Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Clé de Cartier Mysterious Hour Watch

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

zdroj: ablogtowatch.com

Odesláno

Tak jsem doma ve Špindlu sám jen se svým nejvěrnějším kamarádem Toy pudlem. Před chvilkou jsme byli venku rozjímat nad životem, kouřil jsem a popíjel svou milovanou kávičku. Bydlíme téměř sami na straně Sv.Petra, téměř na konci na kopci. Kousek ode mne je jen jeden soused a ten klidně spí. Protože je kolem nás všude tma, nebe téměř neruší světelný smog. I když prd vidím, následek operace mozku v roce 1988 i tak vidím, jak je nebe plné hvězdiček.

Doma si s pejskem pěkně posloucháme jedno berlínské rádio, které vysílá nonstop hudbu z 80.let. Tu mám nejdradši, to mi bylo vlastně nejlíp. Byl jsem v pohodě. Měl jsem prachy z Reichu, pořádný auto a HLAVNĚ - Sseznámil jsem se z báječnou ženou :wub:  :wub:  :wub:     :wub:  , která se mnou vydržela všechny mé ohromné problémy. Musela se dívat, jak chátrátm, hubnu, skoro už 30kg pryč, a jak se mi před nedávnem svěřila pakrát si v noci poplakala do polštáře, když viděla, co se se mnou děje a to ví sotva 30%. Hele, každému z vás bych takovou manželku přál !! Vždycky mi byla a je, chlapi je (!!!) obrovskou oporou. Nebýt jí, už bych to dávno zabalil.

Mám celkem dobrou náladu, i když jsem se vrátil v pondělí z nemocnice v Motole, kde mě můj ošetřující lékař pan profesor, vzal k sobě do kanceláře. Také jsme si dali kávu (bohužel bez cigára  <_< , to by mi dal pěstí) a při ní mě seznámil s mým zdravotním stavem  a hlavně s časovým horizontem, tedy kolik mi ještě zbývá. Pokud se vše naplní podle předpokladu, už velké množství z vás s.rát dlouho nebudu. No nic, čekal jsem to dřív a vše jsem bral jako přesčas. Myslel jsem, že se po operaci mozku nedožiju ani čtyřicítky a hle, i padesátku jsem zvládl  :) . Nikomu jsem to doma neřekl, nač je týrat, že, a protože se doma fóra po těch devíti letech, které jsem proseděl u PC štítí, nemohou se to dozvědět. Tady v našem klubu to je jedno.

No, a je to venku.

Cartier Clé de Cartier Mysterious Hour

Hodinky se vyrábí z palladia ( 66000?) a ze zlata (61500?).

Cartier-Cle-de-Cartier-Mysterious-Hour-i

Cartier-Cle-de-Cartier-Mysterious-Hour-i

zdroj - http://www.watchtime.net/nachrichten/cartier-cle-de-cartier-mysterious-hour/?utm_source=daily_nl&utm_medium=email&utm_campaign=30092015

Návštěvník eloga
Odesláno

+1 za odvahu a příběh.....

posílám klid pro noční oblohu s nadějí, že to potáhneš ještě dál i bez Motola......

Drž se člověče.....  :notworthy:  :cheers:

**

Odesláno

Je třeba bojovat, ale to Ti nemusím připomínat. Jsi velký bojovník!!! Máš mou velkou úctu!! Těším se na spoustu dalších příspěvků!

Odesláno

Díky chlapi. Ovšem to bylo jen takové dost možná neuvážené noční povzdechnutí. Mrkněte raději na hodinky.

Odesláno

Kafe a cigáro, nejlepší kombinace ... a najít báječnou ženu, to je životní štěstí.

..................................................................................................................

K hodinkám doporučuju mrknout na nějaký video, takhle na obrázcích Mysterious Hour nevyniká, já bych je bral hned.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...