Frostie Posted December 29, 2017 Report Share Posted December 29, 2017 Chlapi-chodite s nima behat?-ja je vzal behat-nasadil pres hadry a jak jsem mel za sebou tak 20minut-videl jsem v tom šeru jakoby se uvnitř zamlžily...podotykam,ze byly pres bundu-zvenku...asi jak jsem se zahřál a venku byla zima...reklamace jasna-asi nema cenu na niv čekat ne?-tohle se asi nezlepší... Na co čekáš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted December 30, 2017 Report Share Posted December 30, 2017 Nevim-blbe jsem na to videl-byla uz tma...zkusim to za svetla a pak je poslu na reklamacku...Diky za postrčení.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted January 2, 2018 Report Share Posted January 2, 2018 Na reklamaci je nakonec pošlu-rozchazi se mi i vyskomer...Jen dotaz-fakt se daji tlacitka u tohoto modelu mačkat i pod vodou?Diky snake Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurda111 Posted January 3, 2018 Report Share Posted January 3, 2018 Jak se projevuje rozcházení výškoměru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted January 3, 2018 Report Share Posted January 3, 2018 Jinou vyskou...nastavim-stoupam-az vylezu je tam jina vyska nez ma byt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bohush Posted February 10, 2018 Report Share Posted February 10, 2018 (edited) Zdravím majitele ( a příznivce) Mudmastrů, jeden kousek jsem teď objednal, mimo ČR, doufám tedy že dorazí v pořádku, no a než se tak stane, měl bych sehnat návod v češtině, nemáte prosím někdo? Předem děkuju edit: nebo slovenský samozřejmě :-) edit2: už jsem našel odkaz na straně 4 tohoto vlákna, velké díky členovi Voraleks Edited February 10, 2018 by bohush Link to comment Share on other sites More sharing options...
bohush Posted February 26, 2018 Report Share Posted February 26, 2018 A jsou doma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čajíček Posted February 27, 2018 Report Share Posted February 27, 2018 Jsou nabitý, ale ta fotka mě jenom utvrzuje v tom, že si je nemůžu pořídit. Na moji ruku jsou obrovský. Odesláno z mého Lenovo P1a42 pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted February 27, 2018 Report Share Posted February 27, 2018 Jako velky jsou...to jo...ale paradni Vyborne se ovládají i ted v zime v rukavicích ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tikal Posted April 10, 2018 Report Share Posted April 10, 2018 Tak jsem od soboty ráno také bláťák, impulzivní nákup, ale povedl se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sphinxx Posted April 10, 2018 Report Share Posted April 10, 2018 Super, na Tvojí ruku ideální záležitost. Dle mého nejlepší Géčka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted April 10, 2018 Report Share Posted April 10, 2018 Tak jsem od soboty ráno také bláťák, impulzivní nákup, ale povedl se. 20180410_121850.jpgParádní, jen mně by vadil ten negativ. Jinak ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čajíček Posted April 10, 2018 Report Share Posted April 10, 2018 Tikal: chci se jen zeptat, jestli to byl až tak impulzivní kup, žes je prostě rovnou objednal bez toho, aby sis je před tím vyzkoušel na ruce. Mě se taky dost líbí. Několikrát už jsem měl svrbění, když je tu někdo prodával. Potom jsem si je zkusil u hodináře u nás doma a zjistil jsem, že na mě jsou až komicky přerostlé. Odesláno z mého Lenovo P1a42 pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
