Přejít na obsah

Které digi vám už brzy pošťák přinese?

Návštěvník Chilliluk

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Kolik mají v průměru?

A proč je u nich uvedeno Chrome plated resin pokud jsou z oceli?

To jsem nedohledal, tipuji cca 38-39 mm. Ten plated resin jsem přehlédl, měl jsem za to, že jsou kovové a teď to na mne vyskočilo z jednoho z mála dostupných obrázků. Sdělím pak skutečný stav.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslím, že i tak budou OK. Velikost 38 je, jak jsem nedávno zjistil, naprosto v pohodě.

Já z toho mám trochu strach, poněvadž mám větší ruku než ty, ale uvidíme. Třeba to bude ok. Jsem zvědav na to provedení, protože dříve se dělaly i kovové, pak až resinové. Dám info

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • po měsíci...
Návštěvník Chilliluk

Tak já po dlouhé době také čekám - na hodinky, které jsem už několikrát měl v různých verzích a zase prodal..Citizen Aqualand JP2000....posledních pár měsíců jsem neměl ani jedny, což jsem zjistil, že je neslučitelné s kvalitním životem, a tak jsem si je radostně tady na fóru zase zpátky pořídil...teď už jen počkat do zítřka :-)

Odkaz ke komentáři

Tak já po dlouhé době také čekám - na hodinky, které jsem už několikrát měl v různých verzích a zase prodal..Citizen Aqualand JP2000....posledních pár měsíců jsem neměl ani jedny, což jsem zjistil, že je neslučitelné s kvalitním životem, a tak jsem si je radostně tady na fóru zase zpátky pořídil...teď už jen počkat do zítřka :-)

sem si rikal, ze jsi posledni dobou nejaky zadumcivy ;-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...