speedwalker Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Ta zlatá mě taky docela zklamala, modrá je super, je jen škoda že pepsiny nemají modrej cifr. X-ko mi nevadí a ty ručičky se mi líbí, mě to přijde tak akorát, malé rozhodně nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 (upraveno) Na co to je větší pouzdro, luneta, vnitřní indexový věnec a pak prťavé ručičky... ne ne ne vůbec mi to neladí . Dyť ten cifr,luneta,mezikroužek,ručky jsou stejné jako SKX edit: A mají vrtané nožky,no slávaJeště jsem zvědav na živé fotky těch dvou modelů s keramickou lunetou Upraveno 11. prosince 2015 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Asi před měsícem jsem chtěl na Ebay koupit ty původní, ale jsou to samé skládačky nebo úplně nesmyslné ceny na to, abych je měl jako outdoor watch. Jsem rád, že vznikl tento model a hned jak budou ke koupi, jdu do nich. Teď jen, zdali pepsi nebo černé :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Dyť ten cifr,luneta,mezikroužek,ručky jsou stejné jako SKX jsem zklamán Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Neboj,naživo to bude všechno zase úplně jinak, ...no uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 (upraveno) uplne stejne to nebude, alespon indexy vypadaji lepe, pekna volska oka s lumi tam jsou videt Upraveno 11. prosince 2015 uživatelem pebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel hb Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 (upraveno) No kluci, nevím, nechci vám brát to obrovské nadšení, ale že bych se z nich posadil na p...l, to nemůžu říct. Těžko dělat závěry z fotografií, chtělo by to mít origo kousek v ruce. Souhlasím s farkym, velké pouzdro opticky zmenšené lunetou a vnitřním minutovým věnce a krátké ručky, nedosahující k minutovým indexům. Dle mého soudu jsou SKX proporcionálně vyváženější, ale vařím z vody, v reálu to třeba bude paráda. edit: Teď jsem to ještě rychle srovnal s SKX a vyšlo mi, že rozdíl je ve strojku, pouzdru, tahu a trochu v indexech, takže by to mohly být regulérní nástupci, i když odkazují na původní "želvy". Upraveno 11. prosince 2015 uživatelem karel hb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 (upraveno) mne teda ty proporce rucek vuci cifru a armovaku prijdou stejne Upraveno 11. prosince 2015 uživatelem pebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 (upraveno) Jo tak jsem to myslel,je to to saméNa druhou stranu dovedu pochopit že se někomu kdo začínal s SKX nebudou líbit.Já to měl naopak,první byly turtle a pouzdro SKX jsem nikdy nezkousl.Takže já vím co od toho můžu čekat. Upraveno 11. prosince 2015 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel hb Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 To jsou, ale opticky vůči pouzdru ne. SKX díky tvaru pouzdra jsou vyrovnanější, na těch nových mohli proporčně trochu zapracovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 To jsou, ale opticky vůči pouzdru ne. SKX díky tvaru pouzdra jsou vyrovnanější, na těch nových mohli proporčně trochu zapracovat. Na želvach není bílé orámovaní ručiček jako na skx, proto se zdají menší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 jak chceš zapracovat na ouzdru, které je prakticky totožné jako jeho předloha?Chápu, že se někomu líbí víc SKX pouzdro, ale to je prostě něco jíného a NENÍ to nové pouzdro... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 (upraveno) No dyť na nich zapracovali,pouzdro zkrátili,zůžili,ztenčili,opticky zmenšili korunku,provrtali díry,přidali barvičky...Myslím že aby turtle zůstaly turtle tak možností moc nebylo. edit:Pebe byl rychlejší Upraveno 11. prosince 2015 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel hb Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 jak chceš zapracovat na ouzdru, které je prakticky totožné jako jeho předloha?Chápu, že se někomu líbí víc SKX pouzdro, ale to je prostě něco jíného a NENÍ to nové pouzdro...Ty mi asi nerozumíš. Pouzdro je v pořádku, zapracovat mohli na lunetě, vnitřním minutovém věnci a ručičkách a ne je jen přehodit z SKX. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Pouzdro je šupa, fšecko je supr, až na ty ručičky, jsou to takový miminka, mohli kluci japonský je trošku připumpovat. ale jako vždy IMHO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Ty mi asi nerozumíš. Pouzdro je v pořádku, zapracovat mohli na lunetě, vnitřním minutovém věnci a ručičkách a ne je jen přehodit z SKX. No ale to by přece už nebylo turtle pouzdro, to přece trochu tu lunetu musí přečnívat. Resp by nebylo vidět.Jako se nechci hádat, ale vytýkat remaku že je stejný mi přijde divné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 No,nemít tu vnitřní "lunetu", roztahnout cifr a zvětšit ručičky .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Na želvach není bílé orámovaní ručiček jako na skx, proto se zdají menší.Jaky bily oramovani?Ty rucky jsou uplne totozny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Jaky bily oramovani?Ty rucky jsou uplne totozny. No jo, omlouvám se, zmátla mě fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 No,nemít tu vnitřní "lunetu", roztahnout cifr a zvětšit ručičky ....to by ale buď neměly minutové indexy nebo by musely být indexy natištěné na cifru. Lumibody by se stejně dál od středu neposunuly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se