Návštěvník Chilliluk Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 Nebudou to tyhle? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 Bingo! Přesně ty to jsou. Digitálky pro stavaře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Tak teď jsem vyhrál jednu aukci. Jestli to pošta neztratí tak se pak tady "pomachruju".Tak a už jsou TADY. Snad se mi zítra povede udělat nějakou fotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 To bude určitě nějaká specialitka. Jsem zvědavej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Tak jsem zjistil, že tyhle moje nejnovější přírůstky jsou už jubilejní desáté swiss made digi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 19. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2016 Tak jsem včera uvažoval, že když jsem toho poslední dobou tolik prodal, měl bych si taky něco zase pořídit. Nejdřív jsem netušil, co by to mohlo být, a tak jsem pátral trochu v minulosti a procházel fotky hodinek, které jsem už kdysi měl - vždycky mi hodinky připomenou zážitky, které jsem prožil, když jsem je nosil. Některé mě zaujaly více, jiné méně, ale jedny mě zaujaly natolik, že jsem si řekl, že si je musím znovu pořídit. Měl jsem je totiž před více jak třemi lety na dovolené v Řecku a vždycky na ně při procházení fotek rád vzpomínám - jsou to GX-56-1B, tedy verze s pozitivním displejem. GX-56 jsou hodinky, které většina buď nenávidí pro jejich velikost, nebo je pro to naopak miluje. Jen málo lidí, kteří se o hodinky vůbec nezajímají, nechá pohled na ně úplně chladnými - většinou mají potřebu obdivovat minimálně jejich velikost. I mezi sběrateli Géček jsou dost oblíbené, přestaly se už vyrábět a jejich cena stoupá, navíc mám zápěstí akorát tak na ně a jak jsem psal, pojí mě s nimi zážitky - a tak jsem se rozhodl, že je musím pořídit. Paradoxně dnes se už velice špatně shání neatomická verze, je to vlastně skoro nemožné, a tak jsem na E-Bay pořídil rovnou ty s rádiem - GXW-56. Vzhledem k tomu, že jejich cena bude pravděpodobně stoupat a s případným prodejem také nebude asi rozhodně problém, tak jsem do toho šel: http://www.ebay.com/itm/121858836217?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Ještě tam za moji cenu jedny mají, myslím, že ten, kdo je opravdu chce, by měl tu cenu prostě překousnout a jít do toho dřív, než bude úplně pozdě :-) ...a tady dokonce, teď na to koukám, mají ještě jedny za mnohem lepší cenu - no nic, prohloupil jsem, škoda, ale nelituju, prostě jsem to našel teď náhodou: http://global.rakuten.com/en/store/iget/item/10020021/ Tak co, Frostie, Standis - jdete do toho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2016 Do téhle ne, ty jsou s rádiem a vím o nich, na ebay cca 6000 bez DPH. Ale i tak díky moc za upozornění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 19. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2016 No jo, je pravda, že jsou předražené - ale člověk vyháže někdy za kraviny peněz, že kdyby trochu šetřil, měl by je už 10x, takže všechno je relativní - tyhle hodinky jsem opravdu chtěl, stejně jsem celou dobu litoval, že jsem je kdysi prodal, a tak jsem tu cenu prostě překousl :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 19. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2016 No jo, je pravda, že jsou předražené - ale člověk vyháže někdy za kraviny peněz, že kdyby trochu šetřil, měl by je už 10x, takže všechno je relativní - tyhle hodinky jsem opravdu chtěl, stejně jsem celou dobu litoval, že jsem je kdysi prodal, a tak jsem tu cenu prostě překousl :-)Když chceš, důvod si najdeš!!Jinak za mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 Když chceš, důvod si najdeš!!Jinak za mě To je jasný, důvod se vždycky najde, i když třeba úplně nesmyslný - stejně jako kdo chce psa bít, hůl si taky najde :-) Moje hodinky jsou už v Praze na celnici, když budu mít štěstí, budu je mít už v pátek, když ne, budu muset vydržet do příštího týdne. Tyhle jen tak neprodám, protože za tuhle cenu by je ode mě stejně nikdo nekoupil - samozřejmě mi napálili daň plus clo...ale co, však žijeme len raz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 Tak to gratuluji, vzalo to správný směr a rytmus. Snad se už brzy dočkáš. Pak se pochlub pár foto z rozbalení a tak, znáš to...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2016 Vesmírem se řítí planety..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Říkal jsem si, že bych si po letech mohl zase nějaké nové digi koupit. A neodolal jsem. V pondělí budou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 Tak teď se ke mě řítí dva kousky. EDB z aukra a AW 72G z ebay. A málem mě to ráno v 5,40 kleplo. Přihodil jsem na ně omylem částku kterou jsem myslel v korunách, ale přihodil v dolarech. Takže jsem se hned po přihození zhrozil, že někdo bude taky přihazovat. Byl jsem v tom za 1500 usd. Uf, naštěstí nikdo. Takže jen za 59+pošta. Uf. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Nádhernej stav, nemá to ale být AE-72G? A za 59 doláčů? Super kauf! Fakt překrásný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 No když tu před časem nikdo nechtěl AE 53G co jsem dával do vlákna "co je kde na prodej" tak se mi pak tyhle AE 72G zalíbily tak, že jsem je vzal. A právě i pro jejich zachovalost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2016 No ale v tutom stavu a ještě takhle pěkně nafocený (nebo je to tvoje fotka?) by měly jít i přes 100 doláčů. A to i když nemají původní pásek. Já do tutěch nechodim už preventivně, protože je to bez šance. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2016 Ne foto je od prodejce. Jsem na ně zvědavej. EDB 600 dnes dorazily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Tak se dívám, že Tě ty EDB 600 vyšly na 4 stovky. To je teda parádní cena. Gratuluju k úlovku. ;-)Mám je taky. Ale za skoro 90 euro. Ale zase úplně jako nový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se