xlaque Odesláno 3. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2009 Mladoť, to nebolo tak davno Najskôr som mal Nintendo (cca 10 ročny) a hraval som Super Mario Bros, Contra a tie podobne. Na PC bola prva hra Medal of Honor:Allied Assault. Posledne dva tyždne zabijam čas pri America´s army. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 3. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2009 jeste ze na to nemam cas nebo bych do toho spadnul znova. byval jsem joo paran. nemuset vydelavat penize, tak nevim nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joshua007 Odesláno 3. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2009 Prince of Persia, Golden Axe, Comanche, F-16, Street Fighter, Wolfenstein a plno dalších....... Momentálně Call of Duty 4 a NHL 09 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldo Odesláno 3. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2009 Tož já začínal na DIDAKTIKU tzn. československé kopii ZX Spectra, Manic miner je klasika, pak vzpomínám třeba adventuru Dizzy egg, a nebo na tu dobu brutálně promakaný závody Rallye Paříž-Dakar, to bylo aspoň na deseti kazetách, jó je to nostalgie, asi ho pudu zítra voprášit a něco zapařím, vsadím se, že pojede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joshua007 Odesláno 3. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2009 Golden Axe????Na výběr charaktery šermířka,válečník a trpaslík???? Dle mého názoru..... Trpaslík byl asi nejlepší volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxs Odesláno 3. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2009 A na toto som si spomenul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 3. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2009 no tim jsi mi pripomnel, ze ma uplne prvni hra byla Ping Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 3. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2009 Ja jsem toho v dobach kdy jsem na to mel jeste cas hraval hodne veci, ale nejvic bych rekl, ze to bylo prvni Diablo + posleze Hellfire doplnek.. to jsem dohral asi 50x Potom s kamarady nejaky 3Dcka ala Duke Nukem nebo Blood, Shadow Warrior atp.. uplne na pocatku plosinovky jako Dave, Dave II, Sam, Prince of Persia a takovy ty klasiky kterej kazdej zna Jojo, byly to fajn casy, 5 hodin neco hrat a pak jit ven a vecer pokracovat.. tolik casu na pi*oviny bych si zase pral mit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 3. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2009 A na toto som si spomenul jj, vyborny. jinak, nebyl nekdo z vas taky redaktor kultovniho casopisu Excalibur? pote Score? ja tu nebudu vyjmenovavat vsechno, protoze by to bylo na x stranek. hral a testoval jsem temer vse. zacinal jsem na PMDcku, jeste 8mi palcove diskety (5,25 byla novinka az pote), pak Amiga, Atari, C64, ZX a nejlepsi stroj Maťo. Dodnes me mrzi, ze jsem to vyhodil vsechno. pak to slo rychle PC. tenkrat si pamatuju, ze kdyz jsem pred vice jak 15 lety mel RAM 8 MB, tak sem byl i u otcovych znamych z prace za kinga od roku 92 sem odebiral casopis Chip. to se jeste prodavali 486 za 100.000+ kua to byla doba. jeste bych vyhrabal ty herni casopisy, ale zbytek sem byl donucen vyhodit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 3. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2009 (upraveno) Začalo to klasicky Princem jedničkou (mimochodem...dohráli jste někdo dvojku? já vždycky skončil v tom červenym paláci za useklejma hlavama co litaj :-D ), pokračovalo přes dooma, SWiV 3D, Dungeon keepera, Diablo a NHL 99 přes božský Fallout a Fallout 2, Quake 3 Arena, Myth,AvP, Fantastické Age of Empires a Heroes of Might and magic III (hraji stále) až po Diablo 2 (porad mam na battle netu postavičku :-) ), NHL 2002 a ted ujizdim na golfiku Shot Online International, páč střílečky už mě neba, asi sem...dospěl. edit: transport tycoon sem zapomněl!!!! Upraveno 3. února 2009 uživatelem Alessio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joshua007 Odesláno 3. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2009 jj, vyborny. jinak, nebyl nekdo z vas taky redaktor kultovniho casopisu Excalibur? pote Score? ja tu nebudu vyjmenovavat vsechno, protoze by to bylo na x stranek. hral a testoval jsem temer vse. zacinal jsem na PMDcku, jeste 8mi palcove diskety (5,25 byla novinka az pote), pak Amiga, Atari, C64, ZX a nejlepsi stroj Maťo. Dodnes me mrzi, ze jsem to vyhodil vsechno. pak to slo rychle PC. tenkrat si pamatuju, ze kdyz jsem pred vice jak 15 lety mel RAM 8 MB, tak sem byl i u otcovych znamych z prace za kinga od roku 92 sem odebiral casopis Chip. to se jeste prodavali 486 za 100.000+ kua to byla doba. jeste bych vyhrabal ty herni casopisy, ale zbytek sem byl donucen vyhodit No kamarád z vejšky, co často sedával vedle mě, byl shodou okolností i redaktorem časopisu Score..... A podle toho to taky vypadalo, zásoboval nás všemi novinkami z herního průmyslu přímo pod tlakem.... A na učení moc času vážně nezbývalo To byly časy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 3. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2009 Nevíte někdo o nějaké hře na způsob DOOMa nebo HERETICa, která by se dala hrát na Vistách? Nikdo nic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 3. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2009 No kamarád z vejšky, co často sedával vedle mě, byl shodou okolností i redaktorem časopisu Score..... A podle toho to taky vypadalo, zásoboval nás všemi novinkami z herního průmyslu přímo pod tlakem.... A na učení moc času vážně nezbývalo To byly časy.... tak toho urcite znam. jinak nej byl stejne Andrew a Ice. pak se dali taky na zajimavou drahu v redakci byla prdel. vubec nechapu, ze nam tenkrat dovolili udelat ten projekt s pujcovnou her. podle me to bylo proti vsem pravidlum, ale mozna v te dobe u nas na to zakony nepamatovaly. Nikdo nic? doom by mel jit i na vistach ne? zkousel jsi to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 3. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2009 Pochybuji, ze by sel Doom spustit ve Vistach, leda tak v Dosboxu. Mozna tak Doom 3... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 3. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2009 Nikdo nic? co tak zaguglit "doom for win" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 3. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2009 tady je reseni, jak to rozjet.... http://www.hackszine.com/blog/archive/2007...s_on_vista.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mik@ Odesláno 3. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2009 Nikdo nic? staci ist na stranku http://www.bestoldgames.net/ stiahnut ti dosbox a veselo hrat co len chces... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 3. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2009 Já měl v DOSu asi nejradši Skrblíka, nebo jak se to jmenovalo. Prehistorik mě taky bavil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2009 Všem díky za rady, Dosbox jsem stáhnul, zítra vyzkouším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2009 Ja si asi dohraju lands of lore a zkusim si zas dungeon mastera ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se