Frostie Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 sem si rikal, ze jsi posledni dobou nejaky zadumcivy ;-)Je zádumčivý. Je zádumčivý. Přinesl do školy sirky. Navádí Kuncovou, aby zítra nechodila do školy. Přinesl do školy benzín. Další stránky třídní knihy se bohužel nedochovaly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 Tak já po dlouhé době také čekám - na hodinky, které jsem už několikrát měl v různých verzích a zase prodal..Citizen Aqualand JP2000....posledních pár měsíců jsem neměl ani jedny, což jsem zjistil, že je neslučitelné s kvalitním životem, a tak jsem si je radostně tady na fóru zase zpátky pořídil...teď už jen počkat do zítřka :-)Tak snad se k tobě dostane zpět kousek v hezkém stavu. Přeji ti hodně radosti, fotkou pak taky nepohrdneme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 No měl jsem takové období, kdy jsem se chtěl (musel) držet v pozadí...už jsem s těmi hodinkami fakt magořil a nevěděl co dřív, chodily mi balíčky a jiné jsem zase odesílal do zblbnutí, ani jsem si už ničeho nevážil...musel jsem si dát přes hubu a trochu se uklidnit :-) ...ale už jsem z toho venku a můžu si to tady zase pěkně s nadhledem začít užívat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 No měl jsem takové období, kdy jsem se chtěl (musel) držet v pozadí...už jsem s těmi hodinkami fakt magořil a nevěděl co dřív, chodily mi balíčky a jiné jsem zase odesílal do zblbnutí, ani jsem si už ničeho nevážil...musel jsem si dát přes hubu a trochu se uklidnit :-) ...ale už jsem z toho venku a můžu si to tady zase pěkně s nadhledem začít užívat :-)Takové období jsem také několikrát zažil, že hodinky nevydržely doma ani den a furt to nebylo ono. Snad jsi se vydal na šťastnou a správnou cestu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 Je zádumčivý. Je zádumčivý. Přinesl do školy sirky. Navádí Kuncovou, aby zítra nechodila do školy. Přinesl do školy benzín. Další stránky třídní knihy se bohužel nedochovaly... Frostie, my mit spolu dvojdomek, tak sousedi pozadaji o azyl na Kubě :-D. No měl jsem takové období, kdy jsem se chtěl (musel) držet v pozadí...už jsem s těmi hodinkami fakt magořil a nevěděl co dřív, chodily mi balíčky a jiné jsem zase odesílal do zblbnutí, ani jsem si už ničeho nevážil...musel jsem si dát přes hubu a trochu se uklidnit :-) ...ale už jsem z toho venku a můžu si to tady zase pěkně s nadhledem začít užívat :-) Drzet se v pozadi...jako ze si mel stinovy chronobundus? ;-).Kazdopadne vitej po nemoci opet mezi dobrym lidem ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 Frostie, my mit spolu dvojdomek, tak sousedi pozadaji o azyl na Kubě :-D.Možná, že by vzali zavděk i Severní Koreou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 (upraveno) Jinak ten "GRAPH" může být leccos: TRI, DIGI, QUATTRO, PENTA.....Nebo twin, ale to není nápověda pro tebe. Ty totiž víš, že twiny to být nemohou.Na Ulici se moc nedívám, ale líbí se mi zrzavý holky. Upraveno 25. dubna 2017 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2017 Takže DIGI, tedy DGW-30. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2017 Nebo samozřejmě v oceli DGW-300. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2017 Takže DIGI, tedy DGW-30.Bingo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 Něreknu neřeknu.. Už přinesl.. Ale pač je do teď nikdo nevytáhl z krabičky, mrtvé. Tak už se půl dne povalují na parapetu. Zítra snad zvládnu foto do příslušného vlákna. Mám zas radost jak malé dítě.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 Něreknu neřeknu.. Už přinesl.. Ale pač je do teď nikdo nevytáhl z krabičky, mrtvé. Tak už se půl dne povalují na parapetu. Zítra snad zvládnu foto do příslušného vlákna. Mám zas radost jak malé dítě.. Tak to vypadá na nějaké soláři... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2017 (upraveno) Your order is on its way, Jakub! Thank you for shopping on eBay! Your order has been marked as shipped. We hope you enjoy your purchase! Už se na ně těším Upraveno 17. května 2017 uživatelem James24 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2017 Your order is on its way, Jakub! Thank you for shopping on eBay! Your order has been marked as shipped. We hope you enjoy your purchase! Už se na ně těším Takže jsi je nakonec vzal? To je skvělé. Ať se jich brzy dočkáš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2017 Hezkej marlin! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2017 Díky kluci, věřím, že budou brzy na ruce.. Digitální Casia byly moje první hodinky, tak to bude návrat do dětství :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 Tak to vypadá na parádní NOS kousek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2017 No, z té malé fotky jo ... V NOS nejsou, ale ve slušném stavu by měly být. Uvidím na živo, až dorazí, pak dám nějaké fotky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2017 No, z té malé fotky jo ... V NOS nejsou, ale ve slušném stavu by měly být. Uvidím na živo, až dorazí, pak dám nějaké fotky...budu se těšit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2017 Jsem úplně na začátku, ale moc a moc se těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se