Návštěvník Tada Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 S tím se dá v zásadě souhlasit. Mám to kousek a nevypadá to na nějakou strašlivou špeluňku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 Mají salonek ? Pokud ano jdeme do toho. To Gas: zařídíš rezervaci ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 Salonek tam je, rezervaci nestiham, jsem mimo OL az do stredy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 Salonek tam je, rezervaci nestiham, jsem mimo OL az do stredy. OK, zavolám tam a dám rezervaci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 (upraveno) Hotel v ráji Takže dne 18.5. v 19.00 hodin zamluven salonek, na heslo Chronomag Jarett ... vezmu nějaký ty Rolexky Tada Gas Jartop Stýf ..... ..... Upraveno 16. května 2011 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 Výborně! Já vezmu nějaký hodinky, Rolexky asi ne, když jich tam bude už beztak hodně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 Jarek, vem hlavne ty nejvetsi a new suby, dik ja vemu pekny suunto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 Jarek, vem hlavne ty nejvetsi a new suby, dik ja vemu pekny suunto Vezmu fšecky a ty vem Milanovigausy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2011 Super místo chlapi... To slezu jen v papučích ze schodů! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2011 Hotel v ráji Takžedne 18.5.v 19.00 hodin zamluven salonek, na heslo Chronomag Jarett ... vezmu nějaký ty Rolexky TadaGasJartopStýfvalis..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2011 Hotel v ráji Takže dne 18.5. v 19.00 hodin zamluven salonek, na heslo Chronomag Jarett ... vezmu nějaký ty Rolexky Tada Gas Jartop Stýf valis cyril Laďóš ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2011 No proto..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2011 nejedete někdo ze divokého severu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarvinX Odesláno 17. května 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2011 Tož já bych se taky zastavil, ale až po 20 hodině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2011 Solidní akce! Velká účast, dobrý místo, dobrej pokec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stýf Odesláno 19. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2011 Povedlo se to.Skvělá parta,pěkný hodinky.Díky Všem!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 19. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2011 dobrý místo, že, no jo, vybral jsem to já díky za účast, rychlá a pohodová akcička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 19. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2011 Spokojenost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 19. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2011 Apropos - kdo po mě chtěl ať se mu mrknu na ty Radiomiry, tak ať se mi ozve přes SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír P. Odesláno 19. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2011 Pohodička, přikládám foto Cyrilových skorooriginálních dayton v pivu. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se