beeman Posted April 11, 2018 Report Share Posted April 11, 2018 SZ porad nejdou, tak si dovoluji zneuzit prvni nalezeny posledni post :-) tak se omlouvam za pleveleni...Ahoj Dejmale,prosim te, zakladal jsem hodnotici vlaknu pro uzivatele DTX, ale kdyz jsem chtel potom toto vlakno najit, tak to vyhledavani nenaslo, ale nakonec jsem ho nasel rucne. Predpokladam, ze je to z duvodu ne uplne fungujiciho vyhledavani v pripade, ze se vyhledava kratky retezec.Mohl bych te poprosit, zdali by neslo toto vlakno prejmenovat napr. na "DTX - hodnoceni", to uz pak vyhledavac urcite najde, zabranime tim pripadnym duplicitam, kdy bude chtit nekdo pridat DTX hodnoceni, vlakno nenajde, tak zalozi nove? Diky moc Tak jsem od soboty ráno také bláťák, impulzivní nákup, ale povedl se.20180410_121850.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted April 11, 2018 Report Share Posted April 11, 2018 SZ porad nejdou, tak si dovoluji zneuzit prvni nalezeny posledni post :-) tak se omlouvam za pleveleni...Ahoj Dejmale,prosim te, zakladal jsem hodnotici vlaknu pro uzivatele DTX, ale kdyz jsem chtel potom toto vlakno najit, tak to vyhledavani nenaslo, ale nakonec jsem ho nasel rucne. Predpokladam, ze je to z duvodu ne uplne fungujiciho vyhledavani v pripade, ze se vyhledava kratky retezec.Mohl bych te poprosit, zdali by neslo toto vlakno prejmenovat napr. na "DTX - hodnoceni", to uz pak vyhledavac urcite najde, zabranime tim pripadnym duplicitam, kdy bude chtit nekdo pridat DTX hodnoceni, vlakno nenajde, tak zalozi nove? Diky mocTakových třípísmenných nicků s hodnocením je tady povícero, údajně to nelze vylepšit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tikal Posted April 11, 2018 Report Share Posted April 11, 2018 Tikal: chci se jen zeptat, jestli to byl až tak impulzivní kup, žes je prostě rovnou objednal bez toho, aby sis je před tím vyzkoušel na ruce. Mě se taky dost líbí. Několikrát už jsem měl svrbění, když je tu někdo prodával. Potom jsem si je zkusil u hodináře u nás doma a zjistil jsem, že na mě jsou až komicky přerostlé. Odesláno z mého Lenovo P1a42 pomocí Tapatalk Naprosto impulzivní, bez zkoušení. Koukal jsem večer do prodejního vlákna a druhý den ráno jsem je měl na ruce :-) Frostie odpověděl za mě, algoritmus vyhledávání je součástí sw fóra, s tím nic neuděláme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted April 11, 2018 Report Share Posted April 11, 2018 Naprosto impulzivní, bez zkoušení. Koukal jsem večer do prodejního vlákna a druhý den ráno jsem je měl na ruce :-) Frostie odpověděl za mě, algoritmus vyhledávání je součástí sw fóra, s tím nic neudělámeOno se to tu již probíralo vícekrát, tak to mám naučený... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tikal Posted April 11, 2018 Report Share Posted April 11, 2018 To se hodí Jinak mě ten negativ neuráží, jsem poměrně usedlý pán a preferuji spíše tmavší barvy, tedy až na ty moje Zenith...U těhlech jsem přemýšlel dokonce o žlutém pásku, jako, že na léto Ecozilla jsou vedle toho vyloženě jemné dámské hodinky, téměř oblekovky.Co se týká velikosti, tak jsem věděl, že to bude cajk, protože máme se Sphinxxem stejnou pazouru. Jsou k sežrání Link to comment Share on other sites More sharing options...
beeman Posted April 11, 2018 Report Share Posted April 11, 2018 to mi je jasne, myslel jsem, jestli by neslo to vlakno prejmenovat, abych nemusel zalozit nove ;-)diky Naprosto impulzivní, bez zkoušení. Koukal jsem večer do prodejního vlákna a druhý den ráno jsem je měl na ruce :-) Frostie odpověděl za mě, algoritmus vyhledávání je součástí sw fóra, s tím nic neuděláme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tikal Posted April 11, 2018 Report Share Posted April 11, 2018 V názvu vlákna má být pouze nick, pokud je mi známo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts