Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 123
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ještě mám na všechny otázku, Mám si nechat na hodinky vygravírovat číslo nebo logo a nebo nic?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

a to jesi mas nebo nemas, neco nekam vygravirovat bys mel v prve rade vedet ty, ne?

Nemyslim to nijak utocne, jen me podobne postavene komenty a vlakna zde trochu matou. Kupuju neco, co ja chci a vim proc, proc bych mel koupit neco, co se libi nekomu jinymu z duvodu, ktery zastava nekdo jiny?

Odesláno

Jestli se ti to nelíbí, tak si ho tam nedávej, nic tím nezkazíš:). Ono se stejně nejedná o kdovíjakou repliku originálu (viz rozměr, datumka, logo), takže absencí historizujícího gravírování ty hodinky nic neztratěj.

Odesláno

Tak jsem navstivil chronoshop a zavrhl jsem velikost hodinek 40 mm. Zkousel jsem si archimede 42mm a prislo to jako nejmensi hranice hodinek. Ty archimede jsou krasny , ale nejak to poradny kouzlo me nenatchlo a to same u steinhart. Nebylo to prave orechove. Takze jsem zase uplne na zacatku. Mozna zacnu hledat i uz neco jineho nez jen pilotky.

Odesláno

Tak jsem navstivil chronoshop a zavrhl jsem velikost hodinek 40 mm. Zkousel jsem si archimede 42mm a prislo to jako nejmensi hranice hodinek. Ty archimede jsou krasny , ale nejak to poradny kouzlo me nenatchlo a to same u steinhart. Nebylo to prave orechove. Takze jsem zase uplne na zacatku. Mozna zacnu hledat i uz neco jineho nez jen pilotky.

Urcite dobra zkusenost, libilo se Ti tam neco?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...