Hron21 Odesláno 28. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 28. září 2015 Tuten model se již nevyrábí. Fotku jsem našel na googlu . Ty co si objednám mají už nový logo
Hron21 Odesláno 28. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 28. září 2015 Ještě mám na všechny otázku, Mám si nechat na hodinky vygravírovat číslo nebo logo a nebo nic? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hron21 Odesláno 28. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 28. září 2015 Přesně tuten model si budu objednávat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frantik Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Odesláno 28. září 2015 23883 je specifikace B-Uhr od Luftwaffe, to neni cislo.
Sedlin Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Odesláno 29. září 2015 a to jesi mas nebo nemas, neco nekam vygravirovat bys mel v prve rade vedet ty, ne?Nemyslim to nijak utocne, jen me podobne postavene komenty a vlakna zde trochu matou. Kupuju neco, co ja chci a vim proc, proc bych mel koupit neco, co se libi nekomu jinymu z duvodu, ktery zastava nekdo jiny?
Toblin Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Odesláno 29. září 2015 Presne. Zeptej se sam, sebe: "Ma pro me to gravirovani nejaky vyznam?"(Odpoved: "Nema.")
Hron21 Odesláno 29. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 29. září 2015 No nema. Nejak se mi ani nelibi. Jen jsem chtel znat nazor ostatnich
Americkej Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Odesláno 29. září 2015 Já bych ho tam chtěl, je to prostě historický odkaz. Zase bych vynechal logo.
USER47 Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Odesláno 29. září 2015 Jestli se ti to nelíbí, tak si ho tam nedávej, nic tím nezkazíš. Ono se stejně nejedná o kdovíjakou repliku originálu (viz rozměr, datumka, logo), takže absencí historizujícího gravírování ty hodinky nic neztratěj.
Hron21 Odesláno 29. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 29. září 2015 Tak prave jsem se zakoukal do jinych hodinek. Dokonce se jedny tady prodavaji, ale ta cena Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
USER47 Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Odesláno 29. září 2015 Radši něco kup, protože tímhle tempem se za chvíli propracuješ k Patekům:-D
Hron21 Odesláno 29. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 29. září 2015 To je nadhera. To si radeji koupim mercedesa :-)
Hron21 Odesláno 6. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. října 2015 Jeste se mi docela libi tyto. Kdyz mi vyjde cas, tak se v tydnu stavim v chronoshopuna vyzkouseni. Jediny ceho se bojim, tak ze bych hned poskrabal lunetu. Prece jenom chci hodinky na kazdodeni noseni Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Americkej Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Odesláno 6. října 2015 Je to přes limit, ale šel bych se Sinn 104. Když je to k 30-tinám, tak cenovka kus pod třicet by bolet nemusela
Hron21 Odesláno 6. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. října 2015 Potrebuji si je vsechny vyzkouset a pak se rozhodnu.
Americkej Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Odesláno 6. října 2015 Hele, v pohodě, přesvědč sebe, ne nás. :-)
AndyAaron Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Odesláno 6. října 2015 Sin 104 St jsem poridil dva tydny zpatky a jsou skvele. Muzu jen doporucit. Mrkni sem:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/79528-pár-kousků-ve-sbírce/?p=1538250
Hron21 Odesláno 7. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 7. října 2015 Tak jsem navstivil chronoshop a zavrhl jsem velikost hodinek 40 mm. Zkousel jsem si archimede 42mm a prislo to jako nejmensi hranice hodinek. Ty archimede jsou krasny , ale nejak to poradny kouzlo me nenatchlo a to same u steinhart. Nebylo to prave orechove. Takze jsem zase uplne na zacatku. Mozna zacnu hledat i uz neco jineho nez jen pilotky.
tano Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Odesláno 7. října 2015 Tak jsem navstivil chronoshop a zavrhl jsem velikost hodinek 40 mm. Zkousel jsem si archimede 42mm a prislo to jako nejmensi hranice hodinek. Ty archimede jsou krasny , ale nejak to poradny kouzlo me nenatchlo a to same u steinhart. Nebylo to prave orechove. Takze jsem zase uplne na zacatku. Mozna zacnu hledat i uz neco jineho nez jen pilotky.Urcite dobra zkusenost, libilo se Ti tam neco?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se