Přejít na obsah

Herni konzole a hry obecne

Doporučené příspěvky

Diky za tip panove, Horizon je pecka , dlouho mne tak nic nechytlo, naposledy Last of Us , pac mam tyhle postapo zombie tituly moc rad

Sent from my iPhone using Tapatalk

Já už to finišuju, už jen 1 power cell a jdu si pro Shield Weaver armor :-) Hrozně mě baví, že i když je člověk už třeba LVL 29 tak stačí 2 lepší mašiny (třeba Deathbringer + Corruptor) a rozcupujou tě na kusy :D 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak to jsme na tom stejně. Taky jsem ani jedno z toho nepoužil. Vlastně celkově používám jen sharpshot bow - "tear" střelivem z mašin sundám to, co mě na nich nejvíc sere a pak z nich udělám jehelníček :-) 

Fakt musím říct, že od Uncharted 4 mě žádná hra tak nebavila :-)

Odkaz ke komentáři

Stormbirda sem potkal vcera hned 2x a ani jednou to neprezil, jeden boj tak na dobrych 10 min, + hromada sipu a min. 5 malych lekarnicek ..

jinak po cca 80h hrani jsem na levelu50, mam posbirany metal flowers a ty ostatni kramy kolem, dneska dam posledni misi, kterou si setrim uz tejden a .... chtelo by to naky DLC :))

Odkaz ke komentáři

mno vida :)

Rozšíření se dočká úspěšný Horizon: Zero Dawn. V datadisku Frozen Wilds se opět ujmeme role hrdinky Alloy a budeme prozkoumávat nový region herního světa. Přídavek má vyjít ještě letos.
Odkaz ke komentáři

muzu potvrdit, HZD naprosto bez problemu na obyc. ps4 s 500gb plotnovym diskem ..

mozna 2x se mi to na vterinku seklo kdyz sem rozpoutal totalni peklo a nabehla na me hromada stroju, ale to byl mikrolag max. tu vterinu

Upraveno uživatelem Sarka Farka
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...