spineshank Posted July 29, 2017 Report Share Posted July 29, 2017 Ahoj,nevíte zda se dá vymenit cerne pouzdro hodinek? Podarilo se mi ho poskodit.:-(napiš do Fastu, myslím že by to neměl být problém objednat Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1z3c3k Posted July 30, 2017 Report Share Posted July 30, 2017 Do fastu jsem napsal. Nezbyva nez cekat do pondeli. Pak dam vedet, co jsem se dozvedel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1z3c3k Posted July 30, 2017 Report Share Posted July 30, 2017 Do fastu jsem napsal. Nezbyva nez cekat do pondeli. Pak dam vedet, co jsem se dozvedel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted July 30, 2017 Report Share Posted July 30, 2017 Budeme se těšit na info, ale jak správně počítáš, bude to trochu darda Link to comment Share on other sites More sharing options...
spineshank Posted July 30, 2017 Report Share Posted July 30, 2017 Co jsem se díval tak venku to jde koupit kpl se stropem okolo 2700,takže to zase tolik není. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orol Posted July 30, 2017 Report Share Posted July 30, 2017 ...podarilo se mu ohnou pouzdro u senzoru. ...Když je to ohnuté, tak by to mohlo jít narovnat Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1z3c3k Posted July 31, 2017 Report Share Posted July 31, 2017 Ahoj klucí, den pro mě nemohl začít lépe. Odpověď z Fastu hned ráno po příchodu do práce.Výměna komplet celého pouzdra by vyšla do 4100kč s DPH. Lze ale vyměnit jen černou krycí gumu (můj případ) a ta přijde na 550kč s DPH. Dodání 3-5 týdnů a poštovné 127kč. Dost možná ty gumy vezmu rovnou 2. Věřím, že se mě nebo někomu zde bude také hodit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spineshank Posted July 31, 2017 Report Share Posted July 31, 2017 Tak to si dopadl velmi dobře a dobrá zpráva pro nás ostatní že se s tím nemusíme tak srát Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1z3c3k Posted July 31, 2017 Report Share Posted July 31, 2017 Jen doplňuji, že v případě osobní návštěvy FAST vymění kryt na počkání a výměna je v ceně dílu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted July 31, 2017 Report Share Posted July 31, 2017 Lepší odpověď si těžko představit. Paráda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orol Posted August 3, 2017 Report Share Posted August 3, 2017 Tak to dopadlo opravdu dobře Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ambriel Posted August 16, 2017 Report Share Posted August 16, 2017 Ahoj, chci se zeptat. Testoval někdo barometr? Respektive s nějaký zaručeným zdrojem? Já v poslední době mám pocit že mi barometr nejde zrovna přesně. Sice ručně nastavím tlak a výšku na místě dle naměřených hodnot z jiného přístroje ale pak když sem jinde data zase neodpovídají. Odesláno z mého VKY-L29 pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurda111 Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 Nastavil jsem barometr podle hodnoty ze samsung galaxy s4 a od té doby se hodnoty z telefonu a hodinek shodují... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ambriel Posted September 3, 2017 Report Share Posted September 3, 2017 Tak já vše nastavil tlak výšku dle meteorologické stanice.....da se říct že tlak je relevantne přesný ale nadmořská výška mi skáče na rozdíly klidně i o 100 metrů jinak :/ takže asi reklamace Odesláno z mého VKY-L29 pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harwey Posted September 3, 2017 Report Share Posted September 3, 2017 Pokial netrepnem blbost, tak vyska je merana podla tlaku, a ked je pred burkou, tak hociaka zmena tlaku silno ovplyvni nadmorsku vysku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ambriel Posted September 3, 2017 Report Share Posted September 3, 2017 Jenže ono před bourkou nebylo a stejně si myslím že rozdíl 100 metrů je moc ignored ní. Odesláno z mého VKY-L29 pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harwey Posted September 3, 2017 Report Share Posted September 3, 2017 Tlak nemusel byt tiez idealny. Ono je nutne asi kalibrovat vyskomer aj par keat denne, vzdy ked vidis na nejakej ceduli nadmorsku vysku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ambriel Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 To je pak ale na prd pořád něco kalibrovat :/ No dal sem je na reklamaci tak uvidím... Odesláno z mého VKY-L29 pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted December 27, 2017 Report Share Posted December 27, 2017 Chlapi-chodite s nima behat?-ja je vzal behat-nasadil pres hadry a jak jsem mel za sebou tak 20minut-videl jsem v tom šeru jakoby se uvnitř zamlžily...podotykam,ze byly pres bundu-zvenku...asi jak jsem se zahřál a venku byla zima...reklamace jasna-asi nema cenu na niv čekat ne?-tohle se asi nezlepší... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurda111 Posted December 29, 2017 Report Share Posted December 29, 2017 Jasná reklamace. Pokud by mi to dělaly taky už by se to projevilo.. Zvládnou jakékoli teplotní a vlhkostní přesuny bez mlžení... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts