Návštěvník dabelM Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 (upraveno) Letošní ročník se koná v termínu 13.-15.listopad 2015 Link na katalog vystavovatelů : http://www.viennatime.at/e-paper/Ausstellungskatalog-Viennatime-2015/index.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. října 2015 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 Už jsem tam nějaký rok nebyl, ale dost vystavovatelů chybí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 Ja tam zájdem hlavne kvôli D.Dornblueth & Sohn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 Pojedu určitě. Letošní zastoupení se mi navíc zdá o něco lepší, než to loňské. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 Boys, kteří už jste tam byli, zkuste o tom něco napsat. Tyhle akce neznám, byl jsem jen před měsícem v Brně na SEW. Jaká panuje atmosféra? Je to jen pro horních deset tisíc vídeňáků nebo tam může i normální plebs bez šlechtického původu jako já? Musím zajet ženě koupit jeden dárek v jednom kšeftu jen kousíček od Am Hof, tudíž přemýšlím, jestli se tam v pátek těsně po otevření na hodinu stavit nebo si ten nákup nechat v klidu na jiný termín. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 (upraveno) urcite zajdi pozriet, atmosfera uplne v pohode a ked mas instalaterske hodinky, tak bez problemov zapadnes ked sa tu na fore trochu prehrabes, tak najdes urcite dost obrazkov z minulych rocnikov Upraveno 19. října 2015 uživatelem obchodnik-o3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2015 Boys, kteří už jste tam byli, zkuste o tom něco napsat. Tyhle akce neznám, byl jsem jen před měsícem v Brně na SEW. Jaká panuje atmosféra? Je to jen pro horních deset tisíc vídeňáků nebo tam může i normální plebs bez šlechtického původu jako já? Musím zajet ženě koupit jeden dárek v jednom kšeftu jen kousíček od Am Hof, tudíž přemýšlím, jestli se tam v pátek těsně po otevření na hodinu stavit nebo si ten nákup nechat v klidu na jiný termín.Se zdejší hodinkovou smetánkou jezdíme do Vídně a když už sme tam zaběhnem se mrknout na Viennatime. Tím myslím, že jet tam jen kvůli tomu jo, ale seš za chvilu venku. pokud teda nezabředneš u každého stánku nějakou sáhodlouhou diskuzi. Ale když si před tím někde na ulici u nějakýho toto jejich stánku, kterejch je tam víc jak tři anály, dáš chilli wursta, pivo pak kafe, tak se to plným čepcem dá zvládnout a příjemně Ti vyhládne a poté zaskočíš na řízek. Pak pohodovou jízdou do Brníčka, kde se celý program zakončí s přáteli v knihovně ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2015 Díky. Vídeň mám zmáknutou, šlo mi jen o tu výstavu. Podle fotek a plánku si dovedu rozsah asi už představit. Jak jsem psal, musím tam zajet kvůli jednomu dárku a protože výstava je jen dvě stě metrů vedle, přemýšlím, jestli tam sfrknout v termín výstavy s tím, že bych na ni měl jen maximálně hodinu, což jak vypadá, bude stačit. Takže tam v pátek po otevření asi budu oxidovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2015 Díky. Vídeň mám zmáknutou, šlo mi jen o tu výstavu. Podle fotek a plánku si dovedu rozsah asi už představit. Jak jsem psal, musím tam zajet kvůli jednomu dárku a protože výstava je jen dvě stě metrů vedle, přemýšlím, jestli tam sfrknout v termín výstavy s tím, že bych na ni měl jen maximálně hodinu, což jak vypadá, bude stačit. Takže tam v pátek po otevření asi budu oxidovat.Za hodinu se to určitě dá sfouknout, ale abys pak nelitoval. Vloni jsem se zdržel u hodináře od Vacheron Constantin, který tam předváděl servis a měl tam i mikroskop na detailní prozkoumání strojku. Pak jsem chvíli postál u kovorytce od JLC, občas jsem si něco zajímavého poslechnul, podíval se na část dokumentu o Parmigiani Fleurier, prohlídnul všechny stánky, posbíral pár katalogů no a půl dne bylo