OldaA Odesláno 15. října 2007 Nahlásit Odesláno 15. října 2007 Skoda ze nemaji Lemanii :-(, ale jsou krasne..
decebal Odesláno 16. října 2007 Nahlásit Odesláno 16. října 2007 OldaA napsal: Skoda ze nemaji Lemanii :-(, ale jsou krasne.. Kdyby měly Lemanii, nestojí tolik, co stojí.
OldaA Odesláno 16. října 2007 Nahlásit Odesláno 16. října 2007 To je mozna pravda, ale nehlede na cenu, mi prijde ze Speedmaster a Lemania k sobe hostoricky patri...
luko Odesláno 19. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2007 okrem toho tato limitka ma co-axial...osobne by som to velmi nechcel..zatial som na to z odbornych kruhov nepocul velku chvalu. Mne osobne sa lubia tie klasicke s lemaniou. Mozno by som volil model so zafirom a priehladnym dnom na kozi
Návštěvník YPO Odesláno 19. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2007 luko napsal: okrem toho tato limitka ma co-axial...osobne by som to velmi nechcel..zatial som na to z odbornych kruhov nepocul velku chvalu. to mě zajímá ..... co jsi slyšel , že bych je prodal
luko Odesláno 19. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2007 (upraveno) YPO napsal: to mě zajímá ..... co jsi slyšel , že bych je prodal tak zle to nebude...priznam sa, ze konkretne si moc nepamatam...ze blbne to krokove kolo...nieco s castym servisom a viem ze koli tomu musieli urobit spec. mazaci olej... Omegy ja velmi neregistrujem preto to islo jednym uchom dnu a druhym von...dnu ostalo len ze "ziadny zazrak, mozno skor minus" tot vsetko...mozem sa ti na to popytat ked nezabudnem Pokial s nimi nemas problem kludne si ich nechaj Upraveno 19. listopadu 2007 uživatelem luko
luko Odesláno 19. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2007 OldaA napsal: Ahoj, mam je...jsou moc fajn, oproti Seamaster Profi se mi zdaji mene presne, ale mozna je to tim ze je natahuju nahodile. Urcite doporucuji. Daji se koupit cca za 2000 EUR. som pocul ze ta leamania spravi nejakych 15-20 sek za den, neviem co je na tom pravda? Kolko ti robi za den?
Návštěvník YPO Odesláno 19. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2007 luko napsal: tak zle to nebude...priznam sa, ze konkretne si moc nepamatam...ze blbne to krokove kolo...nieco s castym servisom a viem ze koli tomu musieli urobit spec. mazaci olej... Omegy ja velmi neregistrujem preto to islo jednym uchom dnu a druhym von...dnu ostalo len ze "ziadny zazrak, mozno skor minus" tot vsetko...mozem sa ti na to popytat ked nezabudnem ptát se nemusíš ...... také jsem cosi zaslechl..... nicméně tomu zatím nepřikládám důraz ,protože jdou super přesně ... mate mě pouze 3 letá záruka ... cosi to signalizuje ..... asi je budu muset začít nosit
luko Odesláno 19. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2007 (upraveno) YPO napsal: ptát se nemusíš ...... také jsem cosi zaslechl..... nicméně tomu zatím nepřikládám důraz ,protože jdou super přesně ... mate mě pouze 3 letá záruka ... cosi to signalizuje ..... asi je budu muset začít nosit ok teda neviem neviem sak ako sa menil ten reklamny slogan? tusim Hodinky, ktore netreba mazat (nikdy) casom Nieco v zmysle, ze hodinky, ktore treba mazat raz za 7 rokov... /si tak matne spominam/ vyckame, mozno te oste klesne Upraveno 19. listopadu 2007 uživatelem luko
Návštěvník YPO Odesláno 19. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2007 luko napsal: ok teda neviem neviem sak ako sa menil ten reklamny slogan? tusim Hodinky, ktore netreba mazat (nikdy) casom Nieco v zmysle, ze hodinky, ktore treba mazat raz za 7 rokov... /si tak matne spominam/ vyckame, mozno te oste klesne tak to je v pohodě.... 7 rokov u mně nevydrží
havran Odesláno 19. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2007 No a jakých se mám teda zbavit? Mám jedny s Lemanií a další Omegy Co Axial. A těď fakt nevím, o kterejch se tady bavíte, že je to šunt.
Návštěvník YPO Odesláno 19. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2007 (upraveno) havran napsal: No a jakých se mám teda zbavit? Mám jedny s Lemanií a další Omegy Co Axial. A těď fakt nevím, o kterejch se tady bavíte, že je to šunt. všechny Omegy jsou šunt .... ale zbav se co nejdříve co-axialu ... P.S. a tak vznikají fámy Upraveno 19. listopadu 2007 uživatelem YPO
Kasper Odesláno 19. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2007 luko napsal: som pocul ze ta leamania spravi nejakych 15-20 sek za den, neviem co je na tom pravda? Kolko ti robi za den? Kamarat ma Moonwatch s Lemaniou a cca. 1s/den...
luko Odesláno 19. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2007 havran napsal: No a jakých se mám teda zbavit? Mám jedny s Lemanií a další Omegy Co Axial. A těď fakt nevím, o kterejch se tady bavíte, že je to šunt. co-axial...hod ich do kosa
luko Odesláno 19. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2007 Kasper napsal: Kamarat ma Moonwatch s Lemaniou a cca. 1s/den... o tom mi musis povrozpravat...sladka hudba pre moje usi
Návštěvník Snow Odesláno 20. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2007 (upraveno) 4 luko : tady máš jedny Speedmaster, po kterých jsem pásl ještě když mě bavila Omega, jsou perfektní a navíc v LE, ty bych se Ti nebál doporučit . Upraveno 20. listopadu 2007 uživatelem Snow
luko Odesláno 20. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2007 (upraveno) Snow napsal: 4 luko : tady máš jedny Speedmaster, po kterých jsem pásl ještě když mě bavila Omega, jsou perfektní a navíc v LE, ty bych se Ti nebál doporučit . tie modre su paradne... skoda len, ze sa nehodi k hocicome, ale je paradna...kolko stoja resp. stali? EDIT: kolkokusova je ta limitka? Upraveno 20. listopadu 2007 uživatelem luko
PhoeniX Odesláno 20. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2007 to luko: 2005 kusů Že se ještě vracím ke co-axial kroku. Ty problémy s ním prý omega měla cca před 10ti lety. Teď by měly být mouchy vychytané (taky prý).
Návštěvník Snow Odesláno 21. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2007 luko napsal: tie modre su paradne... skoda len, ze sa nehodi k hocicome, ale je paradna...kolko stoja resp. stali? EDIT: kolkokusova je ta limitka? Bohužel si cenu už přesně nepamatuji, ale mlhavě se vzpomínám, že lehce jeté stály okolo 2.800?, budou se Ti těžce shánět, ale sladkou odměnou Ti bude opravdu velmi ceněná limitka. Držím palce.
Cyber Odesláno 21. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2007 Snow napsal: Bohužel si cenu už přesně nepamatuji, ale mlhavě se vzpomínám, že lehce jeté stály okolo 2.800?, budou se Ti těžce shánět, ale sladkou odměnou Ti bude opravdu velmi ceněná limitka. Držím palce. Pokud je chceš sehnat, tak vím kde. Mají je teď u Torneau na 57ulici v NYC v oddělení pre-owned , Cena je tuším 2.300 USD. Ale připadají mi dost kýčovité, a to dýnko je přímo otřesné. Myslím, že když už Moonwatch, tak černou klasiku s hesalitem, starší se dají sehnat kolem 1.500USD, nové v obchodě 2.200USD nebo upgrade s průhledem na stoj a safírem, za cenu o něco vyšší. :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se