Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 165
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Proč Quartz??? Ach jo. 

Vypadají zajímavě a jsem rád, že něco nového vymýšlí, ale stejně si říkám, že když cenu porovnám s jinými Pilotkami s automatem tak...

Odesláno

Já budu doufat, že do toho automat, nebo aspoň manuál časem narvou také! A pokud by vydržely na 10k, tak myslím, že by se i celkem prodávaly!

Proč Quartz??? Ach jo. 

Vypadají zajímavě a jsem rád, že něco nového vymýšlí, ale stejně si říkám, že když cenu porovnám s jinými Pilotkami s automatem tak...

Odesláno

Já budu doufat, že do toho automat, nebo aspoň manuál časem narvou také! A pokud by vydržely na 10k, tak myslím, že by se i celkem prodávaly!

Určitě tam daji svůj inhouse automat a cenu za 10 :-)))
Odesláno (upraveno)

Nenadchly, korunka jak kolo od vozu, dýnko se mi vůbec nelíbí, různé variace vteřinovky ciferník nespasí o quartzu nemluvě.

To Terrasporty Muhle co mám dnes  ruce jsou ve srovnání jako pilotky nebe a dudy.

IMHO 40 mm je na pilotky málo ale to je vyloženě subjektuvní,

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno (upraveno)

Jsem z toho rozpačitý. 40mm průměr u pilotek? Většina výrobců má jasno, že zákazníkům musí nabídnout větší průměry, tak Elton půjde jinou cestou. A ta korunka... Jako své zákazníky si to určitě najde, ale já bych za ty peníze, co Elton nabízí pilotky v quartzu bral raději LACO v automatu.

Upraveno uživatelem JaRooN
Odesláno

Jsem z toho rozpačitý. 40mm průměr u pilotek? Většina výrobců má jasno, že zákazníkům musí nabídnout větší průměry, tak Elton půjde jinou cestou. A ta korunka... Jako své zákazníky si to určitě najde, ale já bych za ty peníze v quartzu bral raději LACO.

Nechápu důvod, proč vyvalit za tyhle kvarcáče desítku, když za podobnou cenu můžu mít  v klidu buď pěkné mechaniky nebo baterkový luxusní chrona od renomovaých hodinářských firem..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...