Přejít na obsah

Seiko Legenda - Želvy

People

Doporučené příspěvky

Na co to je větší pouzdro, luneta, vnitřní indexový věnec a pak prťavé ručičky... ne ne ne vůbec mi to neladí :death:.

Dyť ten cifr,luneta,mezikroužek,ručky jsou stejné jako SKX

edit:

A mají vrtané nožky,no sláva

Ještě jsem zvědav na živé fotky těch dvou modelů s keramickou lunetou

Upraveno uživatelem kamilb
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No kluci, nevím, nechci vám brát to obrovské nadšení, ale že bych se z nich posadil na p...l, to nemůžu říct. Těžko dělat závěry z fotografií, chtělo by to mít origo kousek v ruce. Souhlasím s farkym, velké pouzdro opticky zmenšené lunetou a vnitřním minutovým věnce a krátké ručky, nedosahující k minutovým indexům. Dle mého soudu jsou SKX proporcionálně vyváženější, ale vařím z vody, v reálu to třeba bude paráda.

edit: Teď jsem to ještě rychle srovnal s SKX a vyšlo mi, že rozdíl je ve strojku, pouzdru, tahu a trochu v indexech, takže by to mohly být regulérní nástupci, i když odkazují na původní "želvy".

Upraveno uživatelem karel hb
Odkaz ke komentáři

Jo tak jsem to myslel,je to to samé

Na druhou stranu dovedu pochopit že se někomu kdo začínal s SKX nebudou líbit.Já to měl naopak,první byly turtle a pouzdro SKX jsem nikdy nezkousl.

Takže já vím co od toho můžu čekat.

Odkaz ke komentáři

No dyť na nich zapracovali,pouzdro zkrátili,zůžili,ztenčili,opticky zmenšili korunku,provrtali díry,přidali barvičky...

Myslím že aby turtle zůstaly turtle tak možností moc nebylo.

edit:

Pebe byl rychlejší :)

Odkaz ke komentáři

jak chceš zapracovat na ouzdru, které je prakticky totožné jako jeho předloha?

Chápu, že se někomu líbí víc SKX pouzdro, ale to je prostě něco jíného a NENÍ to nové pouzdro...

Ty mi asi nerozumíš. Pouzdro je v pořádku, zapracovat mohli na lunetě, vnitřním minutovém věnci a ručičkách a ne je jen přehodit z SKX.

Odkaz ke komentáři

Ty mi asi nerozumíš. Pouzdro je v pořádku, zapracovat mohli na lunetě, vnitřním minutovém věnci a ručičkách a ne je jen přehodit z SKX.

No ale to by přece už nebylo turtle pouzdro, to přece trochu tu lunetu musí přečnívat. Resp by nebylo vidět.

Jako se nechci hádat, ale vytýkat remaku že  je stejný mi přijde divné

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...