Kristian.nov Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Odesláno 30. září 2015 To se mi ale líbí... http://www.omegawatches.com/news/news-detail/2704 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
CEGY Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Odesláno 30. září 2015 Co ta mezera mezi krajem skla a minutovym vencem. Divne..
mAra_ Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Odesláno 30. září 2015 A mně zase jo... Takové sexy mi přijdou.
Návštěvník dlubix Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Odesláno 30. září 2015 (upraveno) Dyzajn CEGY, dyzajn. A pěkný jsou moc. Upraveno 30. září 2015 uživatelem dlubix
CEGY Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Odesláno 30. září 2015 Dyzajn CEGY, dyzajnPche. To vypada, jak by u vomegy meli bud velky pouzdra nebo male cifry.
Kristian.nov Odesláno 30. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 30. září 2015 A ještě spodek Sem zvědavej na cenovku... ve zlatě to bude raneček... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kristian.nov Odesláno 30. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 30. září 2015 (upraveno) Ještě nějaký info a fotky: http://www.salonqp.com/updates/new_watches/up-close-with-omegas-first-omega-in-space/ Upraveno 30. září 2015 uživatelem Kristian.nov
Kristian.nov Odesláno 30. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 30. září 2015 Pche. To vypada, jak by u vomegy meli bud velky pouzdra nebo male cifry.Zřejmě to bude mít něco dočinění s tím, že pouzdro má jenom 39,7 mm A cenovka 18tis. babek http://vishawatch.com/trending/omega-speedmaster-moonwatch-numbered-edition-first-omega-in-space-watch-review/ 1
OndraPod Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Odesláno 30. září 2015 Moc hezky, ale ta mezera to vazne kazi, i kdyz bych si asi zvyknul
tommas4 Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Odesláno 30. září 2015 (upraveno) Na mě moc retro.Už aby tahle retrománie designéry Omegy opustila . . . Edit - ok tak jsem si to dočetl a asi je to retro opodstatněné. Upraveno 30. září 2015 uživatelem tommas4
kuncák7 Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Odesláno 30. září 2015 Nooc pekny. Vintage design me fakt bere. Sakra,to by byl kousek do sbirky.
CEGY Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Odesláno 30. září 2015 Zřejmě to bude mít něco dočinění s tím, že pouzdro má jenom 39,7 mm A cenovka 18tis. babek http://vishawatch.com/trending/omega-speedmaster-moonwatch-numbered-edition-first-omega-in-space-watch-review/Divny rozmer.
Kristian.nov Odesláno 30. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 30. září 2015 Na mě moc retro.Už aby tahle retrománie designéry Omegy opustila . . .Retro mánie u variace Moonů?? Jasně hodně značek včetně Omegy má teď "období návratů", ale jakákoliv varianta Moonů už ze svý podstaty cca 50 let nepřetržitý výroby, se těžko může přisuzovat retro manii...
Kristian.nov Odesláno 30. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 30. září 2015 Divny rozmer.Vychází z původních předměsíčních speedů :-)
CEGY Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Odesláno 30. září 2015 Vychází z původních předměsíčních speedů :-)No, ale stejne...
Kristian.nov Odesláno 30. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 30. září 2015 No, ale stejne...Nehudruj už... ;-)
CEGY Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Odesláno 30. září 2015 Nehudruj už... ;-)Ok, nerad bych dostal zlutou za slabomyslne prispevky
kuncák7 Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Odesláno 30. září 2015 Ok, nerad bych dostal zlutou za slabomyslne prispevky Ty woe CEGY, slabomyslny nejsou,ale nelibej se ti asi hodne,vid? Mas vtipny glosy,fakt. Bavim se :-).
CEGY Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Odesláno 30. září 2015 Ty woe CEGY, slabomyslny nejsou,ale nelibej se ti asi hodne,vid? Mas vtipny glosy,fakt. Bavim se :-).To ne, jenom ta mezera. Mohli tam dat treba nejaky napis. Ta vlozka lunety je keramika?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se