Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Bushman: chodi asi nejlepe ze vsech Seiko.

Odesláno

To Bushman: Měl jsem úplně stejný problém, ale časem si to sedlo a teď jde krásně hladce, ani už nemusím kroutit korunkou do protipohybu a hledat náběh závitu.

Odesláno

ok, taky se mi zda, že se to po pár použitích zlepšuje, tak uvidím, jak si to sedne. Jak jsem psal, na INOX chodila ta korunka tak přesně a jistě, že jsem nic lepšího nikdy neměl v ruce a tak mě tohle trochu zarazilo. Díky...

Odesláno

Se srovnani mezi vsemoznymi potapkami (Citizen - Seiko - Traser - Bulova atd.) mi vzdycky nejlip vyjde Amphibia, co se sroubovaci korunky tyce. A blby na tom je, ze si fakt ani nedelam legraci.

Odesláno

tak se ptám, jak chodí ta korunka vám... 

zdar,

na internetoch pisu, ze ked ten zavit posudlas voskovanou zubnou nitou, tak to pojde lahsie.

mne to na SKX013 pomohlo...

• po 2 týdnech...
Odesláno

Vždycky když přezbrojím z SKX007 na černé želvy, tak obdivuju plastické indexy. Není to vidět vždy, ale hodinky díky nim mají větší hloubku. Taky tolik vytýkané logo Prospex  tvoří se zbytkem textu krásně symetrickou pyramidu. 

oJ1VOoj.jpg

Odesláno (upraveno)

to ale nejsou želvy ale starší quartz 7548-700B s pouzdrem alá SKX

edit: aha, tak to jo, Razor wire bracelet, na více pouzder

Upraveno uživatelem pebe
Odesláno

Je to novej Uncle seiko.

To je zatím nejodvážnější nápad. Paráda. Díky za info. Jestli se mi v nejbližší době dostanou do ruky želvy nebo skx, tak objednám.

Odesláno z mého Lenovo P1a42 pomocí Tapatalk

Odesláno (upraveno)

HOTOVO

keramika s lumi

safír s AR

správná vteřinovka

kanži dny (černá sobota!!!)

pruhled na stroj

reissue dle M@china

post-11168-0-36949200-1518265672_thumb.jpg

Upraveno uživatelem M@chino
Odesláno

Pekne! dáš foto pohľadu na strojček pls. ináč ja by som nehal dynko ako je a radšej signovanu korunku

Díky. Foto dynka. A ještě doplním, že pro mě byla také nutností MADE IN JAPAN verze ...

post-11168-0-04701400-1518284066_thumb.jpeg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...