pryč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2015 Za hodinu se to určitě dá sfouknout, ale abys pak nelitoval. Vloni jsem se zdržel u hodináře od Vacheron Constantin, který tam předváděl servis a měl tam i mikroskop na detailní prozkoumání strojku. Pak jsem chvíli postál u kovorytce od JLC, občas jsem si něco zajímavého poslechnul, podíval se na část dokumentu o Parmigiani Fleurier, prohlídnul všechny stánky, posbíral pár katalogů no a půl dne bylo pryč. Vždyť říkám, že je to slabší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2015 Vždyť říkám, že je to slabší...Máš pravdu. Když teď lovím v paměti, oproti loňsku chybí Vacheron Constantin, Jaeger LeCoultre, Panerai, Greubel Forsey a další. Možná proto je letos vstup volný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2015 (upraveno) Tak jsem tam dnes byl, je to male, mensi nez predloni kdy jsem byl naposledy. Sel jsem tam hlavne kvuli Nomos, ozkousel jsem par modelu, Zenith to nestoji za rec, maji tam asi 6 modelu, od Seika je tam par GS, dvoje nove MM (Tuna1000 a MM1000 automatic), nejvic hodinek tam ma snad Damasko a pak BR, celkove bych to zhodnotil jako ze to upadlo a z delsi vzdalenosti nez 100km bych tam nejel. Upraveno 13. listopadu 2015 uživatelem blackhead Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2015 Tak jsem tam dnes byl, je to male, mensi nez predloni kdy jsem byl naposledy. Sel jsem tam hlavne kvuli Nomos, ozkousel jsem par modelu, Zenith to nestoji za rec, maji tam asi 6 modelu, od Seika je tam par GS, dvoje nove MM (Tuna1000 a MM1000 automatic), nejvic hodinek tam ma snad Damasko a pak BR, celkove bych to zhodnotil jako ze to upadlo a z delsi vzdalenosti nez 100km bych tam nejel. Dik. Lebo som rozmýšľal, že prekonám lenivosť a zvyšok zdravého rozumu a predsa len sa tam vyberiem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2015 (upraveno) Jedine to spojit s navstevou Vidne a vystavu brat jako oddychovy bonus (nez Ti manzelka vyluxuje ucet pri shoppingu ).Dik. Lebo som rozmýšľal, že prekonám lenivosť a zvyšok zdravého rozumu a predsa len sa tam vyberiem. Upraveno 13. listopadu 2015 uživatelem blackhead Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2015 Našťastie do Viedne chodím nerád a s manželkou to mám dobre vymyslené. Dávam jej na nákupy moju kartu. Keďže má moju, tak jej je ľúto platiť svojou. A z mojej minie málo, lebo sa bojí, že budem významne zdvíhať obočie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 (upraveno) Byl jsem v pátek hned po otevření a byl jsem tam poprvé. Lidí bylo překvapivě fakt hodně. Výstavní prostory byly asi dvojnásobné, než brněnský SEW a protože jsem předtím strávil asi hodinu v okolních ulicích nacpaných hodinkovým luxusem, tak mi to celé připadalo docela zbytečné a po půlhodině jsem byl venku. Nechci, aby to vyznělo, že to byla blbá akce, ale je potřeba to vnímat vzhledem k prostředí. Zatímco v Brně je jediný slušný kšeft s hodinkama, takže SEW byl jednoznačným přínosem značek, které častokrát nemají zastoupení ani nikde v ČR, tak ve Vídni je to přesně naopak. Ne, že by na výstavě nebyly unikátní zajímavé věci, ale polovina značek má ve Vídni zastoupení a mají k dispozici víc modelů než na výstavě. Největší expozici měli asi Breitling, ale ti mě zrovna neberou. Skutečně mě zaujaly nové Alpiny, které naživo působí skvěle, taky o Hanhart jsem zvýšil svoje mínění. Nové tuňáky Seiko jsou ještě hezčí než na fotkách. S to je asi tak všechno. Ostatní věci byly taknějak očekávatelné. Expozice Seiko o ničem, měli tam jen hodně verzí Astronu. Breitling, jak už jsem psal, hodinek docela hodně, ale mají je na každém rohu. Damasko taky hodně modelů, ale nezajímají mě a připadají mi jen jako jediný model v různých barvách a velikostech. Alpina + FC ukazovali svou běžnou konfekci a horological smartwatch, které