Pavel R. Odesláno 11. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2007 Tak se také připojuji, jako Olomoučák si toto setkání nemůžu nechat ujít. Už se těším... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 11. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2007 Hoši jedu na služebku do Olomouce, prosím poraďte, kde je tam hodinářství, které stojí za návštěvu. Nemyslím Ben-Time a Casio, ale něco jako je Hanák v Brně. Chtěšl bych se kochat Omegama, Brajtlema a jim podobnýma hodinkama, aby se mi na hotelu potom krásně usínalo Přesně tak, nic takovýho jako Brajtle tady není... za zmínku stojí snad jen hodinářství v Olomouc City (Globus) kde je mimojiné Maurice Lacroix, ale nic lepšího asi neee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 11. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2007 Tak se také připojuji, jako Olomoučák si toto setkání nemůžu nechat ujít. Už se těším... Moc mě mrzí, že se jako Olomoučák nebudu moct připojit :-( Toho času budu v Brně. Kdyby se změnilo nááááhodou datum, dejte vědět :-) Jinak si setkání užijte, ať se vám všem Olomouc líbí a můžem se setkávat častěji ;-) Jura Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 11. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2007 Strejda Grga predbezne taky dorazi, samozrejme stylove v ZIGULIKU. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 11. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2007 grgo vem si dost peněz, bude tam velká koncentrace hodinek případná výměna za žigula možná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 12. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2007 grgo vem si dost peněz, bude tam velká koncentrace hodinek případná výměna za žigula možná Jsem jen chudy cygan, pokud budou jako platidlo akceptovany me zlate zuby, tak se snad dohodneme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 12. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2007 Jsem jen chudy cygan, pokud budou jako platidlo akceptovany me zlate zuby, tak se snad dohodneme Já tam, bohužel, nebudu. Nestíhám Proto na tebe, Grgo, apeluji již dnes - nedělej tam žádná zásadní prohlášení. Víš přeci, jak to posledně dopadlo!!! A bylo to také v Olomouci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeňa Odesláno 12. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2007 S největší pravděpodobností se také zúčastním, ale dorazím asi jen na hodinku, večer mám už jiný program. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 12. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2007 Já tam, bohužel, nebudu. Nestíhám Proto na tebe, Grgo, apeluji již dnes - nedělej tam žádná zásadní prohlášení. Víš přeci, jak to posledně dopadlo!!! A bylo to také v Olomouci A kostlivci vylezaji ze skrine..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeňa Odesláno 13. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2007 S největší pravděpodobností se také zúčastním, ale dorazím asi jen na hodinku, večer mám už jiný program. Opravdu nevím jestli dorazím, ale pokusím se. Marvine, pokud můžeš, tak přines ty onsy co jsi ode mě koupil. Rád bych viděl jak teď vypadají, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 13. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2007 Pokud můžu, jako ?junior reprezentant? rád se zúčastním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarvinX Odesláno 14. října 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2007 S koncem týdne opětovná aktualizace seznamu účastníků: MarvinX falkkon Foundryman gas Baker notabene Bobisek Mikina peca Pedros otto vanderB. Mech martin1 Krteček Jakubisko Pavel R. grga_pitic Jeňa edas (účastní se jako junior reprezentant) p. Prokop (alias PRIM) kubson Opakování matka moudrosti: Restaurace Drápal: 17.10.2007 od 18:00 rezervace na heslo CHRONOMAG http://amapy.atlas.cz/default.aspx?q=Havl%...01%2C%20Olomouc Těším se na všechny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 14. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2007 oblečení předpokládám neformální, takže nedělní tepláky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 15. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2007 oblečení předpokládám neformální, takže nedělní tepláky a nedělní hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedros Odesláno 15. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2007 Jedete někdo na setkání z Prostějova? Jestli jo, dejte vědět, protože můžu někoho vzít s sebou autem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 15. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2007 Hernajs, jak koukam na ten deadlist, nebylo by zahodno si udelat jmenovky? Preci jen uz je to dost lidi a urcite nebudu sam, kdo si hned na poprve vsechny obliceje nezapamatuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeňa Odesláno 16. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2007 S koncem týdne opětovná aktualizace seznamu účastníků: MarvinX falkkon Foundryman gas Baker notabene Bobisek Mikina peca Pedros otto vanderB. Mech martin1 Krteček Jakubisko Pavel R. grga_pitic Jeňa edas (účastní se jako junior reprezentant) p. Prokop (alias PRIM) kubson Opakování matka moudrosti: Restaurace Drápal: 17.10.2007 od 18:00 rezervace na heslo CHRONOMAG http://amapy.atlas.cz/default.aspx?q=Havl%...01%2C%20Olomouc Těším se na všechny Vlice se omlouvám, ale nakonec se potvrdila má obava, že ve středu večer se nebudu moci zúčastnit. Můj časový plán se upřesnil a bohužel na setkání jít nemohu. Přeji vám příjemné chvíle při diskuzi o hodinkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 16. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2007 Tak pánové,dnes vybrat hodinky,pokud možno vícero,natáhnout a zítra Drápal! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artur Odesláno 17. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2007 Zdravím všechny a těším se na setkání, jelikož se dnes objevím společně s Primem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 17. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2007 Drzte mi palce, bezim do ustavu, napisu si jednu zkousku a hned potom sedam na vlak smer OLO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se