Jiribartl Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 Není to úplně nový přírůstek, ale s nástupem podzimu mám možnost je tu teprve nově prezentovat. Jedná se o větší variantu 43 mm s dvojitým safírem, předním s AR, větší vodotěsností a tritiovýmy trubičkami v hodinové a minutové ručce - v noci svítí jak zářivka. Vím, že zlato zde nefrčí, ale tyto hodinky v reálu vypadají opravdu neskutečně atraktivně.Kalibr uváděn jako inhouse, ale jedná se o upravenou starou dobou Sellitu, nádherně zdobenou
Locky Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 Moc pěknej kousek! Bude i fotka se svítícím tritiem?
Jiribartl Odesláno 9. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 9. října 2015 O to už jsem se před cca hodinou snažil, moc se nepovedla, ale ještě pokus bude
Vit Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 (upraveno) Velmi decentní Jirko, gratuluju těším se na další fotky.Mimochodem super značka. Upraveno 9. října 2015 uživatelem Vit
HondzaX Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 (upraveno) Tahle značka patří mezi mé nejoblíbenější. Navíc, po tomto modelu jsem již několikrát pokukoval. Takže za mne veliká gratulace k parádním hodinkám. Upraveno 9. října 2015 uživatelem HondzaX
Jiribartl Odesláno 11. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 11. října 2015 Dnes bylo pěkné světlo a navíc se mi konečně povedla noční fotka ...
Locky Odesláno 11. října 2015 Nahlásit Odesláno 11. října 2015 Škoda, že není lumi ještě na těch kulatých bodech, co jsou za indexy. To by pak byla v noci ještě hezčí podívaná.
Jiribartl Odesláno 12. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2015 Lumi za indexy je, ale bohuzel klasicka. Cili tritiove trubicky v noci pekne sviti, ale klasicka lumi postupne slabne. Pro mne nelogicka kombinace.
ondralbc Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Odesláno 12. října 2015 Ahoj gratuluju k přírustku, ale toto není růžové zlato ... je to verze s ocelovým tělem nebo?
Jiribartl Odesláno 12. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2015 Samozrejme by to melo byt pouze zlacene, co jsem vycetl
AKUC Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2016 veľmi pekné, mne sa páčia až až, gratulujem a pridaj ešte fotky . ako sa nosia si s nimi spokojný ?
FraK Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2016 Tyhle se mi libi i ve zlate. Moc pekne. Gratuluji.
Jiribartl Odesláno 30. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 30. ledna 2016 Jen pro info, hodinky zabaveny (protiúčtem) synem, škoda, ale on je přeci jen oblekový typ.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se