mě ale nijak neoslovily, nové pilotky s inhousem vypadají nestovnatelně líp. Meistersinger jen pár modelů, na SEW jich snad měli víc a zastoupení mají v podstatě na stejném náměstí. U Roamer jsem se ani nezastavil. Shorokhoff, Junghans a Bucherer stejné modely jako na SEW. GP, Zenith, Corum, Mont Blanc, Nomos, Oris, Porsche D., Sinn, Ulysse Nardin, Tutima, U-Boat, Bell&Ross - všichni pár modelů, které uvidíte i v okolních ulicích. Nejzajímavější byly jako vždycky značky, o kterých jsem vůbec neslyšel - různé budíky, kapesní, nástěnné, stolní, hodiny pavouk, limitka Vienna Tima. No a nejvíc mě sere, že jsem si teď vzpomněl, že tam měly být Ressence, které bych fakt chtěl vidět a nikde jsem na ně nenarazil. Pokud bych měl jet příště, tak opět jedině jako tentokrát - spojit to s jinou povinností a vstupným zdarma :-) jinak to za to asi nestojí, resp. se většina z vystavených hodinek a několikanásobek jiných značek dá vidět ve Vídni celoročně. Upraveno 14. listopadu 2015 uživatelem Mitak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 Letos jsem tam byl podruhé. Vloni jsem z toho měl lepší dojem. Z Brna je to kousek, navíc drahá polovička měla v plánu si zajet do Vídně na nákupy. Předali jsme děti babičce a vyrazili. Jel jsem tam hlavně kvůli Nomos, chtěl jsem si vyzkoušet Club Automat Datum. Měli tam jenom ten nejmenší model s ručním nátahem 36 mm. Navíc jsem se dozvěděl, že ukončili jejich výrobu, v novém katalogu už nejsou, a automat s datem bude jen ve verzi Dunkel. Plánoval jsem je až příští rok, kdoví jak to dopadne. Celý stánek Nomos byl zaměřený na řadu Neomatik, která se mi zrovna moc nelíbí. Jediné pozitivum bylo, že jsem viděl konečně na živo Zurich, jsou ještě lepší než na fotkách. Zbytek nebudu opakovat, protože co napsal Mitak, můžu podepsat. Nejvíc času jsem nakonec strávil u německých značek Tutima, Hanhart a Sinn. Velice slabý byl letos Habring, měli tam snad jen 3 hodinky na minipultíku. Vloni jsem z nich byl nadšený, letos naprosto nic. Škoda. Damasko bylo včera bez Konrada, to možná taky o něčem vypovídá. A i u ostatních značek byly většinou mladé slečny nebo mladí muži, kteří to asi dostali příkazem, protože vyšším šaržím se nechtělo tam trávit celý víkend. Aby to nevyznělo úplně negativně, nakonec jsem odcházel celkem spokojený, protože jsem si v klidu prohlídnul značky, na které bych se jinak podívat nešel, Ulysse Nardin, Breitling a hlavně Carl F. Bucherer, u které se slečna asi hrozně nudila, protože tam nikoho neměla a předvedla mi celou kolekci, co tam měla. Nakonec jsem posbíral katalogy a vyrazil do ulic, kde jsem se trochu spravil náladu v obchodech se značkami, které tuto výstavu ignorují. Byla to krásná podívaná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laversity Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Byli jsem tam s kolegou v patek, zajimave setkani s reditelem Carl F.Buchererr pro Evropu, ktery nam rikal ze se povida ze nejhezci holky jsou na SEW v Brne, takze pristi rok urco taky prijede ) Jinak souhlas ze asi nejzajimavejsi byly ty nemecke znacky, i ty mene zname. Moc jsem si nic nevyzkousel, u Zenitu mi pani rekla ze to vyndat z vitrinky je moc komplikovane Tyhle vystavy jsou zajimave kdyz tam jsou zajimavi hoste, doprovodny program jako byl vloni / film parmigiani, hodinar apod. / a moznost si vyzkouset hodinky. Ma to jinou atmosferu nez v obchode ..... Takze za me dobry ale vloni to bylo lepsi ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laversity Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Jedine co jsem zkousel byl Peter Speake-Marine, super limitka za 9.000 EUR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laversity Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Pripojuji foto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se