McStinger Odesláno 30. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 30. dubna 2019 Malý update o Citizen NY0089-18E
Daemonultimate Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Odesláno 1. května 2019 Nevim jak to děláš, ale ty fotky jsou úžasný.
McStinger Odesláno 1. května 2019 Autor Nahlásit Odesláno 1. května 2019 Ďakujem. Postup nič zvláštne. Fotené cez deň pri okne. Stan z Ebayu, vnútri čierne matné pozadie, zadná strana k oknu. Boky obhádzané handrami tak, aby prepúšťali trochu zvyškového svetla v pásoch. No a už len foťák na statíve a externý blesk na malý výkon. Nasvietiť lumi a hneď fotiť, inak lumi rýchlo pohasne. Snaha veľkej clony a krátkeho času na nízkom ISO. Starý foťák, šumí jak šumák. Trochu mi hodinky prešli cez rozum. Stáli, ale hneď napriek opatrnej manipulácii sa rozbehli, tak je trochu maznutá sekundovka. Nechcel som z nej vejár. Nafotených asi 20 fotiek v rôznych polohách, vybraté tie, čo sa mi ako-tak páčili, lebo túto sériu nepovažujem za extra podarenú, je to trochu mŕtve. V PC krivky, trochu saturácia, zmenšenie, doostrenie. To je všetko. Moc som sa s tým nebabral, najviac času medzi zábermi zabralo čakanie na sekundovku v polohe, ktorú som si vymyslel ako vyhovujúcu. Vo vnútri fotievam aj pod obyčajnou stolovou lampou, nejaké moje postupy sú TU. Ak je možnosť, celkom rád nechám niečo farebné v sklíčku alebo na puzdre odraziť. Oranžová u Marinusov a 29er je napríklad vedľajší panelák, u Astronov obloha.
Daemonultimate Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Odesláno 1. května 2019 V 1. 5. 2019 v 11:46, McStinger napsal: Ďakujem. Postup nič zvláštne. ... Paráda...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se