Přejít na obsah

Které digi vám už brzy pošťák přinese?

Návštěvník Chilliluk

Doporučené příspěvky

sem si rikal, ze jsi posledni dobou nejaky zadumcivy ;-)

Je zádumčivý. Je zádumčivý. Přinesl do školy sirky. Navádí Kuncovou, aby zítra nechodila do školy. Přinesl do školy benzín. Další stránky třídní knihy se bohužel nedochovaly...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak já po dlouhé době také čekám - na hodinky, které jsem už několikrát měl v různých verzích a zase prodal..Citizen Aqualand JP2000....posledních pár měsíců jsem neměl ani jedny, což jsem zjistil, že je neslučitelné s kvalitním životem, a tak jsem si je radostně tady na fóru zase zpátky pořídil...teď už jen počkat do zítřka :-)

Tak snad se k tobě dostane zpět kousek v hezkém stavu. Přeji ti hodně radosti, fotkou pak taky nepohrdneme...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

No měl jsem takové období, kdy jsem se chtěl (musel) držet v pozadí...už jsem s těmi hodinkami fakt magořil a nevěděl co dřív, chodily mi balíčky a jiné jsem zase odesílal do zblbnutí, ani jsem si už ničeho nevážil...musel jsem si dát přes hubu a trochu se uklidnit :-)  ...ale už jsem z toho venku a můžu si to tady zase pěkně s nadhledem začít užívat :-)

Odkaz ke komentáři

No měl jsem takové období, kdy jsem se chtěl (musel) držet v pozadí...už jsem s těmi hodinkami fakt magořil a nevěděl co dřív, chodily mi balíčky a jiné jsem zase odesílal do zblbnutí, ani jsem si už ničeho nevážil...musel jsem si dát přes hubu a trochu se uklidnit :-)  ...ale už jsem z toho venku a můžu si to tady zase pěkně s nadhledem začít užívat :-)

Takové období jsem také několikrát zažil, že hodinky nevydržely doma ani den a furt to nebylo ono. Snad jsi se vydal na šťastnou a správnou cestu!

Odkaz ke komentáři

Je zádumčivý. Je zádumčivý. Přinesl do školy sirky. Navádí Kuncovou, aby zítra nechodila do školy. Přinesl do školy benzín. Další stránky třídní knihy se bohužel nedochovaly...

Frostie, my mit spolu dvojdomek, tak sousedi pozadaji o azyl na Kubě :-D.

Drzet se v pozadi...jako ze si mel stinovy chronobundus? ;-).

Kazdopadne vitej po nemoci opet mezi dobrym lidem ;-).

Odkaz ke komentáři

Jinak ten "GRAPH" může být leccos: TRI, DIGI, QUATTRO, PENTA.....

Nebo twin, ale to není nápověda pro tebe. Ty totiž víš, že twiny to být nemohou.

Na Ulici se moc nedívám, ale líbí se mi zrzavý holky.

post-673-0-32919900-1493157084.jpg

Upraveno uživatelem t2
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Něreknu neřeknu.. Už přinesl.. Ale pač je do teď nikdo nevytáhl z krabičky, mrtvé. Tak už se půl dne povalují na parapetu. Zítra snad zvládnu foto do příslušného vlákna. Mám zas radost jak malé dítě.. :)

Tak to vypadá na nějaké soláři... :)

Odkaz ke komentáři

Your order is on its way, Jakub! Thank you for shopping on eBay! Your order has been marked as shipped. We hope you enjoy your purchase! 252933158419_1.jpg

Už se na ně těším :)

Takže jsi je nakonec vzal? To je skvělé. Ať se jich brzy dočkáš.
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...