rádiem - GXW-56. Vzhledem k tomu, že jejich cena bude pravděpodobně stoupat a s případným prodejem také nebude asi rozhodně problém, tak jsem do toho šel:

http://www.ebay.com/itm/121858836217?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Ještě tam za moji cenu jedny mají, myslím, že ten, kdo je opravdu chce, by měl tu cenu prostě překousnout a jít do toho dřív, než bude úplně pozdě :-)

...a tady dokonce, teď na to koukám, mají ještě jedny za mnohem lepší cenu - no nic, prohloupil jsem, škoda, ale nelituju, prostě jsem to našel teď náhodou:

http://global.rakuten.com/en/store/iget/item/10020021/

Tak co, Frostie, Standis - jdete do toho?  :D 

post-12565-0-64272900-1455867761_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Chilliluk

No jo, je pravda, že jsou předražené - ale člověk vyháže někdy za kraviny peněz, že kdyby trochu šetřil, měl by je už 10x, takže všechno je relativní - tyhle hodinky jsem opravdu chtěl, stejně jsem celou dobu litoval, že jsem je kdysi prodal, a tak jsem tu cenu prostě překousl :-)

Odkaz ke komentáři

No jo, je pravda, že jsou předražené - ale člověk vyháže někdy za kraviny peněz, že kdyby trochu šetřil, měl by je už 10x, takže všechno je relativní - tyhle hodinky jsem opravdu chtěl, stejně jsem celou dobu litoval, že jsem je kdysi prodal, a tak jsem tu cenu prostě překousl :-)

Když chceš, důvod si najdeš!!

Jinak za mě  :punk:  :newyear:  :speak_cool:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

Když chceš, důvod si najdeš!!

Jinak za mě  :punk:  :newyear:  :speak_cool:

To je jasný, důvod se vždycky najde, i když třeba úplně nesmyslný - stejně jako kdo chce psa bít, hůl si taky najde :-)

Moje hodinky jsou už v Praze na celnici, když budu mít štěstí, budu je mít už v pátek, když ne, budu muset vydržet do příštího týdne. Tyhle jen tak neprodám, protože za tuhle cenu by je ode mě stejně nikdo nekoupil - samozřejmě mi napálili daň plus clo...ale co, však žijeme len raz   :punk:

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Tak teď se ke mě řítí dva kousky. EDB  z aukra a AW 72G z ebay. A málem mě to ráno v 5,40 kleplo. Přihodil jsem na ně omylem částku kterou jsem myslel v korunách, ale přihodil v dolarech. Takže jsem se hned po přihození zhrozil, že někdo bude taky přihazovat. Byl jsem v tom za 1500 usd. Uf, naštěstí nikdo. Takže jen za 59+pošta. Uf.

post-673-0-59479600-1458673529_thumb.jpg

post-673-0-41280300-1458673562_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...