Tomas_2002 Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 Diky za tip panove, Horizon je pecka , dlouho mne tak nic nechytlo, naposledy Last of Us , pac mam tyhle postapo zombie tituly moc rad Sent from my iPhone using Tapatalk Já už to finišuju, už jen 1 power cell a jdu si pro Shield Weaver armor :-) Hrozně mě baví, že i když je člověk už třeba LVL 29 tak stačí 2 lepší mašiny (třeba Deathbringer + Corruptor) a rozcupujou tě na kusy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 Já měl v Hor. největší problémy se Stormbirdem. A za celou hru sem snad nepoužil ropecaster ani rattler. Hraje tu někdo Nioh? Recenze má slušný, tak nad tim přemejšlim, ale stejně teď nejni moc čas :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 Tak to jsme na tom stejně. Taky jsem ani jedno z toho nepoužil. Vlastně celkově používám jen sharpshot bow - "tear" střelivem z mašin sundám to, co mě na nich nejvíc sere a pak z nich udělám jehelníček :-) Fakt musím říct, že od Uncharted 4 mě žádná hra tak nebavila :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 Stormbirda sem potkal vcera hned 2x a ani jednou to neprezil, jeden boj tak na dobrych 10 min, + hromada sipu a min. 5 malych lekarnicek ..jinak po cca 80h hrani jsem na levelu50, mam posbirany metal flowers a ty ostatni kramy kolem, dneska dam posledni misi, kterou si setrim uz tejden a .... chtelo by to naky DLC ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 mno vida Rozšíření se dočká úspěšný Horizon: Zero Dawn. V datadisku Frozen Wilds se opět ujmeme role hrdinky Alloy a budeme prozkoumávat nový region herního světa. Přídavek má vyjít ještě letos.Zdroj: http://bonusweb.idnes.cz/e3-2017-sony-cbk-/Magazin.aspx?c=A170613_051417_bw-magazin_bze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 Woohoo :-) Paráda ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 Doom neaktuální. Výměna proběhla mimo fórum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 Diky za tip, vecer se do toho pustim ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 Až si v 5 ráno půjdeš lehnout s tím, že v 7 vstáváš tak si tu ale nestěžuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2017 HZD done, dohrano na 75%, cca 80h casu ... aktualne Last Of Us remaster ... Naughty Dog umej neskutecne a presne pro tohle sem se vratil ke konzoli, resp. k PS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2017 (upraveno) Je to problem jen u me, nebo vam ten horizon taky docela casto zamrzne? U jinych her jsem se s tim snad nesetkal, ale tady uz me to zacina lizt krkem.. Upraveno 19. června 2017 uživatelem Mechac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jschmid Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2017 Je to problem jen u me, nebo vam ten horizon taky docela casto zamrzne? U jinych her jsem se s tim snad nesetkal, ale tady uz me to zacina lizt krkem.. Nestalo se mi snad ani jednou, dohráno. Mám klasickou PS 4. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 (upraveno) muzu potvrdit, HZD naprosto bez problemu na obyc. ps4 s 500gb plotnovym diskem ..mozna 2x se mi to na vterinku seklo kdyz sem rozpoutal totalni peklo a nabehla na me hromada stroju, ale to byl mikrolag max. tu vterinu Upraveno 20. června 2017 uživatelem Sarka Farka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 Me to za ten tyden padlo tak 10x, a to je ze se to uplne zasekne, do modre obrazovky, odeslu report a hra se cela zrestartuje. Obvykle je to po nejakym fightu, kdyz mam sebrat loot z te zrudy, takze radost vzdycky jak svina. Mam to vse zaktualizovane, tak tomu nerozumim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 Taky mi to nic nedělá. Nekouslo se to ani jednou. PS4, 500gb, první verze. Jenom ty nahrávací časy mezi vzdálenými lokacemi by mohly být rychlejší, ale aspoň mám čas si dojít pro pivko a na hajzlík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 Ja mam taky PS4 500gb :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 a to se ti stava jen ted u HZD ? neprehrejva se ti ta konzole, resp, ted je venku celkem hic, mas ji na miste kde ma dost prostoru pro vetrani ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 Jen u HZD, ale je fakt ze cokoliv predtim jsem hral a nebylo takovy vedro...mozna je to tim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 vysaj si diry od ventilatoru pokud mas plejaka dele. nebo podle navodu rozsroubuj a vycisti. take jsem horizon dohral bez jedineho lagu,hraju na ps4 pro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 v tvojich letech...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se