Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Diky za tip panove, Horizon je pecka , dlouho mne tak nic nechytlo, naposledy Last of Us , pac mam tyhle postapo zombie tituly moc rad

Sent from my iPhone using Tapatalk

Já už to finišuju, už jen 1 power cell a jdu si pro Shield Weaver armor :-) Hrozně mě baví, že i když je člověk už třeba LVL 29 tak stačí 2 lepší mašiny (třeba Deathbringer + Corruptor) a rozcupujou tě na kusy :D 

Odesláno

Já měl v Hor. největší problémy se Stormbirdem. A za celou hru sem snad nepoužil ropecaster ani rattler.

Hraje tu někdo Nioh? Recenze má slušný, tak nad tim přemejšlim, ale stejně teď nejni moc čas :/

Odesláno

Tak to jsme na tom stejně. Taky jsem ani jedno z toho nepoužil. Vlastně celkově používám jen sharpshot bow - "tear" střelivem z mašin sundám to, co mě na nich nejvíc sere a pak z nich udělám jehelníček :-) 

Fakt musím říct, že od Uncharted 4 mě žádná hra tak nebavila :-)

Odesláno

Stormbirda sem potkal vcera hned 2x a ani jednou to neprezil, jeden boj tak na dobrych 10 min, + hromada sipu a min. 5 malych lekarnicek ..

jinak po cca 80h hrani jsem na levelu50, mam posbirany metal flowers a ty ostatni kramy kolem, dneska dam posledni misi, kterou si setrim uz tejden a .... chtelo by to naky DLC :))

Odesláno (upraveno)

Je to problem jen u me, nebo vam ten horizon taky docela casto zamrzne? U jinych her jsem se s tim snad nesetkal, ale tady uz me to zacina lizt krkem..

Upraveno uživatelem Mechac
Odesláno

Je to problem jen u me, nebo vam ten horizon taky docela casto zamrzne? U jinych her jsem se s tim snad nesetkal, ale tady uz me to zacina lizt krkem..

Nestalo se mi snad ani jednou, dohráno. Mám klasickou PS 4.

Odesláno (upraveno)

muzu potvrdit, HZD naprosto bez problemu na obyc. ps4 s 500gb plotnovym diskem ..

mozna 2x se mi to na vterinku seklo kdyz sem rozpoutal totalni peklo a nabehla na me hromada stroju, ale to byl mikrolag max. tu vterinu

Upraveno uživatelem Sarka Farka
Odesláno

Me to za ten tyden padlo tak 10x, a to je ze se to uplne zasekne, do modre obrazovky, odeslu report a hra se cela zrestartuje. Obvykle je to po nejakym fightu, kdyz mam sebrat loot z te zrudy, takze radost vzdycky jak svina. Mam to vse zaktualizovane, tak tomu nerozumim :(

Odesláno

Taky mi to nic nedělá. Nekouslo se to ani jednou. PS4, 500gb, první verze. Jenom ty nahrávací časy mezi vzdálenými lokacemi by mohly být rychlejší, ale aspoň mám čas si dojít pro pivko a na hajzlík :D 

Odesláno

vysaj si diry od ventilatoru pokud mas plejaka dele. nebo podle navodu rozsroubuj a vycisti.

take jsem horizon dohral bez jedineho lagu,hraju na ps4 pro.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...