Návštěvník Kamil Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 Sice se chlubím cizím peřím, ale mám je momentálně u sebe, tak je sem dám. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinzberatel Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jedine siroko daleko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2015 Nevím, ale moc jsem jich tady neviděl... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2015 Pár z mých vintage unikátů... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZLOjasna Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2015 Ci su jedine neviem, ale tuctovky ti nie su Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 Když už se nám blíží ten Halloween... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 (upraveno) Rodkopf-preboha,vintage nie!!!Ivan to napsal jasne:-) Upraveno 30. října 2015 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 A kolik je vlastně vintage?>25 let? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 To se zeptej Ivana. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 Myslím, že tohle tu mám jen já... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 31. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 V 30. 10. 2015 v 16:45, villain83 napsal: To se zeptej Ivana.Vintage je to co sa dava do roznych vlakien typu "jake vintage mate na ruce", "jake chrono vintage mate na ruce", "nosite sve vintage kusky" a pod. Skratka pravidlo "ked dam fotku tam, tak ju nedam sem". Easy, nie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 V 30. 10. 2015 v 22:31, Chumpus napsal: Myslím, že tohle tu mám jen já...Pěkné, ale co to volné místo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stephan Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 V 23. 10. 2015 v 15:40, Kamil napsal: Sice se chlubím cizím peřím, ale mám je momentálně u sebe, tak je sem dám.... ty jsou paradni!! ... klidne pridej vic fotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 V 31. 10. 2015 v 8:25, Jörg8X napsal: Pěkné, ale co to volné místo? Tam jsou neunikáty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 (upraveno) V 30. 10. 2015 v 15:30, villain83 napsal: Rodkopf-preboha,vintage nie!!!Ivan to napsal jasne:-) Jsem si nevšiml. Sry. To smažte. Upraveno 31. října 2015 uživatelem Rodkopf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 31. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 V 31. 10. 2015 v 12:38, Rodkopf napsal: Jsem si nevšiml. Sry. To smažte.nic nemazte. Bolo to potesenie pre oči. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nastycrew52 Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 Myslím, že na fóru jedny jediný Monaco Gulf II s plexi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 V 31. 10. 2015 v 16:02, nastycrew52 napsal: Myslím, že na fóru jedny jediný Monaco Gulf II s plexi neprodavej je:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nastycrew52 Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 V 31. 10. 2015 v 19:38, Kid_A napsal: neprodavej je:)No, když ono je tolik krásnejch hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 V 31. 10. 2015 v 22:56, nastycrew52 napsal: No, když ono je tolik krásnejch hodinek Tak až se jich budeš shtít zbavit, tak mi prosím dej echo. Hranaté hodinky nesnáším, ale tyhle CHCI! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se