Frostie Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2017 I když jsou malé, tak jsem té oceli prostě nemohl odolat. Až dorazí, pochlubím se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2017 Kolik mají v průměru? A proč je u nich uvedeno Chrome plated resin pokud jsou z oceli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2017 Kolik mají v průměru? A proč je u nich uvedeno Chrome plated resin pokud jsou z oceli?To jsem nedohledal, tipuji cca 38-39 mm. Ten plated resin jsem přehlédl, měl jsem za to, že jsou kovové a teď to na mne vyskočilo z jednoho z mála dostupných obrázků. Sdělím pak skutečný stav. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2017 Myslím, že i tak budou OK. Velikost 38 je, jak jsem nedávno zjistil, naprosto v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2017 Myslím, že i tak budou OK. Velikost 38 je, jak jsem nedávno zjistil, naprosto v pohodě.Já z toho mám trochu strach, poněvadž mám větší ruku než ty, ale uvidíme. Třeba to bude ok. Jsem zvědav na to provedení, protože dříve se dělaly i kovové, pak až resinové. Dám info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2017 Obávám se, že je to plast. Ale je to nové a zároveň vintage. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2017 Obávám se, že je to plast. Ale je to nové a zároveň vintage. Není to nové, jsou pre-owned... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deafslap Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2017 očekávám tohle :https://www.casio-europe.com/euro/products/watches/collection/sgw-300h-1aver/Odůvodnil jsem si je jako hodinky "na kolo" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 DW6600 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 http://www.watchshop.com/mens-casio-g-shock-g-rescue-alarm-chronograph-radio-controlled-watch-gw-7900-1er-p99934367.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2017 Tak začal jsem čekat dva kousky. Jedny grafy a pak patnáctistovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2017 malá nápověda: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 To jsou ty T-1500, co teď byly na ebay? Taky jsem o nich přemýšlel. Ty mi chybí jediný z těch překladačů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 Jinak ten "GRAPH" může být leccos: TRI, DIGI, QUATTRO, PENTA..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 To jsou ty T-1500, co teď byly na ebay? Taky jsem o nich přemýšlel. Ty mi chybí jediný z těch překladačů.JO. To jsou oni. Jsi fakt znalec zboží i prostředí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 Jinak ten "GRAPH" může být leccos: TRI, DIGI, QUATTRO, PENTA.....A v tom je ta krása..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 A který to tedy jsou? Ještě to můžou být HEXA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 Tak já po dlouhé době také čekám - na hodinky, které jsem už několikrát měl v různých verzích a zase prodal..Citizen Aqualand JP2000....posledních pár měsíců jsem neměl ani jedny, což jsem zjistil, že je neslučitelné s kvalitním životem, a tak jsem si je radostně tady na fóru zase zpátky pořídil...teď už jen počkat do zítřka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 Tak já po dlouhé době také čekám - na hodinky, které jsem už několikrát měl v různých verzích a zase prodal..Citizen Aqualand JP2000....posledních pár měsíců jsem neměl ani jedny, což jsem zjistil, že je neslučitelné s kvalitním životem, a tak jsem si je radostně tady na fóru zase zpátky pořídil...teď už jen počkat do zítřka :-)sem si rikal, ze jsi posledni dobou nejaky zadumcivy ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se