Přejít na obsah

Herni konzole a hry obecne

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tož já začínal na DIDAKTIKU tzn. československé kopii ZX Spectra, Manic miner je klasika, pak vzpomínám třeba adventuru Dizzy egg, a nebo na tu dobu brutálně promakaný závody Rallye Paříž-Dakar, to bylo aspoň na deseti kazetách, jó je to nostalgie, asi ho pudu zítra voprášit a něco zapařím, vsadím se, že pojede.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja jsem toho v dobach kdy jsem na to mel jeste cas hraval hodne veci, ale nejvic bych rekl, ze to bylo prvni Diablo + posleze Hellfire doplnek.. to jsem dohral asi 50x :) Potom s kamarady nejaky 3Dcka ala Duke Nukem nebo Blood, Shadow Warrior atp.. uplne na pocatku plosinovky jako Dave, Dave II, Sam, Prince of Persia a takovy ty klasiky kterej kazdej zna :) Jojo, byly to fajn casy, 5 hodin neco hrat a pak jit ven a vecer pokracovat.. tolik casu na pi*oviny bych si zase pral mit :)

Odkaz ke komentáři

A na toto som si spomenul :)

jj, vyborny.

jinak, nebyl nekdo z vas taky redaktor kultovniho casopisu Excalibur? pote Score? ja tu nebudu vyjmenovavat vsechno, protoze by to bylo na x stranek. hral a testoval jsem temer vse. zacinal jsem na PMDcku, jeste 8mi palcove diskety (5,25 byla novinka az pote), pak Amiga, Atari, C64, ZX a nejlepsi stroj Maťo. Dodnes me mrzi, ze jsem to vyhodil vsechno. pak to slo rychle PC. tenkrat si pamatuju, ze kdyz jsem pred vice jak 15 lety mel RAM 8 MB, tak sem byl i u otcovych znamych z prace za kinga :) od roku 92 sem odebiral casopis Chip. to se jeste prodavali 486 za 100.000+ kua to byla doba. jeste bych vyhrabal ty herni casopisy, ale zbytek sem byl donucen vyhodit :crying_anim:

Odkaz ke komentáři

Začalo to klasicky Princem jedničkou (mimochodem...dohráli jste někdo dvojku? já vždycky skončil v tom červenym paláci za useklejma hlavama co litaj :-D ), pokračovalo přes dooma, SWiV 3D, Dungeon keepera, Diablo a NHL 99 přes božský Fallout a Fallout 2, Quake 3 Arena, Myth,AvP, Fantastické Age of Empires a Heroes of Might and magic III (hraji stále) až po Diablo 2 (porad mam na battle netu postavičku :-) ), NHL 2002 a ted ujizdim na golfiku Shot Online International, páč střílečky už mě neba, asi sem...dospěl.

edit: transport tycoon sem zapomněl!!!!

Upraveno uživatelem Alessio
Odkaz ke komentáři

jj, vyborny.

jinak, nebyl nekdo z vas taky redaktor kultovniho casopisu Excalibur? pote Score? ja tu nebudu vyjmenovavat vsechno, protoze by to bylo na x stranek. hral a testoval jsem temer vse. zacinal jsem na PMDcku, jeste 8mi palcove diskety (5,25 byla novinka az pote), pak Amiga, Atari, C64, ZX a nejlepsi stroj Maťo. Dodnes me mrzi, ze jsem to vyhodil vsechno. pak to slo rychle PC. tenkrat si pamatuju, ze kdyz jsem pred vice jak 15 lety mel RAM 8 MB, tak sem byl i u otcovych znamych z prace za kinga :) od roku 92 sem odebiral casopis Chip. to se jeste prodavali 486 za 100.000+ kua to byla doba. jeste bych vyhrabal ty herni casopisy, ale zbytek sem byl donucen vyhodit :crying_anim:

No kamarád z vejšky, co často sedával vedle mě, byl shodou okolností i redaktorem časopisu Score..... :smile_anim: A podle toho to taky vypadalo, zásoboval nás všemi novinkami z herního průmyslu přímo pod tlakem.... A na učení moc času vážně nezbývalo :whistling: To byly časy....

Odkaz ke komentáři

No kamarád z vejšky, co často sedával vedle mě, byl shodou okolností i redaktorem časopisu Score..... :smile_anim: A podle toho to taky vypadalo, zásoboval nás všemi novinkami z herního průmyslu přímo pod tlakem.... A na učení moc času vážně nezbývalo :whistling: To byly časy....

tak toho urcite znam. jinak nej byl stejne Andrew a Ice. pak se dali taky na zajimavou drahu :) v redakci byla prdel. vubec nechapu, ze nam tenkrat dovolili udelat ten projekt s pujcovnou her. podle me to bylo proti vsem pravidlum, ale mozna v te dobe u nas na to zakony nepamatovaly.

Nikdo nic?

doom by mel jit i na vistach ne? zkousel jsi to?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...