Kristian.nov Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Byla by vůle a chuť zkusit zrealizovat nějakou limitku Leteckých primek? Třeba v pouzdru klasických PSII, s manualní 66, bez datumu, lehce zmodernizovat cifr? Možná pouzdro Igen... Delší dobu po něčem takovým prahnu... Mohli by jsme se o něčem takovým pobavit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Myslím že Strašák mel kdysi dávno podobny roupy. Mu napiš, třeba nějak pokročilnechceš jít do jinýho pouzdra, proc zrovna letecky potapky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 4. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Myslím že Strašák mel kdysi dávno podobny roupy. Mu napiš, třeba nějak pokročilnechceš jít do jinýho pouzdra, proc zrovna letecky potapky? Mám rád soudkový pouzdro a PSII nejsou klasický potápky... Jaky pouzdro bys měl namysli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 V pouzdře PS 1 by to bylo fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Mám rád soudkový pouzdro a PSII nejsou klasický potápky... Jaky pouzdro bys měl namysli?SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 4. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Do Igen pouzdra ale myslím 66 nejde (Dala by se normálně 68, jako u No Date limitky), jak je to PSII? Víte někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Proč by nešla,určitě jde dát .Jen je nižší o nádstavbu datumu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Myslím, že "leteckých potápek" bude hodně v kanálu La Manche. Ještě od bitvy o Británii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Já bych pro PS2 limitku byl. PS1 je hafo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Proč by nešla,určitě jde dát .Jen je nižší o nádstavbu datumu.A proto se musí dělat trochu jinak a tuhle práci v pár kusech nezaplatíš. Proto maj Nodaty uvnitř kal 68 a znefunkčněný překlápění data. Bylo to podstatně levnějšíMyslím, že "leteckých potápek" bude hodně v kanálu La Manche. Ještě od bitvy o Británii.:-) :-)Já bych pro PS2 limitku byl. PS1 je hafo :-)pravdu máš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Takže v podstatě jde,chce jen vědět jak.:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 mno PS 2 letecké zní jako LE Chrono zajímavě ono i cenově nerezové pouzdro na PS 2 vychází lépe ne ? a cena by nemusela bejt taková raketa jako za PS 1a strojek by se vzal origo PS 2 a jen se vyřadila date nástavba ... a je vymalováno :-d otázka co by stály "letecké" ručky to bude asi darda :-d Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 I Když nemám velkou ruku,tak PS2 mi připadají jako dorostenecké primky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Nezní to špatně, ale pouzdro prosím jiné než PS1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Já bych byl pro. Při dostatku členů by to raket být neměla. Stejně jsem chtěl dělat renovace PS2.A nemusí to být přesná kopie leteckých, to by ani nedávalo smysl. Nebál bych se, že by se ručky nevyřešily. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 OK dávám do sledovaných ... Ono by z toho šla udělat taková im memoriam limitka na CS piloty za ww2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 ručky se dají vyrobit podle zadání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 4. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Já jsem taky radši pro pouzdro z dvojek... Ať to má nějakou návaznost na původní... S cifrem a ruckami si můžeme pohrát... A taky precejenom dvojky aspoň nějakou spojitost s letanim mají. Igeny jsou od počátku potápky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Jasný. PS2 pouzdro, strojky si dodáme zvlášť, bude to o cifru a ručkách. To by se mohlo povést Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 A nešlo by použít pouzdro z něčeho většího ve stylu PS II, třeba z modelu Tiger ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.