Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Já tuhle změnu udělal, ač jsem fotograf amatér RX 100 mark I je hodně dobrá změna, člověk je pořád připravený a má to v kapse a ani o tom neví, automatika a veškeré fičury fungují výborně.

Jenom jsem asi měl možná jít do mark II který má už vyklopný displey, přeci jenom občas člověk fotí lecos dosti krkolomně :)

Ale nelituji ani základní jedničky, za ty peníze co to bylo v akci to nešlo nevzít.

Mark III a výše je už dosti o ceně a službu udělá podobnou nebo skoro stejnou.

Kdyby byl někdo poblíž, můžu jedničku pod dohledem na zkoušku půjčit.

Konec OT.

Upraveno uživatelem Sweden
Odesláno

Já tuhle změnu udělal, ač jsem fotograf amatér RX 100 mark I je hodně dobrá změna, člověk je pořád připravený a má to v kapse a ani o tom neví, automatika a veškeré fičury fungují výborně.

Sweden: tak nahoď nějakou fotku co jsi s ním udělal.

Odesláno (upraveno)

Hele na tohle jsem hroznej knedlík a ruce mám volšový, mám to asi 3týdny, na žádný experimenty zatím nebyl čas, takže věčně v poloze A nebo i ++, a fotím tím vše co bych fotil normálně třeba mobilem

Upraveno uživatelem Sweden
Návštěvník Strocek
Odesláno (upraveno)

Nezkoušel někdo gumák Crafter Blue určenej pro marinemaster s překlápěčkou, jestli by nešel i na nový želvy? Mám na želvách super jubilee s MM překlápěčkou a raději bych gumák s překlápěčkou. 

post-26998-0-17335000-1506543704_thumb.jpg

post-26998-0-46224900-1506543710_thumb.jpg

post-26998-0-54457200-1506543785_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Strocek
Návštěvník Strocek
Odesláno

ta rozteč mě nenapadla, tak to není co řešit. 

Ani o tom neuvažuj. Je zaoblený. Crafterblue na želvy už je v prodeji.

attachicon.gif2017-09-27 23.24.48.jpg

hoď mi sem simtě link na cfrafter blue s překlápěčkou na želvy, já sem ho teda nenašel. Dík 

Návštěvník Strocek
Odesláno (upraveno)

no právě a já mám rád na gumě pěklápěčku a tu dělaj jenom pro gumák na MM. MM maj průměr 44 stejně jako želvy, tak jsem myslel, že při troše dobrý vůle by tam mohl ten gumák z MM mohl pasovat, ale to mě nenapadlo, že MM maj rozteč 20mm, takže to už neni potřeba řešit. 

Upraveno uživatelem Strocek
Odesláno

shewcza: klasicky paradni fota chlape, ta posledni je asi nej :clap:

Odesláno

JJ,super fotky - yes.

Já už je chtěl pomalu hodit do prodeje a teď si zas říkám,jestli je přeci jen nemám nechat do příštího léta v krabici :lol2: .Hmm, toť otázka :) .

Odesláno

shewcza: super pepsi

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...