Jakubisko Odesláno 27. září 2007 Nahlásit Odesláno 27. září 2007 Najde se tu nekdo ochotny pomoci mi s aukci na italskem e-bay? Jde mi o tyto hodinky, resp. o jejich strojek, ktery bych pouzil pro renovaci svych. Odkaz na aukci je ZDE. Konec je naplanovy na nedeli vecer.
Foundryman Odesláno 27. září 2007 Nahlásit Odesláno 27. září 2007 Pokud se do neděle neozve nikdo mocný italštiny, zkusím to. Bude to chtít operativní komunikaci, ICQ mám 482358490.
afrikab Odesláno 27. září 2007 Nahlásit Odesláno 27. září 2007 Jestli se nemylim, typek nebere PayPal. Tohle bych neriskoval.
Heim Odesláno 27. září 2007 Nahlásit Odesláno 27. září 2007 afrikab napsal: Jestli se nemylim, typek nebere PayPal. Tohle bych neriskoval. ma dobrej feedback, slusnou historii a do 100 EUR je ta transakce pojistena
afrikab Odesláno 28. září 2007 Nahlásit Odesláno 28. září 2007 Heim napsal: ma dobrej feedback, slusnou historii a do 100 EUR je ta transakce pojistena To by me zajimalo, jak lze pojistit transakci bankovnim prevodem.
Foundryman Odesláno 28. září 2007 Nahlásit Odesláno 28. září 2007 Já se dočetl, že PayPal naopak preferuje - chce to rozkliknout "Ulteriori informazioni sui metodi di pagamento". Zbytky školní latiny mi v tomto případě k porozumění stačí
Heim Odesláno 28. září 2007 Nahlásit Odesláno 28. září 2007 afrikab napsal: To by me zajimalo, jak lze pojistit transakci bankovnim prevodem. takhle: http://pages.ebay.it/help/tp/esppp-process.html :-)
Jakubisko Odesláno 28. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 28. září 2007 Mne to naopak prijde, ze je to jisteno nejakou vnitrni feature e-bay. Citovat Does člen určitý zastavit v Výtah stát jeden stinná stránka krajní ani EUR 100, schovat aby bez- cui does člen určitý zastavit v prodávající odkud tebe mít cena l'oggetto tebe mít více ani 50 zpětná vazba , ani cui při nejmenším does člen určitý zastavit v 98% absolutní. Kerý does člen určitý zastavit v prodávající ne bez- brát ani tezaury nárok does člen určitý zastavit v výtah ne použitelný. Číslice být šťasten of člen určitý výtah l'acquirente vyvolat tvrdit dojem kolik to dělá člen určitý přístup až k člen určitý jednání do člen určitý poloha bez- cui evidovat. ale jak rika Heim, prodejce ma dobry feedback i historii. Foundryman: ja myslim, ze pokud prodejce bude mluvit anglicky, tak to nejak dohromady dame
Foundryman Odesláno 28. září 2007 Nahlásit Odesláno 28. září 2007 Jakubisko napsal: Foundryman: ja myslim, ze pokud prodejce bude mluvit anglicky, tak to nejak dohromady dame Dobrá, ozvi se mi na ICQ, udeříme v neděli cca v 21.00.
Jakubisko Odesláno 29. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 29. září 2007 Foundryman napsal: Dobrá, ozvi se mi na ICQ, udeříme v neděli cca v 21.00. OK, ale vypada to, ze mame konkurenci http://offer.ebay.it/ws/eBayISAPI.dll?View...em=250168532231
Foundryman Odesláno 29. září 2007 Nahlásit Odesláno 29. září 2007 No jo, záleží, kolik do toho chceš vrazit. Poštovné je 11 EUR.
Foundryman Odesláno 29. září 2007 Nahlásit Odesláno 29. září 2007 Na E-bay se objevilo pár dalších, ale do konce je ještě dost daleko.
Jakubisko Odesláno 29. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 29. září 2007 Foundryman napsal: No jo, záleží, kolik do toho chceš vrazit. Poštovné je 11 EUR. 100EUR + posta, to vychazi priblizne na 3000Kc Foundryman napsal: Na E-bay se objevilo pár dalších, ale do konce je ještě dost daleko. Nejdriv nic a ted najednou tri inzeraty, to je jak na kolotoci
Foundryman Odesláno 29. září 2007 Nahlásit Odesláno 29. září 2007 Jakubisko napsal: 100EUR + posta, to vychazi priblizne na 3000Kc Vznesl jsem dotaz na PayPal a přechodně nebere Asi bych se na tuto italskou aukci vykašlal, bankovní převod vyjde na dalších 500,- Kč.
Zenith Odesláno 2. října 2007 Nahlásit Odesláno 2. října 2007 Nevíte prosím jestli ještě "pokemonyu" z e-bay posílá do ČR. Zdá se mi, že ne ???!!! Dříve posílal....
kubson Odesláno 3. října 2007 Nahlásit Odesláno 3. října 2007 Zenith napsal: Nevíte prosím jestli ještě "pokemonyu" z e-bay posílá do ČR. Zdá se mi, že ne ???!!! Dříve posílal.... posílá
Jakubisko Odesláno 21. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 21. října 2007 Objevil jsem dalsi Ultronicy http://cgi.ebay.it/LONGINES-ULTRONIC_W0QQi...VQQcmdZViewItem Prodejce pise, ze jdou, ovsem obcas trochu rychleji. Jak to vidite, ma cenu do toho jit? Je to predbihani jen kosmeticka vada nebo u tohoto strojku neopravitelna? Konec aukce je az zitra vecer...
Foundryman Odesláno 21. října 2007 Nahlásit Odesláno 21. října 2007 (upraveno) Předbíhání se vyladí, hlavně, že jdou. Zkusíme to? Upraveno 21. října 2007 uživatelem Foundryman
Jakubisko Odesláno 21. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 21. října 2007 Foundryman napsal: Předbíhání se vyladí, hlavně, že jdou. Zkusíme to? Jdeme do toho Jeste prosim, pokud je tu prihozce s nickem Dadasys, aby se ozval a mohli jsme se domluvit a neprihazovali vesele proti sobe
w17 Odesláno 30. října 2007 Nahlásit Odesláno 30. října 2007 Nenajde se někdo Kubson ochotný a pomůže při koupi hodinek Orient v USA přes watch pavillion ?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se