Kristian.nov Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Konečně na pořádný gumě... GL831 od Uncle Seiko, dodávka z Anglie. Můžu jenom doporučit! Jo a taková vsuvka: V úterý jsem ho z Anglie objednal, ve středu byl svátek a dnes už ho mám. Pro českou poštu je kolikrát problém zvládnout doručit v takovém termínu vzdálenost Plzeň - Praha... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro_mt Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Je to fakt velky rozdiel oproti original gume? Tiez nad Uncle rozmyslam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Vypadá, že krásně kopíruje zápěstí. A sedí k nim super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Konečně na pořádný gumě... GL831 od Uncle Seiko, dodávka z Anglie. Můžu jenom doporučit! Jo a taková vsuvka: V úterý jsem ho z Anglie objednal, ve středu byl svátek a dnes už ho mám. Pro českou poštu je kolikrát problém zvládnout doručit v takovém termínu vzdálenost Plzeň - Praha... Vypadá super, co to je za matroš?Můžeš dát odkaz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 https://www.uncleseiko.co.uk/store/p91/The_Classic_GL831_Rubber_Diver_Strap--22mm--_Available_in_Two_Sizes.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Je to fakt velky rozdiel oproti original gume? Tiez nad Uncle rozmyslam.Já tu origo nemám, ale tuším že je to ten klasickej silikon, lepí se na něj bordel a je to takový až moc měkký. Tohle je nějakej druh kaučuku, měkkej, ale pevnej. Příjemnej na omak, ale nelepí se na něj bordel. Za mě super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Konečně na pořádný gumě... GL831 od Uncle Seiko, dodávka z Anglie. Můžu jenom doporučit! ...odkial z UK? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Viz. odkaz TomNguyen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 11. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2019 (upraveno) https://www.uncleseiko.co.uk/store/p91/The_Classic_GL831_Rubber_Diver_Strap--22mm--_Available_in_Two_Sizes.html Viz. odkaz TomNguyen Díky pánové. Upraveno 11. května 2019 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duca Odesláno 13. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2019 Konečně na pořádný gumě... GL831 od Uncle Seiko, dodávka z Anglie. Můžu jenom doporučit! P5030005.JPGP5030013.JPGP5030010.JPG Jo a taková vsuvka: V úterý jsem ho z Anglie objednal, ve středu byl svátek a dnes už ho mám. Pro českou poštu je kolikrát problém zvládnout doručit v takovém termínu vzdálenost Plzeň - Praha... Super, vzhledově možná lepší jak origo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 24. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2019 Chronomag Želvičky 17/30 a naše šelma psovitá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 24. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2019 ... moje ... půjčené od přítulky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 24. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2019 (upraveno) 10/30Joe Upraveno 24. května 2019 uživatelem Joe75 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendoL Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2019 Dnes na rybách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2019 Krásný, je to nějaká jeseterovita ryba zejo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendoL Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2019 Přesně tak.Jeseter sibiřský.První v životě.Z nadšení jsem ho zapomněl změřit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 26. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2019 Nějaké vodovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badalucio Odesláno 27. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2019 10/30Joe To je přímo nádhera :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2019 Konečně na pořádný gumě... GL831 od Uncle Seiko, dodávka z Anglie. Můžu jenom doporučit! ...dal som na doporucenie, vcera objednal aj s tahom(musel som cakat) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badalucio Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2019 Ten MESH je od seika, nebo nějaká alternativa? Vypadá to moc pěkně. Díky ... moje ... půjčené od přítulky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se