neferirkare Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 Perfektni komunikace, ochota vytvorit remen presne podle mych predstav a vysledek? Remen je krasnejsi, nez jsem si vysnil... Diky Zrno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pony Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 Já se taky přidávám a zasílám pár fotografií řemenu od Oty. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2015 Tak jdu nosit dříví do lesa: s Otou opět výborná spolupráce. Doladili jsme řemen po SZ a s pomocí Otových fotek, druhý den byl řemen na světě a třetí den u mě.Díky Oto! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2015 Dva řemeny, dvě poklony. Díky Oto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2015 díky za ochotu a vstřícnost, samosebou hlavně za krásné řemeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladmat Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2015 Mám řemen od Oty a maximální spokojenost.Jak ohledně komunikace,tak práce a zpracování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 Další parádní řemen, děkuji..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 Řemen a opasek od Zrna. Na 1 s ***** (tohle vypadá blbě, tak raději slovy "s pět hvězdičkami")... Oto je pašák! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lunochod Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 Díky za obchod, maximální spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2015 Skvělá práce,výborná domluva,vstřícnost a ochota - jak taky jinak . Díky Oto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 Vintage penezenka - pecka, bomba, krasne voni, akorat naplnit ji musim sam..) diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloshu Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Ota je BOREC! Vyrobil mi řemen podle mých představ a k tomu mi ho ještě jako bonus přivezl až domů Můžu jedině chválit a doporučit. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 můj asi 10. řemen od Oty a opět za 1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.ocvirk Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Reknu co asi kazdy, ota je uzasnej!Komunikace byla skvela a konecny vysledek je opravdu super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 (upraveno) Už bych si ty řemeny od Oty měl taky spočítat, pár jich bude... Musím zde vyjádřit své trvalé nadšení z jeho práce i přístupu, jsem hrdý na to, že u něj šiju Při tomhle obchodu navíc došlo k malému nedorozumění... Upraveno 1. července 2015 uživatelem Filip.J Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cesinek Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 Budu opakovat už mockrát zmíněné. Mám svůj první řemen od Oty a je super. Komunikace, odeslání, kvalita, vše na 1*. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 17. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Tak chlapi musím říci že řemeny od Oty jsou čím dál tím lepší.Mám myslím první řemen co tady komu udělal a také jsme mu dával prvé hodnocení a zakládal tohle vlákno, ale nyní mě s dvěma řemeny hlavně po nasazení na hodinky vyrazil dech.Oto děkuji jsi frajer !!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T.Gekko Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Musím taky pochválit, naprosto parádní přístup, dodací lhůta, komunikace a hlavně překrásná práce! Oto, ještě jednou díky za vše!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hejsa Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Pridavam se ke spokojenym majitelum. Perfektni komunikace, konzultace a pomoc s vyberem reseni. Dodrzeni terminu vyroby, skvela domluva na predani. Kvalita konecneho produktu je vyborna, s puvodnim remenem nesrovnatelna. Doporucuji Bez vyhrad s nejvyssi moznou znamkou. Jeste jednou dekuji Oto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 (upraveno) Ja dekuju mistrovi za pěknou novou díru :-) Upraveno 9. září 2015 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se