Safranek Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Omlovam se.To nemuzu smazat svuj prispevek, kdyz ho omylem odeslu vickrat?Sakra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 (upraveno) nemáš zač můžeš, dej ho nahlásit a napiš ať ho smažou a módi se s tim už poperou Upraveno 24. září 2019 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Safranek Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Korunkou nahoru mi to dava 8+, kdyz tak lezi a nenosim je.Kdyz je dam na ruku, tak to zacne stoupat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Safranek Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Kdyz je o vikendu nosim a odkladam jen na noc, tak je to 14-15s/24h.Pres tyden je nosim jen doma vecer po praci, abych je nemusel natahovat. Do prace mam G Shocky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 (upraveno) Jak řikam u automatů za 10litrů to nevychytáš aby ti šly nějak přesně, dycky tam bude nějakej rozptyl právě z důvodu, že jednou sou natažený, když je nosíš, pak když je máš odložený, tak se vybíjí. Když mi daj za tejden minutu do plusu tak sem spokojenej. Měl sem želvy v lázních na seřízení v pražském hodinářství na zdejší doporučení, potvrzuji, že super přístup. Ale od té doby jsem je teda neměl ještě na ruce tak nevim jak jdou, než jsem je tam odnesl, tak dělaly půl minuty do plusu a to už je teda fakt moc. Když jsem je koupil fungl, tak dělaly něco 5+, ale to stejně nic nevypovídá, musej si sednout a pak má cenu to ladit. Upraveno 24. září 2019 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendoL Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 Tak přesně tohle budu řešit já na SARB033. Jsem 6minut+ . U kluků v pražské hodinářství mám želvy 6309.Tak to rovnou prohodím,když to půjde. Už se nemůžu dočkat želv,na ruce prostě super hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2019 Burčák z Mikulova je stejně nejlepší. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Tak já nevim ... jo? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2019 Ne... :-) Mám stejný želvy a zkoušel jsem je na řemenu, na nato, ale stejně to nevypadá dobře a tah je nejlepší volba. Nelíbí se mi na nich ani ty origo gumáky. Žádnej řemen nebo guma jim moc nesedí. Nato je zase zvedá hodně nad ruku, vypadá to z boku divně. Na tyhle experimenty s řemenama si holt budu muset pořídit nějaký pilotky :-) I když samozřejmě je to věcí vkusu každého a pokud se ti to tak líbí, proč ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2019 Ne... :-) Mám stejný želvy a zkoušel jsem je na řemenu, na nato, ale stejně to nevypadá dobře a tah je nejlepší volba. Nelíbí se mi na nich ani ty origo gumáky. Žádnej řemen nebo guma jim moc nesedí. Nato je zase zvedá hodně nad ruku, vypadá to z boku divně. Na tyhle experimenty s řemenama si holt budu muset pořídit nějaký pilotky :-) I když samozřejmě je to věcí vkusu každého a pokud se ti to tak líbí, proč ne. Souhlas. U mě vedou na Waffle strapu a pak klasický tah. Nato taky není špatné, ale už to není ono Pokud si Turtle nechám zkusil bych na ně všude vychvalovaný jubilee tah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2019 Já to potvrzuji taky. Teď je mám na ruce zrovna na super jubilee a je to pecka. Trochu bych měl výtku, že má trochu ostřejší hrany, než klasickej origo tah, ale nic co by vadilo. Jinak pecka. Origo gumáky bych tak nehanil, zvlášť ten origo oranžový, na léto docela zpestření, ale tah je tah... Kluci, to je něco podobnýho jako u Rolexů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Safranek Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2019 Ja nemam vubec rad kovove tahy, badi mi na ruce.Origo guma je velice prijemna, jen mi vadi, ze pridrzny "krouzek" s napisem seiko je malo tesny, posunuje se a pasek se mi vyvlika.Mam ted na ceste par nato strapu z Ali, tak jsem zvedavy jak budou sedet.Byl jsem zvedavy jak sedi a vypadaji na zivo na kozenem strapu, tak jsem si jeden pokusny na rychlo spichl nez si nejaky objednam a neni to uplne spatne. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2019 Tak to sundám no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2019 Jo tak ten jubilee tah bych vyzkoušet někdy chtěl, to jo... Všichni o něm básní a na fotce to vypadá dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2019 Možná si ten prodej rozmyslím Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vozman Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2019 Tak já nevim ... jo? Tah na léto a kůže na zimu, spokojenost největší! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2019 Super jubilee mám nejradči. Musel jsem si k němu dokoupit origo SEIKO sponu s extenzí, víš jak, potápky... takže super jubilee se sponou nebyla zrovna levná záležitost. Musim potvrdit, že origo gumáky maj ten kovový kroužek moc volnej, ale ty spodní packy jdou přihnout, ale festovnější by bejt mohl. Trošku jim to odpouštim, protože sou hrozně pohodlný. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
povolnyj Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2019 Tropic strap od Uncle seiko teď vede nad tahem. Tah je super, ale tohle je ukrutně pohodlné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2019 Celý den mi na telefonu cinká upozornění z tohoto vlákna... Tak jsem je dnes musel hodit na ruku taky :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 Gumovky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se