Honza.manta Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2018 Alespoň doufám, že tu jsou jediné. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2018 Tak ses k nim konečně dostal? Gratuluji, jsou perfektní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2018 V 26. 5. 2018 v 7:49, Wanderer napsal: Teda, že bych někdy mohl přispět do tohoto vlákna by mě nenapadlo. Ale tyhle Heuery jsem tady zatím u nikoho neviděl, tak asi sem přispívám oprávněně. gratulujem k peknym kalkulačkam ale vintage hodinky do tohto vlakna nepatria... to by tych unikatov bolo malinko viac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2018 V 10. 8. 2018 v 17:17, Honza.manta napsal: Alespoň doufám, že tu jsou jediné. DSC_3912.jpg DSC_3914.jpg DSC_3917.jpg DSC_3922.jpgMarathon je taky moje parketa.Ty už něco vydržej.Holt armáda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2018 V modré tu budou asi jediné Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2018 V 10. 8. 2018 v 18:32, leebauer napsal: Marathon je taky moje parketa.Ty už něco vydržej.Holt armáda.kristepane ..... normální produkce s vydrápaným nápisem ....... úplně stejný jako by sis nechal vydrápat na seika "svíčková se šesti " ....... já se zhroutím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2018 Knedlíku, Knedlíku, tebe už fakt ty hodinky nebaví. Měl bys to tady už konečně zabalit nadobro... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2018 V 10. 8. 2018 v 17:52, JaRooN napsal: Tak ses k nim konečně dostal? Gratuluji, jsou perfektní!Nebýt tebe, tak je nemám. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2018 V 10. 8. 2018 v 19:52, JaRooN napsal: Knedlíku, Knedlíku, tebe už fakt ty hodinky nebaví. Měl bys to tady už konečně zabalit nadobro...mě baví zahrádka, žumpy a stavění domů ..... tak mi do toho nekecej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2018 Fakt nemáš za co, Honzo. Já jsem jenom vracel půjčenou laskavost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2018 V 10. 8. 2018 v 19:54, JaRooN napsal: Fakt nemáš za co, Honzo. Já jsem jenom vracel půjčenou laskavost... A vvovo tttom tto jéé. Stejně díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvecer Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2018 Snad už to tady nebylo.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 11. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2018 V 8. 10. 2015 v 16:04, ivan_989 napsal: (prosim nie vintage a nie modely znacky ktora uz ma svoje "ake X mate na ruke" vlakno)Dakujem. V 10. 8. 2018 v 18:27, cortes1990 napsal: gratulujem k peknym kalkulačkam ale vintage hodinky do tohto vlakna nepatria... to by tych unikatov bolo malinko viac Veru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 12. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2018 V 10. 8. 2018 v 19:53, Knedlík napsal: mě baví zahrádka, žumpy a stavění domů ..... tak mi do toho nekecejTohle jsou unikáty fóra,takže jestli máš nějakou unikátní žumpu,třeba ve tvaru hodin,tak sem s ní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 Pekny Cartiery, Michale, gratuluju. Skoda, ze je neuvidim nazivo, kdyz se vidime jednou za rok a ty stridas hodinky po dvou mesicich :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 Už zase se tu řeší, co sem patří a co ne? Bože, bože. Dal bych sem nějakou hezkou fotku, ať jen nekecám, ale Vulcainy už mají vlastní wristshot vlákno, takže podle Ivanových pravidel (o par postů výš v citacích) nemůžu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 V 13. 8. 2018 v 19:47, Murphy97 napsal: Pekny Cartiery, Michale, gratuluju. Skoda, ze je neuvidim nazivo, kdyz se vidime jednou za rok a ty stridas hodinky po dvou mesicich :-)Myslim, ze uvidis, jsem to psal na FB, nemam moc moznosti co s tim delat Sportovne-elegantni divery, daji se nosit prakticky ke vsemuWR300, navic certifikace dle ISO 6425 coz vetsina potapek i s vetsi WR nemaInhouse, kterej sice ma dva perovniky, ale rezervu jen 48 hod, ale ty dva perovniky se staraj o to at to jde dobre - zatim jdeCartier, pro me lovebrand nejen u hodinek Rolex uz nechci - nudaBreitling, Omega uz nechci - mel jsem nebo jeste vetsi nudaDo HH nemam touhu jit, ala AP, VC, PP - proste me to moc nelaka, asi bych se o ty hodinky bal a to se mi nechceAsi bych mohl koukat do vod jako Graham, Hublot atd, ale tam si vseobecne moc nepomuzu a bylo by to jen uhnuti, mozna jeste smerem o schudek dolu v nekterych vecechJsou to neokoukany hodinky, ktery nepotkas v kdejake metropoli 20x za denMaximalni pohodlnost - 42mm prumer coz je vseobecne pro me dost, ale kratky a skvele zahnuty nozky, jsou nizky, nevim kolik asi 11mm, takze to nikde neprekazi a na ruce sedej skvele. Navic ten dodavany remen k nim je uplne bozi, nahore nejaka textilie, dole kaucuk ala Hirsch Performance a taky to fungujeAtd atd Proste nerikam ze jsou definitivni, z toho uz jsem vyrostl, ale kdyz nad tim tak premyslim, tak zatim nevim cim bych je nahradil. Navic k nim mam jeste BP = jsem docela vykrytej a dneska mi prisly Steinharty Takze az se uvidime nejak to bude, jsou to jenom hodinky a tebe uvidim radsi nez cokoliv co mas nebo bys mohl mit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2018 Tak uz se tesim, svolame to nejak po prazdninach, az budou vsichni zpatky z dovoleny! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 14. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2018 V 13. 8. 2018 v 20:06, martar napsal: Už zase se tu řeší, co sem patří a co ne? Bože, bože. Dal bych sem nějakou hezkou fotku, ať jen nekecám, ale Vulcainy už mají vlastní wristshot vlákno, takže podle Ivanových pravidel (o par postů výš v citacích) nemůžu To su take pekne hodinky ze mas vynimku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 Trochu jsem vyjel ze zajetého standardu a troufám si i na toto vlákno s letošním modelem Zenith Defy :-) Já vím, už s nimi trochu otravuji, ale radost z nákupu je stále obrovská.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se