Leviathan Posted July 15, 2018 Report Share Posted July 15, 2018 Nemam Vas rad. Musel som si poriesit zltaky.. inak pekne porovnanie modelo GG-1000 vs GWG-1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leviathan Posted July 16, 2018 Report Share Posted July 16, 2018 TaktoVy za to mozete :-) Odoslané z SM-G930F pomocou Tapatalku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tikal Posted July 18, 2018 Report Share Posted July 18, 2018 Hele, já je vlastně také ani nechtěl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leviathan Posted July 18, 2018 Report Share Posted July 18, 2018 no, ved toto:-) Ale fakt maju daco do seba. Manzelka povedala, ze su kolotocarske a ze hnusnejsie som este nemal:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tikal Posted July 18, 2018 Report Share Posted July 18, 2018 Tak to máme navíc stejnou manželku Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurryk Posted July 30, 2018 Report Share Posted July 30, 2018 Ženský spíš žárlí, protože Mudmastery, to je závislost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cecil Posted September 9, 2018 Report Share Posted September 9, 2018 mudmaster gold boy...at tu není jen ta militantní nuda!Jinak v reálu mají spínače,spona a korunka odstín mírně patinované mosazi či bronzu.Lesklá je pouze luneta a ukazatel režimů.Nevypada to vůbec zle či nějak pouťově jak by se mohlo zdát naopak je to takové skoro jak patinovan? bronzáky... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurryk Posted September 10, 2018 Report Share Posted September 10, 2018 Měl jsem je stojí za to, jen se tolik nehodí k camuflage JF. Mimochodem ho dodnes nemám Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ambriel Posted February 4, 2019 Report Share Posted February 4, 2019 Ahoj, chci se zeptat jak vám šlape výškoměr? Já mám ten problém že sem na jednom místě a včera se třeba radikálně změnil tlak a už mi to5ukazovalo jinou výšku cca o 100 metrů níže. A přitom sem se nehnul z domova. Chápu že to šlo dolů kvůli změně tlaku ale to se pak na výškoměr nedá spolehnout... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xenomorfus Posted February 4, 2019 Report Share Posted February 4, 2019 Vypocet vysky je z tlaku. Takze je to tak jak pises. Sedis doma, zmeni se tlak a tim i vyska. A na to se muzes spolehnout :-). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ambriel Posted February 4, 2019 Report Share Posted February 4, 2019 Výškoměr na dvě věci Link to comment Share on other sites More sharing options...
VojtaJ Posted April 27, 2019 Report Share Posted April 27, 2019 Výškoměr na dvě věciTak to by se v tom případě dalo říct na všechny výškoměry pracující na principu atm. tlaku. I profesionální letecké výškoměry se během letu několikrát kalibrují podle aktuálních podmínek. Jinak by nefungovaly přesně ani ty. Tak že to není žádná chyba hodinek, ale pouze principu měření. Pokud nemáte GPS, tak to asi přesněji nepůjde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VojtaJ Posted May 6, 2019 Report Share Posted May 6, 2019 No, tak jsem se stal, po dlouhém váhání a rozhodování i já majitelem tohohle hodinkového ekvivalentu tanku. A mohu říct, že jsou super. Bál jsem se té velikosti, ale jsem příjemně překvapený. Díky chytře uchycenému pásku a vložkám na krajích dýnka se nosí a sedí na ruce líp,než spousta menších hodinek a vůbec nepřekážejí. Navíc ani nevypadají naruce nijak nepatřičně.No, do chlubícího vlákna jsem toho napsal víc a nechce se mi to kopírovat několikrát, tak že když tak Vás odkazuji tam. Jsou tam i nějaké fotky... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VojtaJ Posted June 26, 2019 Report Share Posted June 26, 2019 Tak zase oživím tohle vlákno. Musím říct, že ani po těch dvou měsících se můj názor na Blátomilné G-Shocky nezměnil. Super hodinky, který jsou navzdory velikosti úžasně pohodlný a díky obřím lumi indexům a ručičkám jsou i bez podsvícení čitelný prakticky kdekoliv. A když k tomu připočtu i použitelný kompas a teploměr, vůbec té koupě nelituju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ambriel Posted June 26, 2019 Report Share Posted June 26, 2019 Ma s nima nekdo zkusenost s potapenim? Tim myslim pristrojove a nejake vetsi hloubky???cca 20 metru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VojtaJ Posted July 4, 2019 Report Share Posted July 4, 2019 20 metrů by měly vydržet. Mají těsnost 20 barů, což je 200 metrů. Ještě jsem se tak hluboko nepotápěl, ale deseti násobná těsnost by měla být dostatečná rezerva. Casio přímo uvádí, že WR200 má povolené potápění s kyslíkovou bombou. Tak že bych se asi nebál. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpk1001 Posted December 31, 2019 Report Share Posted December 31, 2019 Přihodím moje GWGčka. Mám je něco přes rok a na to jaký jsou to tanky, tak s nositelností a obecně velká spokojenost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robal Posted February 9, 2020 Report Share Posted February 9, 2020 Dobrý den, chtěl jsem se zeptat na jednu věc ohledně uvedených hodinek. Chtěl bych se na netu někde podívat a koupit žlutý tah, jako je zde uvedený na jedné fotce. Mám přesně tento typ hodinek GWG-1000-1A3ER. Lze použít tah obecně pro model GWG-1000, nebo jsou u jednotlivých variant nějaké odlišnosti ? Moc děkuju za odpověď. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VojtaJ Posted February 18, 2020 Report Share Posted February 18, 2020 (edited) Dobrý den, chtěl jsem se zeptat na jednu věc ohledně uvedených hodinek. Chtěl bych se na netu někde podívat a koupit žlutý tah, jako je zde uvedený na jedné fotce. Mám přesně tento typ hodinek GWG-1000-1A3ER. Lze použít tah obecně pro model GWG-1000, nebo jsou u jednotlivých variant nějaké odlišnosti ? Moc děkuju za odpověď.Pásky jsou tvarově identický. Liší se jenom barvou. Edited February 18, 2020 by VojtaJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted April 2, 2020 Report Share Posted April 2, 2020 Heeeej...zapomnel jsem se přihlásit...jsem zpět, ale s verzi black...Je to pecka-trosku mi chybí, že nesvítí čísla, ale je to verze black no...nikde se o tom moc nepíše-tak ať případně další zájemci vědí...Jo a zas mě baví Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts