Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 90
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsíci...
Odesláno

okrem toho tato limitka ma co-axial...osobne by som to velmi nechcel..zatial som na to z odbornych kruhov nepocul velku chvalu.

Mne osobne sa lubia tie klasicke s lemaniou. Mozno by som volil model so zafirom a priehladnym dnom na kozi

Návštěvník YPO
Odesláno
  luko napsal:
okrem toho tato limitka ma co-axial...osobne by som to velmi nechcel..zatial som na to z odbornych kruhov nepocul velku chvalu.

to mě zajímá ..... co jsi slyšel , že bych je prodal ;)

Odesláno (upraveno)
  YPO napsal:
to mě zajímá ..... co jsi slyšel , že bych je prodal ;)

tak zle to nebude...priznam sa, ze konkretne si moc nepamatam...ze blbne to krokove kolo...nieco s castym servisom a viem ze koli tomu musieli urobit spec. mazaci olej...

Omegy ja velmi neregistrujem preto to islo jednym uchom dnu a druhym von...dnu ostalo len ze "ziadny zazrak, mozno skor minus" tot vsetko...mozem sa ti na to popytat ked nezabudnem

Pokial s nimi nemas problem kludne si ich nechaj :)

Upraveno uživatelem luko
Odesláno
  OldaA napsal:
Ahoj,

mam je...jsou moc fajn, oproti Seamaster Profi se mi zdaji mene presne, ale mozna je to tim ze je natahuju nahodile. Urcite doporucuji. Daji se koupit cca za 2000 EUR.

som pocul ze ta leamania spravi nejakych 15-20 sek za den, neviem co je na tom pravda?

Kolko ti robi za den?

Návštěvník YPO
Odesláno
  luko napsal:
tak zle to nebude...priznam sa, ze konkretne si moc nepamatam...ze blbne to krokove kolo...nieco s castym servisom a viem ze koli tomu musieli urobit spec. mazaci olej...

Omegy ja velmi neregistrujem preto to islo jednym uchom dnu a druhym von...dnu ostalo len ze "ziadny zazrak, mozno skor minus" tot vsetko...mozem sa ti na to popytat ked nezabudnem

ptát se nemusíš ...... také jsem cosi zaslechl..... nicméně tomu zatím nepřikládám důraz ,protože jdou super přesně ... mate mě pouze 3 letá záruka ... cosi to signalizuje ..... asi je budu muset začít nosit :D

Odesláno (upraveno)
  YPO napsal:
ptát se nemusíš ...... také jsem cosi zaslechl..... nicméně tomu zatím nepřikládám důraz ,protože jdou super přesně ... mate mě pouze 3 letá záruka ... cosi to signalizuje ..... asi je budu muset začít nosit :D

ok teda :)

neviem neviem

sak ako sa menil ten reklamny slogan?

tusim

Hodinky, ktore netreba mazat (nikdy)

casom

Nieco v zmysle, ze hodinky, ktore treba mazat raz za 7 rokov...

/si tak matne spominam/

vyckame, mozno te oste klesne :D

Upraveno uživatelem luko
Návštěvník YPO
Odesláno
  luko napsal:
ok teda :)

neviem neviem

sak ako sa menil ten reklamny slogan?

tusim

Hodinky, ktore netreba mazat (nikdy)

casom

Nieco v zmysle, ze hodinky, ktore treba mazat raz za 7 rokov...

/si tak matne spominam/

vyckame, mozno te oste klesne :D

tak to je v pohodě.... 7 rokov u mně nevydrží :D

Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)
  havran napsal:
No a jakých se mám teda zbavit? :( Mám jedny s Lemanií a další Omegy Co Axial. A těď fakt nevím, o kterejch se tady bavíte, že je to šunt. :)

všechny Omegy jsou šunt .... ale zbav se co nejdříve co-axialu ... :)

P.S. a tak vznikají fámy :D

Upraveno uživatelem YPO
Odesláno
  luko napsal:
som pocul ze ta leamania spravi nejakych 15-20 sek za den, neviem co je na tom pravda?

Kolko ti robi za den?

Kamarat ma Moonwatch s Lemaniou a cca. 1s/den...

Odesláno
  havran napsal:
No a jakých se mám teda zbavit? :( Mám jedny s Lemanií a další Omegy Co Axial. A těď fakt nevím, o kterejch se tady bavíte, že je to šunt. :)

co-axial...hod ich do kosa :D

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

4 luko : tady máš jedny Speedmaster, po kterých jsem pásl ještě když mě bavila Omega, jsou perfektní a navíc v LE, ty bych se Ti nebál doporučit :) .

blueomega.jpg

3565.80.00.jpg

3565.80.00-R.jpg

3565.80.00-BOXNCERT.jpg

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno (upraveno)
  Snow napsal:
4 luko : tady máš jedny Speedmaster, po kterých jsem pásl ještě když mě bavila Omega, jsou perfektní a navíc v LE, ty bych se Ti nebál doporučit :) .

blueomega.jpg

3565.80.00.jpg

3565.80.00-R.jpg

3565.80.00-BOXNCERT.jpg

tie modre su paradne...

skoda len, ze sa nehodi k hocicome, ale je paradna...kolko stoja resp. stali?

EDIT: kolkokusova je ta limitka?

Upraveno uživatelem luko
Návštěvník Snow
Odesláno
  luko napsal:
tie modre su paradne...

skoda len, ze sa nehodi k hocicome, ale je paradna...kolko stoja resp. stali?

EDIT: kolkokusova je ta limitka?

Bohužel si cenu už přesně nepamatuji, ale mlhavě se vzpomínám, že lehce jeté stály okolo 2.800?, budou se Ti těžce shánět, ale sladkou odměnou Ti bude opravdu velmi ceněná limitka.

Držím palce.

Odesláno
  Snow napsal:
Bohužel si cenu už přesně nepamatuji, ale mlhavě se vzpomínám, že lehce jeté stály okolo 2.800?, budou se Ti těžce shánět, ale sladkou odměnou Ti bude opravdu velmi ceněná limitka.

Držím palce.

Pokud je chceš sehnat, tak vím kde. Mají je teď u Torneau na 57ulici v NYC v oddělení pre-owned , Cena je tuším 2.300 USD. Ale připadají mi dost kýčovité, a to dýnko je přímo otřesné. Myslím, že když už Moonwatch, tak černou klasiku s hesalitem, starší se dají sehnat kolem 1.500USD, nové v obchodě 2.200USD nebo upgrade s průhledem na stoj a safírem, za cenu o něco vyšší. :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...