Jarett Odesláno 19. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2011 Musíme se srážet častěji ... páč to bylo fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čumil Odesláno 21. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2011 Pohodička, přikládám foto Cyrilových skorooriginálních dayton v pivu. Tak co ,jdou ještě po pivní lázni?Splnili očekávání na "pivotěsnost"? RAdimK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 21. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2011 Dnes ráno jsem je držel v ruce (děti je maj na hraní) a jdou stále a dokonce přesně!!! Kam se ten svět řítí !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 21. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2011 Dnes ráno jsem je držel v ruce (děti je maj na hraní) a jdou stále a dokonce přesně!!! Kam se ten svět řítí !! Tak já je ve středu vezmu na střelnici, můžu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 21. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2011 A navíc teď mají PivHaus kalibr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čumil Odesláno 22. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2011 Tak já je ve středu vezmu na střelnici, můžu? O jejich neprůstřelnosti si dovolím pochybovat .No ale překvapili už jednou Radim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 22. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2011 A kdy že bude další sraz? Tenhle jsem nějak propásnul, měl jsem po služebce a ještě jsem musel vyzvednout rodinu na letišti.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 Nebyl by zájem o nějak sraz v Olmiku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 ja nevim, uz od vcerejska nepiju ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 Já můžu až v listopadu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 ja nevim, uz od vcerejska nepiju ... co to meles, dyk to byla slabota.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 co to meles, dyk to byla slabota.. sak jo, ale dal jsem si do dnesniho vecera zavazek, ze nepiju, at vim, ze nejsu alkoholik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 Sem se dočet, že to v Brně muselo být mohutné. Včera mě to nevyšlo, ale byl bych pro nějakou slezinu tady u nás, abych taky mohl nějaké alko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 Patek pristiho tejdne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 Patek pristiho tejdne? Co tak 28.října ? Oslavit svátek státu a něco pokecat o hodinách ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 Jarett: To blbe, pac jelikoz uz nejsem rezidetem, tak je to pro me blby... Ale prave ten priati patek tam mam nejake zarizovani, tak bych se mohl zdrzet do vecera a alespon rict mestu, ktere pro me bylo 3 roky moje "doma" sve sbohem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 Město to přežije.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 Jarett: To blbe, pac jelikoz uz nejsem rezidetem, tak je to pro me blby... Ale prave ten priati patek tam mam nejake zarizovani, tak bych se mohl zdrzet do vecera a alespon rict mestu, ktere pro me bylo 3 roky moje "doma" sve sbohem Takže 28.10. ? Jarett Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 Takže 28.10. ? Jarett Tada Máš to špatně, má tam být 21.10. I když možná bych zvládl i toho 28.11... Příští týden budu moudřejší, uvidím jak rychle bude pan Staněk pracovat. Jarett Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2011 Já bych byl spíš pro 28.10., ale jinak je mi to v podstatě jedno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se