AndyAaron Odesláno 11. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2015 Tak porovnaj Lume07.jpg Lume07a.jpgTy jsi divoch!Tak ted se priznam, ze nevim... Bud jsem si na ty indexy zvykl a nebo se vyspal do jine nalady ;-)Fotky mas kazdopadne luxusni! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 Trošku to tady oživím.Dostaly se ke mně tyhle hodinky a jsem z nich nadšený.McStinger vyslovil myšlenku, zda náhodou ty jeho nedoputovaly až ke mně. Spíše si myslím, že ne, ale kdo ví? Ty "moje" jednak nebyly zabaleny ve žlutočerné krabičce "Prospex" (jak autor píše v úvodu recenze), ale v klasické bílé a zase v bílé. A druhak si myslím, že ty moje jsou nákupem "novější", že byly kupovány relativně nedávno, v podstatě vyškrábnuty jako jeden z posledních zapadlých kusů v hodinářství u nás. Podle údajů na dýnku jsou vyrobeny v září 2015.V tuto chvíli doplním jen info o shroudu, měl by být ocelový s matným keramickým povlakováním (aspoň jsem toto info našel na netu (Watchuseek)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 19. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 Moje boli naozaj v žltočiernej krabičke, je vidieť aj na fotkách na predchádzajúcej strane. Tak tie sa asi motajú niekde inde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 zlta sekundovka, zlta guma, piesok, plaz, orosene pivo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 Původní majitel mých hodinek se "odkryl" v jiném vlákně, takže potvrzuji, že moje jsou v oběhu teprve 3 měsíce.Každopádně jich na fóru moc nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2019 I na štědrý den jsou na ruce.Jsou to trochu utíkálky, dělají cca +30s/den, ale když je miluješ, není co řešit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2019 Hezky pěkně! Máro, ta přesnost si asi ještě sedne, nejsou prakticky nošené, byly na ruce třikrát, čtyřikrát? Takže vyděržajpijaněr! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2019 Počítám, že si ještě sednou, dám tomu měsíc - dva . A furt lepší, než kdyby se zpožďovaly .Až se dostanu domů, tak si pohraju s řemenama a taky asi ještě něco fajnového doobjednám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2019 Jsem rád, že nakonec nešly do Reichu a zůstaly tady, tak ať slouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2019 A to jen díky Tobě! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2019 Však víš, že jsem váhal mezi Tuňáky MM a těmito, nakonec jsem dal po velkých úvahách přednost MM Tuna, ale tyhle jsou taky super, jen já víc využiji kvarc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2019 (upraveno) McStinger Na ty koláčky plněné lumibrajtem jsem se neměl podívat.Krásné fotečky, ale vzbuzují touhu vlasnit.Kéž bych takové hodinky potřeboval,to by se mi to jinak obhajovalo... Upraveno 24. prosince 2019 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se