tano Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 Bushman: chodi asi nejlepe ze vsech Seiko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clovenhoof Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 To Bushman: Měl jsem úplně stejný problém, ale časem si to sedlo a teď jde krásně hladce, ani už nemusím kroutit korunkou do protipohybu a hledat náběh závitu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 ok, taky se mi zda, že se to po pár použitích zlepšuje, tak uvidím, jak si to sedne. Jak jsem psal, na INOX chodila ta korunka tak přesně a jistě, že jsem nic lepšího nikdy neměl v ruce a tak mě tohle trochu zarazilo. Díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 Nejlíp jde korunka na Fortiskách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 Se srovnani mezi vsemoznymi potapkami (Citizen - Seiko - Traser - Bulova atd.) mi vzdycky nejlip vyjde Amphibia, co se sroubovaci korunky tyce. A blby na tom je, ze si fakt ani nedelam legraci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tZRTP Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 tak se ptám, jak chodí ta korunka vám... zdar,na internetoch pisu, ze ked ten zavit posudlas voskovanou zubnou nitou, tak to pojde lahsie.mne to na SKX013 pomohlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 26. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 Na uncle seiko maju paradni novy tah na seiko SRP zelvy alebo na SKX https://www.uncleseiko.com/store/p85/NEW_PRODUCT--"RAZOR-WIRE"_BRACELET_FOR_6309_SRP77x_and_SKX007.html Rad sa pridam do objednavky. Piste SZ. Treba objednat rychle, lebo nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 4. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2018 Vždycky když přezbrojím z SKX007 na černé želvy, tak obdivuju plastické indexy. Není to vidět vždy, ale hodinky díky nim mají větší hloubku. Taky tolik vytýkané logo Prospex tvoří se zbytkem textu krásně symetrickou pyramidu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 5. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 stale zhanam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Ten tah je zajímací ... -- Venčení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čajíček Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Pěknej tah, ale mám pocit, že to bude custom prácička a sehnat asi jen tak nepůjde. Odesláno z mého Lenovo P1a42 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michigan5 Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Pěknej tah, ale mám pocit, že to bude custom prácička a sehnat asi jen tak nepůjde. Odesláno z mého Lenovo P1a42 pomocí TapatalkJe to novej Uncle seiko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 (upraveno) to ale nejsou želvy ale starší quartz 7548-700B s pouzdrem alá SKX edit: aha, tak to jo, Razor wire bracelet, na více pouzder Upraveno 6. února 2018 uživatelem pebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čajíček Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2018 Je to novej Uncle seiko.To je zatím nejodvážnější nápad. Paráda. Díky za info. Jestli se mi v nejbližší době dostanou do ruky želvy nebo skx, tak objednám. Odesláno z mého Lenovo P1a42 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 (upraveno) HOTOVOkeramika s lumisafír s ARsprávná vteřinovkakanži dny (černá sobota!!!)pruhled na stroj reissue dle M@china Upraveno 10. února 2018 uživatelem M@chino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 Pekne! dáš foto pohľadu na strojček pls. ináč ja by som nehal dynko ako je a radšej signovanu korunku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 Pekne! dáš foto pohľadu na strojček pls. ináč ja by som nehal dynko ako je a radšej signovanu korunkuDíky. Foto dynka. A ještě doplním, že pro mě byla také nutností MADE IN JAPAN verze ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pool1975 Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 To m@chino: krásná práce, to dynko je super Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 HOTOVOkeramika s lumisafír s ARsprávná vteřinovkakanži dny (černá sobota!!!)pruhled na stroj reissue dle M@chinaSuper ! Moc se mi to líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 Nádherný výsledek! Gratuluji k origo hodinkám. Cenově tě to celé vyšlo na kolik? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se